FarCry Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Άλλο καλή ταινία και άλλο επιτυχημένη οικονομικά. Σπάνια τα συναντάς μαζί. μονο ο καμερον τα κανει αυτα. ξερει ο κιλικ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 μου άρεσε αρκετά, χόρτασα... 1
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δεν με ενθουσίασε. Με διάφορα το χειρότερο από τα 3, περίμενα πιο πολλά. 2
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον Τούφα, δεν ξέρω αν έφταιξε το ότι είναι τρίτη ταινία και ήδη περιμένεις πολλά αλλα πήγα ενθουσιασμένος και τελικά δεν πήρα αυτο που περίμενα. Και εγώ με την σειρά μου την θεωρώ κατώτερη των 2 προηγούμενων, με ίσως λίγο παραπάνω σκηνές χιούμορ από όσο θα έπρεπε(θα ήθελα να την ξαναδώ βέβαια γιατί είχα και την παρέα έπεφτε χαβαλές και ίσως να έφταιγε και λίγο το κλίμα). Βασικό παράπονο #1: Η σκηνή μετά τα credits με ξενέρωσε πέρα για πέρα, σε όλες τις άλλες ταινίες ήταν ενός είδους sneak peak εδώ τίποτα... Βασικό παράπονο #2: Νο AC/DC δλδ dafuq people? Αλλά όπως είπα άλλη μια φορά θα το ξαναδώ να σιγουρευτώ πως δεν επηρεάστηκα
john2gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Η ταινία άνετα μπορούσε να τελειώσει σε 10 λεπτά. Όταν πέφτει το σπίτι του Stark, μπορούσε ΑΝΕΤΑ να ενεργοποιήσει το πρωτόκολλο με τις άλλες στολές και να έπαιρναν τον πούλο τα ελικόπτερα. Μόνο τον είχαμε να τρέχει με μια μάπα στολή που δεν δούλευε και μετά ο καψερός να ζορίζεται που πάει να πνιγεί. Δηλαδή okay, μην το γ@μάτε τόσο το θέμα. Ναι, action movie ήρθαμε να δούμε και δεν θέλουμε σεναριάρα... αλλά τουλάχιστον να μην είναι σαν να το έγραψε την ώρα που έχεζε. 2
john1987 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Κι εγω περιμενα πιο πολλα!Δε θυμαμαι αν ειναι καλυτερη του 2 παντως το 1 ειναι κλασεις πανω.
Intruder7s Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Η ταινία άνετα μπορούσε να τελειώσει σε 10 λεπτά. Όταν πέφτει το σπίτι του Stark, μπορούσε ΑΝΕΤΑ να ενεργοποιήσει το πρωτόκολλο με τις άλλες στολές και να έπαιρναν τον πούλο τα ελικόπτερα. Μόνο τον είχαμε να τρέχει με μια μάπα στολή που δεν δούλευε και μετά ο καψερός να ζορίζεται που πάει να πνιγεί. Δηλαδή okay, μην το γ@μάτε τόσο το θέμα. Ναι, action movie ήρθαμε να δούμε και δεν θέλουμε σεναριάρα... αλλά τουλάχιστον να μην είναι σαν να το έγραψε την ώρα που έχεζε. Ναι οντως μεγαλη τρυπα αυτη απορω που δεν το δικαιολογησαν καπως.
6xXx6 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 εγώ πάλη το έλεγα από την αρχή ότι θα είναι μέτρια άλλα κάνεις δεν άκουγε εντάξει όχι ότι δεν βλέπετε για όνομα άπλα αδιάφορη σαν το The Amazing Spider-Man ένα πράγμα μου βγηκε ενω δεν χρειαζοταν προσωπικά τα μόνα comic movies που ειναι στα προσεχώς και θα αξίζουν για σινεμά είναι τα "Man of Steel/X-Men: Days of Future Past οτιδηποτε αλλο σε home cinema καλύτερα εκ του ασφαλούς
bnvdarklord Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Εγω πήγα και το είδα περιμένοντας να δω another super hero movie και μ'αρεσε. Οι φιλοι μου που είναι γενικά περισσότερο φαν τετοιων ταινιών περίμεναν να δούν μια επικούρα και δεν τους ενθουσίασε. 1
Luxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Παιδια πηγε κανεις να τη δει σε 3d; Αξιζει ή να παω στην απλη; Επισης σκεφτομαι να παω στα village στο metromall. Ειναι καλες οι αιθουσες εκει ή οχι;
michael92 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Παιδια πηγε κανεις να τη δει σε 3d; Αξιζει ή να παω στην απλη; Επισης σκεφτομαι να παω στα village στο metromall. Ειναι καλες οι αιθουσες εκει ή οχι; Δεν γυρίστικε σε 3D αλλά έγινε post οπότε καλύτερα όχι.
gdriver Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 δυστυχώς την είδα και εγώ. σε κάποια φάση με κούρασε πάρα πολύ, βαρέθηκα σε απίστευτο βαθμό. είπα μια φορά να δώ κάτι καμμένο στον κινηματοφράφο ,βρήκα αυτή μπροστά μου και ενώ ήξερα πως δε θα έβλεπα ποιότητα ,αυτή ήταν ακόμα πιο κάτω και απο τις καμμένες. πολύ hype. απλώς αγνοήστε παιδιά η κανένα rip στο διαδίκτυο. όσο για το 3d αφήστε το καλλίτερα. το ίδιο θα κάνω και στο superman. ποτέ ξανά ταινία σε 3d τουλάχιστον για μένα. συγγνώμη εάν η γνώμη μου αυτή θίγει κάποιους.
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δεν γυρίστικε σε 3D αλλά έγινε post οπότε καλύτερα όχι. Κατι διαβσα στο ιντερνετ, αλλα δε βρισκω καποια πληροφορια στα Ελληνικα. Μπορεις να εξηγησεις;
Intruder7s Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Γυριστηκε σαν κανονικη δισδιαστατη ταινια και μετα χρησιμοποιωντας επαγγελματικο software την εκαναν 3-D.Δες την κανονικη δεν χανεις τιποτα.Εγω την απολαυσα παντως.
skiabox Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δεν με ενθουσίασε. Με διάφορα το χειρότερο από τα 3, περίμενα πιο πολλά. Συμφωνώ και εγώ. Μέτριο το νούμερο 3. Θα έλεγα ότι δεν αξίζει καν για cinema. Όσοι μπορούν να κρατηθούν ας περιμένουν το dvd release. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα