soulnick Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 90 μοιρες θελω να γυριζει. νομιζω πως η 463 μπορει να μου κανει.
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καλά κάνεις και πηγαίνεις για την 46αρα, απ΄την στιγμή που λες πως η απόσταση θέασης θα είναι 3.5 μέτρα. Αξίζει η υπέρβαση.
HERTHAN Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ξερει κανεις αν υπαρχει βαση τοιχου που να παει πανω-κατω και οχι μονο δεξια-αριστερα?
soulnick Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καλά κάνεις και πηγαίνεις για την 46αρα, απ΄την στιγμή που λες πως η απόσταση θέασης θα είναι 3.5 μέτρα. Αξίζει η υπέρβαση. αυτη τη στιγμη εχω sony trinitron 21" και βλεπω ταινιες σ'ενα dell 2412... νομιζω πως το μοντελο ειναι μονοδρομος. μεχρι και ο player του παιζει τα παντα (?)!
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ναι, έχει πολύ καλό media player. Καλές αγορές.
graphist83 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) 90 μοιρες θελω να γυριζει. νομιζω πως η 463 μπορει να μου κανει. Ναι σου κανει. Η 6030 δεν ξεπερνά τους 93 ποντους σε μηκος. Η 463 βγαινει 51cm απο τον τοιχο σε πληρη οριζοντια ανάρτηση. Αρα ξεπερνάμε ανετα το μισο του 93 και μπορουμε να γυρίσουμε 90 μοιρες. Γενικά τα brateck δεν τα πολυ βαζω καθώς ειναι πολύ τυπικής ποιότητας. Η δουλειά γινεται πάντως χωρις πρόβλημα Ξερει κανεις αν υπαρχει βαση τοιχου που να παει πανω-κατω και οχι μονο δεξια-αριστερα? Οι περισσότεροι βραχίονες (μην σου πω ολοι ) εκτος απο αριστερα - δεξια σου κανουν και 10 με 15 μοιρες κάθετη κλίση. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2013 από graphist83
graphist83 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Οπα για 46'' μιλαμε ε... Λάθος μου. (θελω καφε)... Η 46 αρα ειναι στα 106cm. Αρα για 90 μοίρες θέλουμε βαση να βγαινει 53 cm απο τον τοίχο. (ωστε να μην βρίσκει η ακρη της πανω σε αυτον). Αρα πας σε αυτην εδω Brateck PA-944 η οποια βγαίνει 57+ πόντους. Θα εισαι πλήρως καλυμμένος. Ειναι βαρέως τυπου αρα θα ειναι και πιο στιβαρή. ΥΓ Ας λεει για 42'' max. Σηκώνει μεχρι 50 κιλα. Η 6030 ειναι παναλαφρη. Όποτε μην ανησυχήσεις. Το VESA 400X400 το εχει, αρα ειμαστε καλυμμένοι.
HERTHAN Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Οι περισσότεροι βραχίονες (μην σου πω ολοι ) εκτος απο αριστερα - δεξια σου κανουν και 10 με 15 μοιρες κάθετη κλίση. Συγνωμη αλλα ισως δεν το εθεσα σωστα ή να μην καταλαβαινω. Δεν λεω να κανει κλιση αλλα ν'ανεβαινει και να κατεβαινει. Καταλαβες τι εννοω?
graphist83 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Συγνωμη αλλα ισως δεν το εθεσα σωστα ή να μην καταλαβαινω. Δεν λεω να κανει κλιση αλλα ν'ανεβαινει και να κατεβαινει. Καταλαβες τι εννοω? Αχα, οχι κατι τέτοιο δεν εχω δει. Με πατέντα ισως. Γενικά αυτου του είδους η κίνηση δεν ειναι και πολυ διαδεδομένη.
soulnick Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Οπα για 46'' μιλαμε ε... Λάθος μου. (θελω καφε)... Η 46 αρα ειναι στα 106cm. Αρα για 90 μοίρες θέλουμε βαση να βγαινει 53 cm απο τον τοίχο. (ωστε να μην βρίσκει η ακρη της πανω σε αυτον). Αρα πας σε αυτην εδω Brateck PA-944 η οποια βγαίνει 57+ πόντους. Θα εισαι πλήρως καλυμμένος. Ειναι βαρέως τυπου αρα θα ειναι και πιο στιβαρή. ΥΓ Ας λεει για 42'' max. Σηκώνει μεχρι 50 κιλα. Η 6030 ειναι παναλαφρη. Όποτε μην ανησυχήσεις. Το VESA 400X400 το εχει, αρα ειμαστε καλυμμένοι. σ'ευχαριστω πολυ ρε φιλε! κατι ακομα. εχεις κρεμασει ποτε τηλεοραση, σε τοιχο με επενδυση ραμποτε? ρωταω γιατι η ξυλινη επενδυση, εχει κενο 5-6 ποντων μεχρι τον τοιχο, αρα δεν μπορω να βαλω ουπα. μονο ξυλοβιδα..
graphist83 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Για παράδειγμα εαν βιδωθεί κάποιος βραχίονας στον τοιχο οριζόντια και οχι καθετα, θα εχεις την κίνηση που θες. Θα πρεπει πμως οι συνδεσμοι του να εχουν βιδα τυπου factory με παξιμάδι πανω απο 15 ώστε να σου δινει την δυνατότητα να το σφίξεις πολυ με καστανια και να μην υποχωρεί με το βαρος της tv. Δεν θα το δοκίμαζα με πάνω απο 40 - 42'' tv. Και πάλι θέλει κάλο βραχίωνα με βαρεως τυπου συνδέσμους. Δεν θα εδινα εγγύηση για τέτοιου τύπου τοποθέτηση. σ'ευχαριστω πολυ ρε φιλε! κατι ακομα. εχεις κρεμασει ποτε τηλεοραση, σε τοιχο με επενδυση ραμποτε? ρωταω γιατι η ξυλινη επενδυση, εχει κενο 5-6 ποντων μεχρι τον τοιχο, αρα δεν μπορω να βαλω ουπα. μονο ξυλοβιδα.. Δεν θα αντέξει η ξυλόβιδα με το ξυλο σε βραχίωνα. Με την κίνηση και την καθετη δυναμη που θα τους ασκει θα ξεριζωθούν η θα ανοίξει το ξυλο. Μονο σταθερη βαση μπορείς να βάλεις σε ξυλο.
HERTHAN Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αχα, οχι κατι τέτοιο δεν εχω δει. Με πατέντα ισως. Γενικά αυτου του είδους η κίνηση δεν ειναι και πολυ διαδεδομένη. Το ξερω γιατι το εχω ψαξει λιγο και δεν εχω βρει κατι συγκεκριμενο και γι'αυτο ηθελα να σε ρωτησω μηπως γνωριζεις κατι. Ο χωρος που θελω να βαλω μια 32αρα(οταν την παρω) ειναι 80πλατος και 48υψος.Απλα πρεπει να μπει με πολυ μεγαλη ακριβεια η βαση για να μην εχω κανενα θεμα.Γι'αυτο κι εψαχνα μια που να παει λιγο πανω-κατω. Εχει και πλακακι απο πισω ο τοιχος(ο χωρος ειναι κουζινα) λες να μην μπαινει πανω(στο πλακακι)?
graphist83 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Όλες οι βάσεις έχουν ρυθμιστικά για μερικούς πόντους. Και πανω κατω και αριστερα δεξια Με καλο μετρημα και τον τζογο που δινει η βαση μπορει να μπει με απόλυτη ακρίβεια. Ναι σε πλακακι βιδώνει κανονικά βαση. Εχει μικρο παχος. Με λιγο μακρυτερο στριφωνι βιδώνει χωρις θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα