Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ USB ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ 3D ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ 3D ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ Μ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?

• Απαντ. 220
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτη που θα σου δειξει σωστα την εικονα αναλογα με το τι εκδοση εχεις κατεβασει. Δοκιμασε στην χειροτερη ολες τις επιλογες και δες με ποια θα εχεις κανονικη εικονα και οχι πανω κατω η δεξια αριστερα.

Δημοσ.

Κατεβάζεις mkv ή mp4 3D. Αν στο όνομα του αρχείου της ταινίας γράφει SBS (side by side), όταν πας να την παίξεις σου εμφανίζονται 2 ίδιες εικόνες, μια αριστερά και μια δεξιά. Πατάς το 3D πλήκτρο και μετά πατάς τη 2η επιλογή, όπου οι εικονίτσες είναι η μια δίπλα στην άλλη. Αν γράφει OU (over under), θα σου ανοίξει η ταινία με 2 ίδιες εικόνες πάλι αλλά πάνω-κάτω τώρα, οπότε πατώντας το 3D πλήκτρο εκεί διαλέγεις προφανώς την 3η επιλογή. Ενεργοποιείς και τα γυαλιά μετά κι είσαι ok.

Η 1η επιλογή, που γράφει 2D-->3D, μετατρέπει τις απλές (2D) ταινίες που κατεβάζουμε συνήθως ή π.χ. το τηλεοπτικό πρόγραμμα σε 3D. Αλλά δεν έχει κανένα φοβερό αποτέλεσμα, γι' αυτό και δεν το χρησιμοποιούμε σχεδόν ποτέ. Αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή έχω και δεύτερη τηλεόραση Samsung στο σαλόνι εκτός από την UE40EH6030, όταν πατάω κουμπιά στο τηλεκοντρόλ αλλάζουνε κανάλια και στις δύο τηλεοράσεις. :mad:

Μπορώ να κάνω κάποια πατέντα στην UE40EH6030 για να μην αλλάζουνε εύκολα τα κανάλια?

Θα μπορούσα να τοποθετούσα ένα αυτοκόλητο μπροστά στο δέκτη που λαμβάνει τα σήματα η τηλεόραση, ώστε να μην αλλάζουνε εύκολα τα κανάλια. Κυρίως χρησιμοποιώ τη δεύτερη τηλεόραση που έλεγα προηγουμένως και όχι την UE40EH6030, οπότε είναι πολύ κουραστικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να συγχρονίζονται οι τηλεοράσεις. :angry:

Δημοσ.

Ναι την UE40EH6030 την έχω συνδέσει σε υπολογιστή και η άλλη είναι για το σαλόνι για διάφορα, κανάλια, ταινίες κτλπ. Οπότε πρέπει να είναι ταυτόχρονα ανοιχτές. Δεν ξέρω όμως που είναι ο δέκτης της UE40EH6030, μήπως και έβαζα ένα εμπόδιο μπροστά για να μην πιάνει το τηλεκοντρόλ της άλλης τηλεόρασης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να ψάξω να το βρω που είναι το βιβλιαράκι γιατί δεν θυμάμαι, είπα επειδή την ίδια τηλεόραση την έχουνε όλοι οι συμφορουμίτες μήπως κάποιος βοήθαγε. :(

EDIT

Thanks kostas_dr κάτω δεξιά ήτανε.

Επεξ/σία από Padaz Bloody
Δημοσ.

Ναι έκανα ωραία δουλειά, μία ταινία από πάνω έβαλα και λύθηκε το πρόβλημα, δεν αλλάζουνε ταυτόχρονα τώρα τα κανάλια. Τώρα για να πιάσει σήμα το τηλεκοντρόλ πρέπει να πατάς κουμπιά σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση, αυτό ακριβώς που ήθελα δηλαδή, thanks και πάλι kosta_dr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...