Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το xampp(apache/php/mysql) και κάνω ένα προγραμματάκι σε .php που το τεστάρω σε localhost και δουλεύει...

τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να μπορώ παράδειγμα να βάλω το DNS που έκανα με το no-ip η έστω το ip μου??

δηλαδή να πατάω στο browser "8X.2XX.2XX.2XX/index.html?a=blah" και να βλέπω το περιεχόμενο, και αν μπορώ να αποκλείσω την προσβαση στα υπόλοιπα αρχεία από όλους πλην localhost.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

το έχω κάνει προ πολλού, βάζω το 8Χ.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ και με πετάει στου router τις ρυθμίσεις...192.168....

Σωστο κι αυτο. Τα router εχουν web interface..τωρα να το κλεισεις δε λεει γιατι με τελνετ .. δεν. Τεσπα βαλε αλλη πορτα πχ 8080 ( εγω πχ εχω .net στο 80 και php στο 8050 ) εξαλλου για τεστ δεν το θες;

Εδιτ, αν αλλαξεις πορτα τοτε θα βαζεις στον browser πχ για πορτα 8050 http://www.mysite.com:8050/index.php

Δημοσ.

τίποτα, συνέχεια με πετάει στο ρουτερ...

Τι URL βάζεις και σε πετάει στο router?

Πού είναι το screenshot που μας δείχνεις το port forwarding που έφτιαξες?

Δημοσ.

το URL που βάζω είναι το global-ip μου...

ρε φίλε στο locahost δουλευει, ειμαι 100% σιγουρος ότι δεν φταίει το port forwarding (:80 TCP/UDP)

το proxy δεν βλέπει την σελίδα..."resource could not be loaded"

Δημοσ.

ρε φίλε στο locahost δουλευει, ειμαι 100% σιγουρος ότι δεν φταίει το port forwarding (:80 TCP/UDP)

Όταν έχεις ένα πρόβλημα που δε μπορείς να λύσεις μόνος σου καλό είναι να μην είσαι τόσο πολύ σίγουρος. Επίσης, το αν είσαι σίγουρος ή όχι για κάτι μη χειροπιαστό είναι μια πληροφορία που δεν βοηθάει στην εύρεση λύσης. Αυτά απο μένα.

Δημοσ.

Όταν έχεις ένα πρόβλημα που δε μπορείς να λύσεις μόνος σου καλό είναι να μην είσαι τόσο πολύ σίγουρος. Επίσης, το αν είσαι σίγουρος ή όχι για κάτι μη χειροπιαστό είναι μια πληροφορία που δεν βοηθάει στην εύρεση λύσης. Αυτά απο μένα.

Αυτό. Αν ο λόκαλχοστ δουλεύει και η εξωτερική ip σου δεν επιστρέφει το root του web server, δυο τινά παίζουν:

1) Δεν δίνεις το σωστό url (πχ http://57.57.57.57:80/). Χιντ: Σιγουρέψου ότι στο httpd.conf έχεις πει στον apache να ακούει στη σωστή διεύθυσνη (πχ Listen 57.57.57.57:80).

2) Το ρούτερ δεν προωθεί σωστά την πόρτα (και επειδή είναι απίθανο να μην κάνει το ρούτερ σωστά τη δουλειά του, μάλλον ο χρήστης δεν έχει ορίσει σωστά ποια πόρτα προωθείται σε ποια διεύθυνση). Χιντ: Σιγουρέψου πως ο υπολογιστής στον οποίο έχεις σηκώσει τον web server έχει καρφωτά τη σωστή εσωτερική ip (αυτή που έχεις ορίσει στο ρούτερ σου).

Δημοσ.

....και επειδή είναι απίθανο να μην κάνει το ρούτερ σωστά τη δουλειά του...

καλά τα λες αλλά δεν ξέρεις τι καντήλι έχει φάει ένα bautec ένος φίλου μου μέχρι να δουλέψει

δύο βδομάδες οι ίδιες ρυθμίσεις ξανά και ξανά μέχρι να αποφασίσει οτι πρέπει να δουλέψει σωστά

Δημοσ.

καλά τα λες αλλά δεν ξέρεις τι καντήλι έχει φάει ένα bautec ένος φίλου μου μέχρι να δουλέψει

δύο βδομάδες οι ίδιες ρυθμίσεις ξανά και ξανά μέχρι να αποφασίσει οτι πρέπει να δουλέψει σωστά

Γι αυτό έγραψα απίθανο και όχι αδύνατο. wink.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...