chill Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Αναμενόμενο trollάρισμα της τύχης μου, δεν έχω προσκλήσεις για την αυριανή avant premiere αλλά μπορώ να πάω... 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 περιμένω Hobbit
pabou13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μ@ματο ηταν παιδες αλλα δεν spoilerιαζω τιποτα μιας και το village μας το "απαγορεψε"
georgeadams Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μετά τα credits (κλασσικά) είχε bonus scene, οπότε μη φύγετε κατευθείαν από την αίθουσα. Βέβαια μας έσπασαν τα νεύρα γιατί έδειξαν ΟΛΑ τα credits (πάνω από 5 λεπτά με ηθοποιούς, συντελεστές, ειδικά εφέ, οδηγούς, συνοδηγούς, σερβιτόρους, γραμματείς, φαρισαίους, βοηθούς ηλεκτρολόγους κλπ κλπ κλπ) και μετά τη bonus scene...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 κλασικά στις περισσότερες αυτό γίνεται, σπάνια να δείξουν την σκηνή σύντομα...
paularas Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 meh, was expecting for moar... plus plenty of holes όσον αφορά την περίοδο του extremis arc... anw... πάμε για νέο thor και για ουσιαστικά νέα sequel για όλους τους avengers
gatokoritso Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μετά τα credits (κλασσικά) είχε bonus scene, οπότε μη φύγετε κατευθείαν από την αίθουσα. Βέβαια μας έσπασαν τα νεύρα γιατί έδειξαν ΟΛΑ τα credits (πάνω από 5 λεπτά με ηθοποιούς, συντελεστές, ειδικά εφέ, οδηγούς, συνοδηγούς, σερβιτόρους, γραμματείς, φαρισαίους, βοηθούς ηλεκτρολόγους κλπ κλπ κλπ) και μετά τη bonus scene... σιγα μην κατσω να περιμενω μια δεκαετια για μια σκηνη.θα βγει online καποια στιγμη...ασε που συνήθως μολις τελειωσει η ταινια παω σούμπιτη τουαλετα απο τα γαλονια κοκα κολας που εχω πιει. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Εγώ θέλω σε PM την σκηνή, γιατί κι εγώ βαριέμαι να περιμένω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 από ότι είπε ο MD1032 είναι comic relief scene, δεν ξέρω αν αξίζει καν να περιμένεις τους τίτλους...
FarCry Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Disney and theater chains Regal Entertainment and AMC Entertainment are currently battling over how to split ticket sales for Iron Man 3, resulting in Regal and AMC halting advance ticket sales for the film. The LA Times reports that Regal has also pulled its marketing materials for the film, including standees, movie posters and so on. Cinemark, the third-largest chain in the U.S, isn’t selling tickets for the new Marvel film either at this time. http://uk.ign.com/articles/2013/04/24/regal-and-amc-battling-disney-over-iron-man-3-revenue?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter 2
michael92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ^ damn με πρόλαβε Νομίζω το ψωνισμένο hollywood χρειάζεται μια απεργία διαρκείας από τα cinema τα οποία έχουν γονατίσει.
NoisePollution Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Θα το σπάσει το 200άρι των Avengers στην Αμερική? Δε το κόβω. Γύρω στο 150άρι βλέπω να ανοίγει.
thermo-sifounas Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Και να το σπασει το 200ρι ποια η διαφορα? Θα την κανει αυτο πιο καλη ταινια? Ηδη βλεπω απο διαφορες κριτικες οτι η μιση ταινια αναλωνεται σε εξυπνα τσιτατα- κρυομπλαστο χιουμορ του πρωταγωνιστη, το χαμε δει το εργο απ το Avengers οτι το επομενο Ironman θα ηταν πρωτιστως κωμωδια και μετα ολα τ αλλα
NoisePollution Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Άλλο καλή ταινία και άλλο επιτυχημένη οικονομικά. Σπάνια τα συναντάς μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα