soulnick Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δεν θα αντέξει η ξυλόβιδα με το ξυλο σε βραχίωνα. Με την κίνηση και την καθετη δυναμη που θα τους ασκει θα ξεριζωθούν η θα ανοίξει το ξυλο. Μονο σταθερη βαση μπορείς να βάλεις σε ξυλο. θα περασω βιδες μεσα απο τον τοιχο με κοντρα παξιμαδι απο την εξω πλευρα, γιατι αλλιως δε γινεται...
soulnick Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 αστερι η 46... σημερα θα δω πως γραφει και το fifa 13 με motion plus...
kostas_dr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Απ' ότι κατάλαβα, σου αρέσει η ποιότητα της εικόνας της. Καλές θεάσεις.
soulnick Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 παρα μα παρα πολυ! ευχαριστω! το allshare μου εκανε κατι νερα χτες το βραδυ... επαιζα django απο usb drive, κι εκει που επαιζε τελεια, αρχισε να κανει διακοπες, μεχρι που η συνδεση κοπηκε. αμεσως ειδε παλι τον δισκο και δυστυχως επρεπε να βρω που ειχε κολλησει για να συνεχισω την προβολη. ευτυχως που υπαρχει το time search. σημερα εκανα update το τελευταιο soft απο την samsung. ελπιζω να το διορθωσαν.
m-commerce Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 να ρωτησω τα καναλια μεσω νοβα θα τα δειχνει καλα? οχι νοβα HD. Αναφερομε στο θεμα της αναλυσης και της εικονας. θα ειναι δηλαδη οπως digea που αναφερθηκαν εδω?
tonypapadovic Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ^^Βασικά τα υπόλοιπα αθλητικά της NOVA που έχω, εκτός των HD που είναι πολύ καλά, είναι ψιλοάθλια (αλλά περισσότερο η NOVA φταίει για αυτό). Τα υπόλοιπα κανάλια μια χαρά είναι γενικά (όσο γίνεται). Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Ψιλοασυγχρόνιστος ήχος με την εικόνα. Είναι πολύ εμφανές όταν κάποιος παρουσιάζει. Επειδή δεν πολυβλέπω tv, χθες το πρόσεξα στην αθλητική εκπομπή της Nova. Γνωρίζουμε κάτι γι' αυτό;
soulnick Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 ναι αυτο παιζει. εχω παρατηρησει κι εγω ασυγχρονα. βεβαια δε βλεπω καθολου τηλεοραση, οποτε δε με απασχολει. ως προς τον media player της tv, ολα πανε μια χαρα μετα το update.
kostas_dr Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 βεβαια δε βλεπω καθολου τηλεοραση Και πολύ καλά κάνεις. 1
soulnick Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 ως προς τον ασυγχρονο ηχο, αμα πας στις ρυθμισεις του ηχου, θα δεις οτι εχει μια παραμετρο για τεχνητο delay του ηχου. το παρατηρησα σημερα που την εψαξα παλι. επισης, καταφερα να την προσαρμοσω στα γουστα μου με τα παρακατω settings: Movie Mode backlight - 10 contrast - 85 brightness - 51 sharpness - 48 colour - 45 tint - 50/50 advanced settings off off 0 off auto 0 picture options cool/standard δεν εχω αποφασισει, αλλα για την ωρα το εχω στο cool. auto auto auto1 off off το καλυτερο calibration γινεται με μια σωστη εικονα αναφορας. για παραδειγμα, θα βαλω μια ταινια που εχει κινηματογραφησει ενας φιλος και θα φτιαξουμε μαζι τα settings. θεωρητικα πιανει, η τελος παντων, μπορει να ερθει κοντα στην αναφορα η tv... Και πολύ καλά κάνεις. 1
tonypapadovic Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ωραίος, ευχαριστώ. Εντύπωση μου κάνει όμως ρε γμτ ότι υπάρχει τέτοιο "πρόβλημα" και δεν πολυαναφέρεται. Ούτε γω βλέπω TV (μετά από ένα μήνα το πήρα χαμπάρι άλλωστε) αλλά είναι σημαντικό, όπως και να το κάνουμε.
kostas_dr Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Παιδιά, για να καταλάβω, το πρόβλημα που λέτε, σας το παρουσιάζει μόνο στα κανάλια της Nova;
soulnick Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 εγω παρατηρησα delay σε digea. το μηδενισα απο το μενου και τελος.. nova den pianw agapi mou!
soulnick Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 μπα. δε γουσταρω την television κουλτουρα. προτιμω ταινιες και σειρες κατ'εξαιρεση, γιατι καποιες ειναι πολυ καλες. sopranos/the wire για παραδειγμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα