Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά διαβάζουν ενα ΤΒ. Μάλιστα μεχρι και 2ΤΒ δεν έχουν θέμα. Απο οτι εχω καταλάβει μερικοι σκληροί δίσκοι είναι πιο ενεργοβοροι απο άλλους και μάλλον το θεμα ειναι η τροφοδοσία. Παρόλα αυτά, εαν η tv εχει πάνω απο δυο θύρες USB τοποθετήστε το δισκο σε αυτήν με την ένδειξη 1Α (μερικές λένε και HDD) και οχι σε αυτές με το 0,5Α.

• Like 1
  • Απαντ. 220
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μίλησα σήμερα με το τεχνικό τμήμα της samsung τους έδωσα το μοντέλο της tv και το είπα το πρόβλημα και αυτοί μου είπαν ότι δεν διαβάζει τους 1tb δίσκους λόγο μεγέθους του 1tb . :blink:

Κοτσάνα ολκής πέταξαν.

Δημοσ.

Πάντως όταν είπα πως στην τηλεόρασή μου οι σκληροί των 2TB έπαιζαν κανονικά, εννοούσα πως είχαν δική τους τροφοδοσία.

Δημοσ.

Σίγουρα παίζει θέμα με την τροφοδοσία του σκληρού, πολλές low-end & mid-range TV παρουσιάζουν θέματα με 2.5" δίσκους>500gb.

Πάντως είναι κι αυτή η EH Series.... 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αγαπητοι φιλοι

γραφω στο φορουμ για ενα θεμα που θα σας φανει απο αστειο εως γελοιο.

αγορασα την εν λογω τηλεοραση απο γνωστο καταστημα ηλεκτρονικων ειδων.

ξαφνικα και σε διαστημα περιπου ενος μηνος απο την αγορα της μου παρουσιασε καμμενο πιξελ και κατα συνεπεια μια καθετη και μια οριζοντια γραμμη που το σημειο στο οποιο τεμνονταν ηταν το συγγεκριμενο καμμενο πιξελ.

μετα απο εξαιρετη εξυπηρετηση του σερβις που ηρθαν την πηραν και την εφεραν επισκευασμενη χωρις ουδεμια χρεωση η αργοπορια θεωρησα οτι υπηρξα απλα ατυχης και οτι ολα θα εβαιναν καλως.

η αληθεια ειναι οτι υπηρξα λιγο δυσαρεστημενος με τον ηχο και ενας φιλος ιδιοκτητης δυο τηλεορασεων samsung μου ειπε οτι ετσι ειναι σε ολες τις τηλεορασεις της συγγεκριμενης εταιρειας.

τωρα αρχιζει το γελοιο :

ενω παρακλουθω αμεριμνος αρχιζει να ιπταται στο σαλονι μου μια μυγα και να καθεται συνεχως στην οθονη της τηλεορασης.

μετα απο μια προφανως ατυχη εμπνευση αποφασιζω να εκτοξευσω εναντιον της ενα σταυρολεξο ΤΟΜΟ το οποιο εσκασε με την γωνια του πανω στην τηλεοραση και σαν αποτελεσμα ειχε να σπασω το πανελ, να δημιουργηθουν εκατονταδες καθετες και οριζοντιες γραμμες ενω η τηλεοραση συνεχιζε κατα τα αλλα να παιζει κανονικα.....

προσπαθησα επι ματαιω να βρω μια ακρη να την επισκευασω σε μια λογικη τιμη η να την πουλησω σε καποιον που θα την ηθελε για ανταλλακτικα.

ερωτηση :

εκτος απο την ιδια ποια αλλα μοντελα φορανε ιδια ανταλλακτικα (τροφοδοτικο, πλακετες, δεκτη κλπ ) ουτως ωστε αγοραζοντας τα να μπορω να χρησιμοποιησω ανταλλακτικα απο τη σπασμενη ;;;

ελπιζω να ξερετε κατι επ' αυτου η να εχετε οποιαδηποτε αλλη ιδεα  για το τι αλλο μπορω να κανω

γιατι πραγματικα λυπαμαι να την πεταξω.

ξερετε καποιο τροπο να την επισκευασω με λογικο κοστος ;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Οταν σπάσει το πανελ δεν υπάρχει λογικό κόστος. Το κόστος κτίσης του ειναι υψηλό σε σημείο που δεν συμφέρει. Μονο εαν βρεις αλλη 6030 με κάποιο άλλο πρόβλημα. Πράγμα χλωμό καθως οποιαδήποτε αλλη βλαβη πλην του πανελ ειναι εύκολα επισκευασιμες και σχετικά οικονομικές.

Τελος η 6030 ειχε βγάλει μια ειδικη σειρα με full array back-light. Δεν ξερω εαν ειναι εύκολο να βρεις απο αυτην την σειρα. Εψαξα λιγο στους γνωστούς του χωρου και δεν υπάρχει τπτ.

Δημοσ.

Δυστηχως μετα απο ενα μηνα λειτουργιας της συγκεκριμμενης τηλεορασης επαψε να λειτουργει η θυρα USB.

Σημερα την παρελαβαν απο το service για να δουν τι εχει. Ολα τα αλλα λειτουργουσαν κανονικα.

Επισης ενημερωνω οτι στο ελληνικο site εχει βγει και η αναβαθμιση απο τις 15 Ιανουαριοου με αριθμο 1017.

Αν καποιος την περασει ας μας πει αν δει καμια διαφορα μιας και εγω δεν προλαβα να το περασω λογω του οτι δεν λειτουργουσε η USB και οτι δεν το εχουν βαλει ακομα στον σερβερ για online update.

Δημοσ.

μπορεις να δοκιμασεις αυτο που γραφει ο τυπος στο λινκ να μας ενημερωσεις αν συνεχιζει να λειτουργει με το νεο firmware ?

http://www.avforums.com/threads/new-firmware-for-samsung-uexxeh6030-tvs.1852380/

Το 'χω κάνει update εγώ. Δεν παρατήρησα διαφορά, είτε στο τηλεοπτικό είτε στην αναπαραγωγή ταινιών.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα κ απο εμενα. Μετα απο τηναναγνωση του θεματος θελω να ρωτησω. Αξιζει η αγορα της σε σχεση με την f5300? Εχει σμαρτ αλλα ειναι 50hz, ενω η 6030 εχει 3d κ ειν 100. Εχει και δικτυο. Τι λετε?

Δημοσ.

μπορεις να δοκιμασεις αυτο που γραφει ο τυπος στο λινκ να μας ενημερωσεις αν συνεχιζει να λειτουργει με το νεο firmware ?

http://www.avforums.com/threads/new-firmware-for-samsung-uexxeh6030-tvs.1852380/

Αν κατάλαβα καλά, εννοεί το 3D material από κάτι trailers, documentaries, sports, music clips κλπ.  Αυτό που βρίσκουμε δλδ όταν πάμε στο remote control στο "Content" κι επιλέγουμε το Explore 3D.

Λειτουργεί μια χαρά σε μενα.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, εννοεί το 3D material από κάτι trailers, documentaries, sports, music clips κλπ.  Αυτό που βρίσκουμε δλδ όταν πάμε στο remote control στο "Content" κι επιλέγουμε το Explore 3D.

Λειτουργεί μια χαρά σε μενα.

Ναι αυτο εννοει. Σε ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...