Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες. Ενδιαφερομαι για την τηλεοραση του τιτλου και θα ηθελα να ρωτησω αν την εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις και να μου λυσει 2-3 αποριες? Το 3D της ειναι ενεργητικο ή παθητικο? Μπορει να μετατρεψει 2D σε 3D? η Samsung UE40EH6030 απο την Samsung UE40EH6000 τι διαφορα εχει? Επισης η σειρα EH σε σχεση με τη νεα D της Samsung εκτος απο το smart tv εχει καμια αλλη διαφορα? Στην ποιοτητα της εικονας ας πουμε, στο 3D, στο media player κτλ.

• Like 1
  • Απαντ. 220
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

* H 6030 εχει ενεργο 3D

* Ναι κανει μετατροπη

* Η ΕΗ6000 απο οτι θυμαμαι δεν ειναι 3d. (Που την βρηκες στην Ελλαδα?)

* Η σειρα D ειναι η περσινή και οχι η νεα. Η σειρα ΕΗ ειναι 2012 line up και εχει ανωτερο 3D το οποιο ειναι πλεον full HD και στην εικονα κυριως στην κινηση αλλα και στο gamma τα παει πολυ καλυτερα απο την D. Περαν αυτου η D εχει καταργηθει.

* Media player τα ιδια. Παιζουν ματροσκες, ελλ υποτιτλους, ηχο DTS κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ έχω απορία για την συγκεκριμένη μιας που την καλοβλέπω. Από ότι είδα δεν έχει browser, αλλά μπορεί να συνδεθεί wirless σε δίκτυο. Με μια ασύρματη κάρτα δικτύου στον υπολογιστή οπότε, θα μπορώ να συνδέομαι εκεί, και να βλέπω ότι βλέπω και στον υπολογιστή;

Επίσης και κάτι άλλο. Σκέφτομαι και αυτή μιας που είναι σε προσφορά: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157131&sid=1

Η διαφορά στη τιμή βέβαια είναι μεγάλη, 230 ευρώ. Πιστεύεται ότι αξίζουν; Πέρα από τα internet και PVR, θα έχει και ορατά καλύτερη εικόνα; Ή μόνο για τα του smart tv πληρώνεις παραπάνω;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από eliascm21
Δημοσ.

Η 6800 ειναι ανωτερη και στην εικονα. Καθοτι 400hz αρα απο ροη κινησης τα παει καλυτερα. Παραυτα εχει και micro diming (ελεγχος ζωνων) που αποφερει καλυτερη επεξεργασια στην εικονα. Ειδικα στο contrast. Στα επιπλεων απο την 6030 ειναι smart, ειναι slim, εχει dual core cpu και κανει pvr.

Υπαρχει και η 6570 που ειναι ενδιάμεση και πολυ καλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 6800 ειναι ανωτερη και στην εικονα. Καθοτι 400hz αρα απο ροη κινησης τα παει καλυτερα. Παραυτα εχει και micro diming (ελεγχος ζωνων) που αποφερει καλυτερη επεξεργασια στην εικονα. Ειδικα στο contrast. Στα επιπλεων απο την 6030 ειναι smart, ειναι slim, εχει dual core cpu και κανει pvr.

Υπαρχει και η 6570 που ειναι ενδιάμεση και πολυ καλη.

Να κάνω και γω μια ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Η 6030 από την 6100 διαφέρουν μόνο στο ότι η 6100 έχει και pvr και smart tv? Ή έχει και διαφορά στην εικόνα?

Γιατί είναι και 180Ε διαφορά και επειδή δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσω ποτέ λέω να πάω στην 6030.

Επεξ/σία από remalis
Δημοσ.

Εν μερη ναι. Η 6100 ειναι smart, κανει pvr, ειναι πιο slim, εχει περισσοτερες εισοδους. Απο specs εικονας ειναι το ιδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τελικά την έχει αγοράσει κανείς την συγκεκρημένη ας πει πως του φαίνεται, γιατί είμαι ένα κλικ από την αγορά :P

Επεξ/σία από eliascm21
Δημοσ.

Την πήρα εγώ χτες το πρωί....

Είμαι πολύ ικανοποιημένος .

•  
  • Σουπερ όσον αφορά τιμή απόδοση....
  • Σε hd τα σπάει...
  • Σε digea δεν τρελάθηκα..

Xbox 360 δεν εχω βαλει ακομα να σου πω για games ..

Στα λεφτά της είναι σουπερ και 200hz cmr ενω οι αλλες επιλογες που ειχα στα ιδια λεφτα σχεδον ηταν η samsung eh5000(50hz), μια lg που τελικα ηταν μαπα απο κοντα(cs460 100hz mci),και μια panasonic plasma 3d η οποια ηταν ο μονος ανταγωνιστης.Τελικα πηρα την samsung και ειμαι υπερικανοποιημενος... Αν τα 500 ειναι το ποσο που διαθετεις,μονο σε καμια νεα προσφορα μπορεις να πετυχεις καλυτερη....Τσεκαρε και μια 46αρα που εβαλε το eshop σημερα... Δεν ειναι 3d αλλα ειναι 46αρα ... :-D

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα είμαι ένα κλικ πριν αγοράσω τηλεόραση είμαι ανάμεσα σε αυτές http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103661 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103507 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103919 ..κλείνω προς την 7000 το θέμα μου είναι αν αξίζει τα λεφτά της..τα ηχητικά και μπλιμπλιμπλικια δεν με μοιάζουν αλλά θέλω την καλύτερη δυνατή εικόνα κυρίως για ταινίες..η ερώτηση μου είναι αν η 6100 ή ή 6570 είναι ίδιες σε εικόνα..αν είμαι σωστός τα Hz είναι κυρίως για αθλητικα η games..απλά δεν θέλω να δώσω χρήματα για κάτι που μπορώ να πάρω πολύ φθηνότερα..ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Τα Hz παιζουν ρολο σχεδον παντου. Οτιδήποτε κινείται στην οθονη θα φαινεται πιο ομαλα. H 6570 εχει επιπλεον και δορυφορικο δεκτη και ελεγχο ζωνών micro diming. Αυτο σου αποφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας ειδικα στην αντίθεση. Ισχύει καθως υπαρχει ορατη διαφορα μεταξυ τους (οχι χαώδης.) Απο κινηση η 6570 ειχει επισης ορατη διαφορα απο την 6100. Η 7000 εκτός απο τα interactive και τον εξοπλισμό, την αναβάθμιση hardware κτλ. Εχει αλλο πάνελ τελείως. Η εικονα της ειναι αισθητά ανώτερη απο τις αλλες (εκει ναι η διαφορα ειναι χαώδης).

Οποτε ναι απο εικονα και μονο αξίζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, λέω και εγώ να προβώ στην αγορά της περιού ο λόγος samsung.

Φίλε bakass έχεις και εσύ το πρόβλημα με τον δέκτη της, που αναφέρουνε πολλοί (εδώ και εδώ) που λένε οτι έχει αλοιώσεις και στιγμιαίες διακοπές στην εικόνα;;

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

Ειναι γνωστο το θεμα. Κατεβαστε το νεο firmware και καντε αναβαθμηση. Οσοι δεν ξερετε η θελετε να ασχοληθειτε παρτε το service. Θα σας καλυψουν δωρεαν λογικα. Παντως και μονοι σας να το κανετε ευκολο ειναι και λυνει το προβλημα στο 100%.

Δημοσ.

Ειναι γνωστο το θεμα. Κατεβαστε το νεο firmware και καντε αναβαθμηση. Οσοι δεν ξερετε η θελετε να ασχοληθειτε παρτε το service. Θα σας καλυψουν δωρεαν λογικα. Παντως και μονοι σας να το κανετε ευκολο ειναι και λυνει το προβλημα στο 100%.

Ποιο είναι το τελευταίο firmware?Εμενα εχει περασμενο το 1007,εκανα ελεγχο και δεν βρηκε αλλο. Δεν εχω παντως κανενα απ τα προβληματα που αναφερθηκαν....

Δημοσ.

Μαλλον εχεις το νεο περασμενο. Στα μοντελα που δεν ειχαν πουληθει περασαν απο την εταιρια και τα αναβάθμισαν ολα πριν 1 μηνα. Ετσι τουλαχιστο μου ειπαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Να κάνω άλλες τρείς ερωτήσεις:

1. Θέλω να την χρησιμοποιήσω ώς τηλεόραση και ώς οθόνη υπολογιστή, ξέρουμε πώς τα πάει απο input lag ;;

2. Άν πάρω hdmi splitter για να αυξήσω τις λίγες υποδοχές hdmi της τηλεόρασης, θα δουλέψει ή το hdmi splitter κάνει μόνο το ανάποδο (δηλαδή μία υποδοχή hdmi την βγάζει σε πολλές εξόδους) ;;

3. Σε σύγκριση με την LG 42LM615S ποία θα λέγατε οτι έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας (καθαρότητα/ ευκρίνεια/ φωτεινότητα/ φυσικότερα χρώματα) ;;

Επεξ/σία από dhmak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...