Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

επειδή δεν έχω ιδέα πως πεθαίνει ο capten america είχα διαβάσει το civil war στο οποίο μπαίνει σε φυλακή τελικά τι γίνετε μετά ...

Και μιας και το ρίξαμε στα spoilers για τα comics, στους X-Men

Ξαναγύρισε η Jean (που είχε πεθάνει, you know, Phoenix and stuff :P) και πέθανε o Professor X. Και οι 2 για πολλοστή φορά. Οπότε περιμένουμε τον Χ (pun intended) θάνατο της Jean και την Χ ανάσταση του Professor X, αν και μάλλον θα γίνει villain γιατι ο Red Skull πήρε τον εγκέφαλο του και Η MARVEL ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! -δεν κάνω πλάκα...-

• Like 2
  • Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μιας και το ρίξαμε στα spoilers για τα comics, στους X-Men

Ξαναγύρισε η Jean (που είχε πεθάνει, you know, Phoenix and stuff :P) και πέθανε o Professor X. Και οι 2 για πολλοστή φορά. Οπότε περιμένουμε τον Χ (pun intended) θάνατο της Jean και την Χ ανάσταση του Professor X, αν και μάλλον θα γίνει villain γιατι ο Red Skull πήρε τον εγκέφαλο του και Η MARVEL ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! -δεν κάνω πλάκα...-

ευχαριστώ πολύ , κάτι τέτοια ειναι που με κάνουν να μην διαβάζω μαρβελ ...

• Moderators
Δημοσ.

Man, εγώ είδα ότι έβγαινε νέα σειρά Ghost Rider και είπα να δω τι γίνεται.

Όταν είδα τα κουλά με την Alejandra (τουλάχιστον μέχρι εκεί που είδα, αυτή είναι η νέα Ghost Rider και ο Johnny Blaze είναι κάπως mentor κατάσταση)...

Hellfire bullet-train, τον JB να ζητάει από τον Mephisto συμφωνία για να πάρει διαστημική μοτοσυκλέτα (!) ώστε να πάει στον ISS (!!) και κάτι άλλα τέτοια κουλά.

Μάλλον πρέπει να κάνουν canon το "Deadpool kills the Marvel Universe" mini-series. :P

• Like 5
  • 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

αναμενόμενο trollάρισμα της τύχης μου, προσκλήσεις για την αυριανή avant premiere και δεν μπορώ να πάω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...