mpikoz Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Αν το avengers είναι σαν το 1 να μην το βγάλουν καθόλου. Πρώτη φορά τρώω μπλε οθόνη από post 4
wizzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Όσο για τη σκηνή μετά τα credits (όοοοολα τα credits), θα έπρεπε να ντρέπονται, Δεν σκέφτονται τους υπαλλήλους που πρέπει να καθαρίσουν την αίθουσα πριν την επόμενη προβολή? Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Τεράστια trollιά η σκηνή, γενικά την ταινία την ευχαριστήθηκα, διασκέδασα ρε παιδί μου, αλλά ειλικρινά, τζάμπα τα λεπτά που περίμενα όοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα credits για να δω μια σκηνή που δεν είχε να πει απολύτως τίποτα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 καλά και του Avengers η extra σκηνή αντίστοιχη ήταν...
KilliK Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Τραγικό. Δυόμιση ώρες ταινία να μας λέει τα ψυχολογικά του. Σαν να έβλεπα Spiderman ήταν. Βαριόταν. 1 ώρα εισαγωγή, καθόλου δράση, κανένας κακός και η Πάλτροου στο τέλος να την αποτελειώνει την ταινία. Σίγουρα θα είναι στους Avengers? Μου φάνηκε ότι θέλουν να τον κόψουν. Όσο για τη σκηνή μετά τα credits (όοοοολα τα credits), θα έπρεπε να ντρέπονται, Δεν σκέφτονται τους υπαλλήλους που πρέπει να καθαρίσουν την αίθουσα πριν την επόμενη προβολή? ακριβως. το ΙΜ3 και το Αvengers 2 ειναι οι τελευταιες ταινιες στο συμβολαιο του RDJ . ο ιδιος αφησε να εννοηθει πως δεν επιθυμει να ξαναπαιξει τον ΙΜ. ουτε η Marvel τον θελει, γιατι ειναι πλεον πανακριβος για να τον εχει στις ταινιες της. ο Κevin Feige ο παραγωγος, ειπε οτι θελει να εφαρμοσει το μοντελο του James Bond για τις ταινιες του IM. επισης το υπολοιπο cast του Avengers, ζηλευει το κασε του RDJ και ηδη απαιτουν μεγαλυτερες αμοιβες στα συμβολαια τους. απο την αλλη, χωρις τον RDJ η Marvel θα χασει πολλα λεφτα, ο ανθρωπος πουλαει τρελα και ολο το Marvel Cinematic Universe εχει στηθει στις πλατες του. ειναι ενα πολυτιμο asset για την Marvel. επομενως και αν τον διωξει, καποια στιγμη μπορει να τον ξαναφερει. γενικα θα εχουμε ενδιαφερουσες επεισοδιακες εξελιξεις στο μελλον.
wizzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 καλά και του Avengers η extra σκηνή αντίστοιχη ήταν... Μισό λεπτό. Μιλάς για τη σκηνή με τον Thanοs ή την σκηνή που τους δείχνει να τρώνε σουβλάκια; Διότι, εάν μιλάς για την πρώτη, διαφωνώ διότι η πρώτη έδεινε μια ένδειξη του θέματος της επόμενης ταινίας (κάτι που δεν έκανε η σκηνή στο ΙΜ3). Εάν μιλάς για τη δεύτερη, συμφωνώ. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 για την 2η ofc, αυτή ήταν μετά τους άπειρους τίτλους
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 IM3 = 60s Batman NANANANANANANANANA
KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 NANANANANANANANANA καλα ασε, εκει που στο τελος, οποτε ο τονυ εκανε συνεχεια ζογκλερικα κολπα και προσπαθουσε να φορεσει μια πανοπλια αλλα προλαβαινε και την κατεστρεφε ο κακος σαν να ηταν απο χαρτονι, περιμενα να δω στην οθονη ηχομιμητικες λεξεις οπως ΚΑPOW και BΟΟM απο την σειρα Batman. τοσο γελοια ειχε καταντησει η ταινια. για την 2η ofc, αυτή ήταν μετά τους άπειρους τίτλους ενταξει δικαιολογειται το συγκεκριμενο stinger, αφου ξεχασε ο Whedon να το γυρισει εξαρχης αλλα τελικα βρηκαν την ευκαιρεια και το γυρισανε για να το βαλουν ως bonus δωρακι για το αμερικανικο κοινο που εβλεπε την ταινια τελευταιο. BTW speaking of Avengers, η UK εκδοση ειναι censored: http://www.schnittberichte.com/news.php?ID=4135 οποτε αν την εχετε κατεβασει η αγορασει, να το εχετε υποψιν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δεν έχω δει την ταινία ακόμα.
wizzy Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Στην σκηνή που ο κακός της ταινίας έβγαλε φωτιά από το στόμα, κάποιος στο σινεμά φώναξε "ΝΤΡΑΚΑΡΥΣ"! 6
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Οκ, το είδα κι εγώ (επιτέλους). Πλάκα είχε, αλλά πρέπει να ξαναδω το Extremis motion comic, γιατί πρόσεξα ότι δεν θυμόμουν πολλά εκτός από την νέα στολή (του comic). Must refresh my memory.
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Τό'δα κι εγώ Ντάξει, το ξέρω ότι δεν ήταν καμιά ταινία για Όσκαρ αλλά μου άρεσε. Ίσως επειδή αγαπώ Robert Downey Jr και ταυτόχρονα θεωρώ ότι ο ρόλος του Tony Stark του ταιριάζει γάντι. Οκ, η ταινία ήταν γεμάτη υπερβολές αλλά δεν με χάλασαν και τόσο πολύ πια. Ειδικά στην σκηνή με τις πολλές στολές το χάρηκα πολύ. (Θέλω την μαύρη-χρυσή ) Βλέπεται ευχάριστα η ταινία αλλά καλύτερα στο σινεμά για μεγαλύτερη απόλαυση. Στο σπίτι δεν απολαμβάνεις τα εφέ με τον ίδιο τρόπο. 1
Luxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Θα μου πει καποιος τι δειχνει μετα τα credits; Υπαρχει καποιο βιντεο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα