YesImNoob Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Στο φετινό κομικ-κον παρουσιάστηκε η νέα στολή του Iron-Man.. η αλήθεια είναι πως με άφησε λίγο σκεπτικό αυτό το "πολύ" κίτρινο.. εσάς πώς σας φάνηκε? Επίσης η ταινία σχετίζεται με τη σειρά "Extremis" και επικυρώθηκε πως ο επόμενος εχθρός του Tony θα είναι ο Manadarin (Hell yeah!) Link για όσους δεν την έχουν δει... http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=63780 Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2012 από YesImNoob
KilliK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Επίσης η ταινία σχετίζεται με τη σειρά "Extremis" και επίσης επικυρώθηκε πως ο επόμενος εχθρός του Tony θα είναι ο Manadarin (Hell yeah!) 1.Το Extremis story arc απο τα κομιξ ειναι τελειως μαπα και ακαταλληλο για την ταινια. καταστρεφει τελειως τον χαρακτηρα του Iron Man/Τοny Stark αφου τον μετατρεπει κυριολεκτικα σε σουπερμαν ενω το τεχνολογικο leap της πανοπλιας ειναι τοσο μεγαλο που σιγουρα θα ξενισει τους θεατες αφου ακυρωνει το συμπαν ρεαλισμου που εστησε ο Jon Favreau με την πρωτη ταινια (η πανοπλια βγαινει μεσα απο το μυελο των οστων του Τονυ.i am not kidding.) 2.Ο Μandarin δεν θα ειναι κινεζος οπως στα κομιξ αλλα αγγλο-ινδος αφου τον παιζει ο Βεn Kingley.Η αλλαγη εγινε επειδη ο Μandarin ειναι ενα απαρχαιωμενο αρχετυπο κακου,κατι σαν Fu Manchu in the 60s Cold War,κατι που ισως να ενοχλουσε το κινεζικο κινηματογραφικο κοινο το οποιο ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα στον κοσμο. Αν και προσωπικα ειμαι αντιθετος σε αυτη την αλλαγη,εντουτοις ο Κingsley θα κανει παπαδες αφου εδω και χρονια ζητουσε να παιξει εναν κακο σε ταινια του James Bond. επομενως χαιρομαι για το casting toy. Γενικα πιστευω το ΙΜ3 θα ειναι καλυτερο απο το αισχος που ηταν το 2 αλλα χειροτερο απο το 1. ιδωμεν.
paularas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 για όσους γνωρίζουν ή θέλουν να μάθουν ας δούνε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=Ur7QBR_wgtY , για όσους πιστεύουν ότι είναι ποιο καλή ή κόκκινη στολή λόγω χρώματος ας πάνε να δούνε ξανά το twilight με το αγόρι τους 1
YesImNoob Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 είχα ξεκινήσει να βλέπω το βίντεο που ανέβασες πριν λίγο καιρό, δεν το έχω τελειώσει ακόμη... η ιδέα του extremis δεν είναι καθόλου άσχημη, το θέμα είναι να την δώσει όπως πρέπει ο Black και σίγουρα να μην καταλήξει Iron Man 2...
nikos21aek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ξέρει κανείς γιατί την κάναν άσπρη τη στολή;
KilliK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 για να πουλησουν καινουργια παιχνιδια στα παιδακια.
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Αν ο κακός απο Κινέζος (για να μην ενοχληθούν οι Κινέζοι) γίνει Ινδός τότε το ερώτημα που προκύπτει, βάση της ίδιας "λογικής", είναι: γιατί να μην ενοχληθούν οι Ινδοί; 2
Toufas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 είχα ξεκινήσει να βλέπω το βίντεο που ανέβασες πριν λίγο καιρό, δεν το έχω τελειώσει ακόμη... η ιδέα του extremis δεν είναι καθόλου άσχημη, το θέμα είναι να την δώσει όπως πρέπει ο Black και σίγουρα να μην καταλήξει Iron Man 2... Εχω καθε ελπιδα για τον Black οτι θα κανει γαματη ταινια παντως...
KilliK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εχω καθε ελπιδα για τον Black οτι θα κανει γαματη ταινια παντως... ο Βlack ειναι εγγυηση,αν και προσωπικα πιστευω ειναι ακαταλληλος για family friendly super-hero movie.Αν γυριζε ομως το The Αuthority,θα ηταν τελειος. οπως και να εχει,το πραγματικο προβλημα ειναι ενα: την ταινια θα την κανει ο Black η το στουντιο;
FarCry Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Mark XLVII "From the cockpit of Mark XLVII Tony is able to control multiple armors in battle. We over here at LR have been vaguely aware of an action scene where Tony was going to control multiple Iron Man suits (presumably they look similar to distract his enemies as to the location of kill-able Iron Man Prime), but the number 40 seems... awesome. 40 Iron Men." http://uk.ign.com/articles/2012/09/04/whats-the-deal-with-iron-man-3s-armor
marantonis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Για ποιο λογο αλλαξαν την πιο γαματη στολη σουπερ ηρωα εβερ; Εμενα παντως και το 2 μου αρεσε. 1
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ειχε πολυ μπλα μπλα το δευτερο αν και δεν ηταν σε καμια περιπτωση στα επιπεδα ποιοτητας του πρωτου. Και εμενα με αρεσε καπως παντως. Σιγουρα δεν ηταν το χαλι το μαυρο που ηταν το Thor ας πουμε.
KilliK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Mark XLVII "From the cockpit of Mark XLVII Tony is able to control multiple armors in battle. We over here at LR have been vaguely aware of an action scene where Tony was going to control multiple Iron Man suits (presumably they look similar to distract his enemies as to the location of kill-able Iron Man Prime), but the number 40 seems... awesome. 40 Iron Men." http://uk.ign.com/ar...on-man-3s-armor διαολε μου κλεβουν τις ιδεες μου. αν και η αληθεια ειναι οτι μια παρομοια σεκανς υπαρχει στο τελευταιο arc του volume 3 του comic. απο τοτε σκεφτομουν οτι αν γυριζοταν μια ταινια IM, επρεπε να βαλουν οπωσδηποτε εκεινη την σεκανς δρασης. glad i am not alone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα