tonypapadovic Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Παιδιά, για να καταλάβω, το πρόβλημα που λέτε, σας το παρουσιάζει μόνο στα κανάλια της Nova; Εγώ πάλι έχω μόνο Nova και δεν μπορώ να δοκιμάσω σε Digea αν θα το έκανε. Και δεν το έχω παρατηρήσει αλλού γιατί δεν έχει τύχει να δω κάποια εκπομπή σε άλλο κανάλι. Χθες το απόγευμα pre game δεν ήταν έντονο, μετά τα ματς ήταν πιο έντονο
balander10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 μπα. δε γουσταρω την television κουλτουρα. προτιμω ταινιες και σειρες κατ'εξαιρεση, γιατι καποιες ειναι πολυ καλες. sopranos/the wire για παραδειγμα.. Αν σου άρεσαν οι συγκεκριμένες να προτείνω και το the shield Ον τόπικ πολύ ευχαριστημένος από την δικιά μου αλλά πήρα την 46'
kostas_dr Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 balander και σένα σου παρουσιάζει το πρόβλημα που λένε οι άλλοι φίλοι;
Zugzwang Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Παιδιά θα ρωτήσω εδώ μήπως και γλιτώσω να ανοίξω νέο νήμα: πριν λίγους μήνες πήρα κι εγώ την τηλεόραση του τίτλου (φοβερή εικόνα btw), και λέω να πάρω μια βάση τοίχου. Είδα ότι σε κάποια φάση συζητήθηκε το θέμα αλλά δεν πολυκαταλάβαινα και πολλά (είμαι γυναίκα γαρ ). Ενδιαφέρομαι για κάποια που να κινείται (δεξιά-αριστερά αλλά και να κάνει κλίση με τον τοίχο -δε με ενδιαφέρει να κινείται όλη η τηλεόραση μπρος-πίσω). Ποια λοιπόν προτείνετε για το συγκεκριμένο μοντέλο; Θεωρείτε απαραίτητο να πάρω απ' τις ακριβές (για λόγους ασφαλείας) ή και αυτές που κάνουν καμιά 50€ είναι εντάξει; Δε θα ήθελα να δω 500€ να "χάνονται" μπροστά στα μάτια μου... Τέλος, επειδή ούτε εγώ ούτε ο σύντροφός μου δεν έχουμε ξαναεγκαταστήσει τέτοια βάση και δε θέλουμε να το ρισκάρουμε, οι γνωστές εταιρίες (πλαίσιο, κωτσόβολος κτλ) στέλνουν κάποιον τεχνικό για να την εγκαταστήσει; Αν ναι, τυχαίνει να ξέρει κάποιος πόσο χρεώνουν; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
johny1908 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 καλησπερα.Ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα της συγκεκριμενης τηλεορασης για το δωματιο μου.η αποσταση θεασης ειναι 2.5 μετρα.γνωριζω πως για αυτη την αποσταση η καταλληλοτερη ειναι το μοντελο με τις 46 ιντσες αλλα μιας και μου φαινεται σχετικα μεγαλη για δωματιο με την 40αρα θα εχω προβλημα?να τονισω οτι στο καταστημα ,με αποστασεις στο περιπου, στο ματι μου φαινοταν μια χαρα.Αν θα μπορουσε καποιος κατοχος να μου απαντησει θα ημουν ευγνομων.
graphist83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μια χαρα ειναι η απόσταση. Τωρα οσον αφορα για την TV απλα σιγουρέψου οτι ισχυουν τα αποθέματα καθως εχει καταργηθεί και δεν επιδέχεται νεας παραγγελιάς.
johny1908 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 δηλαδη να προτιμήσω 40αρα?στα mediamarkt της βουλιαγμενης που περασα σημερα ειχε αρκετα κομματια διαθεσιμα.
graphist83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ναι κατ εμε να την προτιμήσεις, δεν θα το μετανιώσεις.
johny1908 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ευχαριστω πολυ για την γνωμη!ειναι πολυ σημαντικο για εμενα.μια τελευταια ερωτηση.Σχετικα με την αποδοση του 3D πως τα παει?στις δειγματιζομενες στο καταστημα δεν επαιζε καποιο video σε 3d.η μονη αντιστοιχη σε κατηγορια στα χαρακτηριστικα που ειδα 3d ηταν η lg lm615s και μπορω να πω πως αν και παθητικο ηταν καλο σε αποδοση.συγκρινεται με αυτο της 6030?
graphist83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Της 6030 είναι υψηλότερης ανάλυσης-ευκρίνειας. Αλλα υποφέρει απο flickering. Σε χαμηλό φως δεν θα σε ενοχλήσει ιδιαίτερα. Sent from my iPhone using Insomnia
johny1908 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 νταξει το flickering δε με απασχολει ιδιαιτερα.ετσι κι αλλιως μου φαινεται λιγο περιεργο (εμενα τουλαχιστον) θεαση ταινιας σε υψηλο φωτισμο.Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.μεχρι τελοσ τησ εβδομαδας ελπιζω να μαι και εγω ευτυχης κατοχος.
graphist83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ελπίζω να την βρεις μέχρι τότε. Να ξέρεις έχει καταργηθεί ως μοντέλο εδω και δυο μήνες. Τα άποθεματα που υπάρχουν στην αγορα είναι ελάχιστα. Sent from my iPhone using Insomnia
Zugzwang Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 @johny1908 Μη διστάσεις να την πάρεις, την έχω εδώ και μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. @graphist83 Γιατί καταργήσανε το μοντέλο; Δεν πήγε καλά στις πωλήσεις; :/ Ή απλά έχει βγει πριν πολλά χρόνια;
Padaz Bloody Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Εμένα στις ταινίες 3d δεν μου κάνει flickering. Το flickering μάλλον θα οφείλεται στα γυαλιά 3d μου ήρθανε πακέτο στην τηλεόραση αυτήν, είναι αμφιβόλου ποιότητας. Και πάλι θα το παρατηρήσεις υπό συγκεκριμένες συνθήκες, δηλαδή εάν κοιτάξεις προς το φως που ενδεχομένως θα έχεις ανάψει στο δωμάτιο που παρακολουθείς την ταινία, επάνω στην τηλεόραση την ίδια όμως δεν παρατήρησα τέτοιο φαινόμενο.
bakass Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Σε active 3d δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου κάνει flickering. !!Δεν είναι θέμα γυαλιών καθώς υπάρχει σε όλα! Απλά δεν του έχεις δώσει σημασία και φυσικά το μάτι συνηθίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα