Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Δεν το ανακοινώνουν οι εταιριες. Σαν monitor παντως θα δουλέψει μια χαρα. Για games εχει επιλογες ωστε να μην εχεις θεμα.

2. Δεν θες hdmi spliiter. Αλλα HDMI Switch. Ενα 4 πορτο ξεκινα απο 15 ευρω.

3. Καλες ειναι και η δυο. Η 6030 μου φανηκε να εχει περισσότερο gamma και ευκρινεια. Απο χρώμα ειναι παραμετροποίησημο και στις 2 με πολλες επιλογές. Εσυ θα κρινεις μολις τις δεις.

• Απαντ. 220
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε graphist83 για τις απαντήσεις σου

και εγώ που τις είδα απο κοντά στο mediamarkt (πειραματίστηκα λίγο με τις ρυθμίσεις τους)

κατάλαβα οτι η 6030 υπερέχει ελαφρώς στην ποιότητα εικόνας

(και απο την κινησή τους καταλαβαίνω οτι η lg υπολείπεται σε Hz και ας λένε και οι δύο οτι είναι στα 200,

η lg πρέπει να είναι πολύ πιο κάτω στην συχνότητα ανανέωσης) .

Μου την σπάει η εξωτερική εμφάνιση της 6030 (το πίσω μέρος, που είναι θεόχοντρο για LED)

βέβαια δέν είναι λόγος σύγκρισης η εξωτερική εμφάνιση, μίας και αυτό που θα βλέπω θα είναι η ποιότητα της εικόνας και όχι το πίσω μέρος της τηλεόρασης.

Η άτιμη η 6030 άν είχε παθητικό τρισδιάστατο θα μου άρεσε περισσότερο.

Την 6030 την παρείγκειλα απο electroworld στα 497 ενώ η 615s έχει 570~ οπότε, νομίζω όλα με οδηγούνε στην 6030.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

Ποιο είναι το τελευταίο firmware?Εμενα εχει περασμενο το 1007,εκανα ελεγχο και δεν βρηκε αλλο. Δεν εχω παντως κανενα απ τα προβληματα που αναφερθηκαν....

Από ότι είδα σήμερα το τελευταίο update είναι το 1007.1 και βγήκε στις 29/06/2012

Εγώ από την άλλη έχω τα αναφερόμενα προβλήματα και το firmware που γράφει η τηλεόραση μου ότι έχω είναι: 001016

θυμάμαι την tv να κάνει auto-update από Internet, αλλά τώρα που προσπαθώ να περάσω την 1007.1 έκδοση μου λέει ότι δεν βρίσκει updates.

Την έχει κανείς άλλως την έκδοση που γράφω? Λύνει υποτίθεται τα προβλήματα του ψηφιακού σήματος?

Δημοσ.
Μπορείς να το κατεβάσεις απο εδώ.

Και το βαζεις με usb ετσι? Ξερεις μηπως τι διορθωνει αυτο το update. Επειδη δεν εχω προβλημα μεχρι τωρα,αν ειναι να μεινω με το 1007 ...εκτος κι αν ειναι το ιδιο με το 1007.1 οποτε εχω το τελευταιο...

Δημοσ.

Φίλε bakass ο σύνδεσμός παραπάνω έχει την έκδοση 1007.1 που δέν έχει καμία διαφορά με την 1007,

οπότε αφού η τηλεόραση σου, την έχει, είσαι εντάξει

(λύνει το θέμα με τα κολλήματα του δέκτη της τηλεόρασης).

Δημοσ.

παιδια εχω προσεξει με το motion plus στο full , blurring ...ειναι προβλημα γενικο απο οτι εχω διαβασει σε αρκετες samsung....υπαρχει καποια λυση εκτος απο την απενεργοποιηση η την μειωση του??

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ναι ειναι πληρως παραμετροποιησιμο και εχει πολλες επιλογες. Προβλημα γενικα δεν θα εχεις. Ολες οι tv με motion interpollation εμαφανιζουν στα πολυ δυσκολα λιγα artifacts. Ακομα και οι κορυφαιες. Ολα αυτα σε αποδεκτο επιπεδο.

Δημοσ.

To είδα ότι ειναι παραμετροποιήσιμο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω , αν κάποιος είναι fan του φίλτρου και το θέλει στο full, δεν μπορεί να το έχει καθώς τα artifacts σε αρκετες περιπτώσεις είναι ενοχλητικά... Επομένως το μειώνει, και σχεδόν επανέρχεται στην αρχική κίνηση...

Δημοσ.

Το μειώνεις, παραμετροποιεις διαφόρους παράγοντες σε αυτό, έχεις και presets από το εργοστάσιο να επιλέξεις και επιπλέον το κλείνεις και τελείως εάν θες.

Πχ εγω προτιμώ να δω κανα artifact που και που απο την σκαλωτή κίνηση. Γουστα ειναι αυτα.

Δημοσ.

Και σε μένα πού και πού κάνει κάτι artifact αλλα όπως λέει και ο graphist83 είναι ωραία η ψευδέσθηση της γρήγορης κίνησης

κι ας έχω πού και πού ορισμένα artifact.

Ας ελπίσουμε ή σε κανένα firmware update (που δέν το πιστέυω) ή οτι σε επερχόμενες γενιές θα έχει οριμάσει πιό πολύ,

η συγκεκριμένη τεχνολογία.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Τυχαίνει να είμαι τελείως άσχετη με την τεχνολογία,αλλά επειδή η παλιά μου τηλεόραση χάλασε θα χρειαστώ όση βοήθεια μπορείτε να μου προσφέρετε! Ρωτώντας φίλους κ.λ.π. έμαθα πως συνδυαστικά της τιμής και της ποιότητας οι samsung τηλεοράσεις είναι καλύτερες άρα τείνω προς τα εκεί και συγκεκριμένα στο αναφερόμενο μοντέλο της και αυτό λόγω του 3D και της ανάλυσης καθώς είμαι λάτρης του κινηματογράφου και θα μου άρεσε να έχω την ευκαιρία να απολαμβάνω τις αγαπημένες μου ταινίες. Παρ'όλα αυτά μία ακόμη που μου προτάθηκε είναι το μοντέλο UE40ES6100,της οποίας η διαφορά στην τιμή με την 6030 είναι σημαντική και θέλω να ρωτήσω αν πραγματικά αξίζει τον κόπο! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Απο εικόνα ειναι ιδιες. Απλα η 6100 ειναι smart και λεπτότερη.

Smart εστι ότι εχει πρόσβαση στο internet πλήρη με web browser, έχει apllication store ωστε να κατεβαζεις εφαρμογές (widgets) και εχει την δυνατότητα ασυρματης διασύνδεσης με pc, smartphones, wi-f- cameras με σκοπο την προβολή βιντεο, εικονα και ηχου. Στα θετικά και δυνατότητα εγγραφής των τηλεοπτικών προγραμμάτων σε usb stick η σκληρό δίσκο μέχρι και 2TB.

Δεν είναι και λίγα. Αλλα ειναι θεμα προτεραιοτήτων το τι σου ειναι χρήσιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...