Bourdoulas Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Τον Σταρκ να είναι ξαπλωμένος σε έναν καναπέ και να "κλαίγεται" με τα ψυχολογικά του. Βλέπεις έναν τύπο να κάθεται σε μια πολυθρόνα (ο ψυχολόγος) και μόλις πάει κάμερα πάνω του βλέπεις ότι είναι Μπάνερ που κοιμάται. Δεν δείχνει κάτι ουσιώδες όπως σε άλλες ταινίες της Marvel. 1
Intruder7s Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Τον Σταρκ να είναι ξαπλωμένος σε έναν καναπέ και να "κλαίγεται" με τα ψυχολογικά του. Βλέπεις έναν τύπο να κάθεται σε μια πολυθρόνα (ο ψυχολόγος) και μόλις πάει κάμερα πάνω του βλέπεις ότι είναι Μπάνερ που κοιμάται. Δεν δείχνει κάτι ουσιώδες όπως σε άλλες ταινίες της Marvel. Βασικα αν θυμαστε η ταιναι ξεκιναει με τον Τονι να ξεκιναει να λεει μια ιστορια ( αυτα που βλεπουμε στην ταινια δηλαδη ) και απλως εκει τον δειχνει να τελειωνει την ιστορια. Ηταν να δειξουν αλλη μια σκηνη με τον Τονι να φοραει μια στολη που δεν εχει ξαναδειξει στο παρελθον και να ταξιδευει προς το διαστημα αλλα για καποιο λογο δεν την εδειξαν τελικα.
man of steel Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Το ειδα χθες. Μια μλκια και μιση. Δυστυχώς μόλις το είδα και εγώ .Δυστυχώς....
Plug Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 είστε υπερβολικοί...Εγω πήγα κινηματογράφο,να δω μια ακόμα μαλακοταινια βασισμένη σε κομικ,απο αυτες τις άθλιες της μαρβελ.μιας και ο τζουνιορ ειναι γαματος ηθοποιός,οπως και οι άλλοι 2(κινγκσλει,πιρς) και μιας και ο άνθρωπος κανει χαβαλέ σε αυτες τις ταινίες,γιατι προφανώς γνωρίζει οτι δεν ειναι δυνατόν,να τις πάρει κάποιος στα σοβαρά..Πέρασα μια χαρά!!!εκρήξεις,πυροτεχνήματα,μουσικές,χαμός και χιούμορ!!7/10 ανετα!! 2
alexmm Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 είστε υπερβολικοί... Εγω πήγα κινηματογράφο,να δω μια ακόμα μαλακοταινια βασισμένη σε κομικ,απο αυτες τις άθλιες της μαρβελ. μιας και ο τζουνιορ ειναι γαματος ηθοποιός,οπως και οι άλλοι 2(κινγκσλει,πιρς) και μιας και ο άνθρωπος κανει χαβαλέ σε αυτες τις ταινίες,γιατι προφανώς γνωρίζει οτι δεν ειναι δυνατόν,να τις πάρει κάποιος στα σοβαρά.. Πέρασα μια χαρά!!! εκρήξεις,πυροτεχνήματα,μουσικές,χαμός και χιούμορ!! 7/10 ανετα!! γενικά θα συμφωνήσω μαζί σου. χάνει όμως πολύ (αλλά πολύ!) σε σχέση με τις προηγούμενες. και υποπτεύομαι ότι ήταν θέμα σκηνοθέτη- ποτέ δε βρίσκει ρυθμό η ταινιία στην πραγματικότητα... edit: άσε δε τυχόν σύγκριση με Avengers που ήταν ταινιάρα από την αρχή μέχρι το τέλος της
KREATOR13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Tελικα σε αυτους που διαβαζαν/διαβαζουν comics(οχι μονο marvel) δεν αρεσε, ενω μαλλον αρεσε σε αυτους που δεν διαβαζουν.Τυχαιο?Δε νομιζω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Εγώ διαβάζω comics αλλά δεν είχα πρόβλημα. Οι ταινίες γενικά χαλάνε το σύμπαν, αλλά οκ, εξαρτάται που το σώζει το θέμα. Π.χ. Ghost Rider movies plainly suck. (fuck you Cage) 1
KREATOR13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 O οποιος ειχε διαβασει το κομικ και ηταν και φαν του Ghost Rider τρομαρα του αλλα τι να το κανεις ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 O οποιος ειχε διαβασει το κομικ και ηταν και φαν του Ghost Rider τρομαρα του αλλα τι να το κανεις ... Το ξέρω! Μέχρι και τατουάζ έχει (ή ήταν ράδιο αρβύλα αυτό; ).
tritonas00 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Tελικα σε αυτους που διαβαζαν/διαβαζουν comics(οχι μονο marvel) δεν αρεσε, ενω μαλλον αρεσε σε αυτους που δεν διαβαζουν.Τυχαιο?Δε νομιζω Δεν διαβαζω comics.
KREATOR13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Το ξέρω! Μέχρι και τατουάζ έχει (ή ήταν ράδιο αρβύλα αυτό; ). http://www.inkedcelebrity.com/nickcage2.html Sorry για το offtopic
KilliK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 εκρήξεις,πυροτεχνήματα,μουσικές,χαμός και χιούμορ!! νοιωθω σαν να βρισκομαι σε τοπικ του Star Trek: Into Darknes στο AICN..
Plug Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 νοιωθω σαν να βρισκομαι σε τοπικ του Star Trek: Into Darknes στο AICN.. Δε ξερω τι είναι αυτό το aicn,επίσης εχω την αίσθηση οτι στεναχωρήθηκες που μείωσα το κόμικ και δεν περίμενα τπτ απο την ταινία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα