washcloud Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Το SATA interface είναι το ίδιο σε όλες τις εκδόσεις του (εκτός βέβαια από το eSATA), είτε πρόκειται για 3.5άρη δίσκο, είτε για 2.5άρη (="λαπτοπίσιο"). Το ίδιο και το πρωτόκολλο επικοινωνίας που χρησιμοποιείται, συνεπώς είναι δυνατοί όλοι οι συνδυασμοί μητρικών με δίσκους. Και γενικά ούτε που θα το καταλάβεις το "πιο αργός" Η μόνη περίπτωση να το καταλάβαινες θα ήταν ο δίσκος να ήταν SSD SATA-3 και η μητρική SATA 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ούτε σε αυτή την περίπτωση θα καταλάβαινε κάτι με το "μάτι", μόνο με benchmarks...
aris.04 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Πήρα τελικά αυτόν τον σκληρό τον βάζω πάνω να του περάσω λειτουργικό αλλά δεν τον βλέπει καθόλου... Πήγα και στα bios αλλά ούτε εκεί τον βλέπει. Τι κάνω? Όταν μπουτάρει στην θέση που έχω τον σκληρό δεν βγάζει τίποτα. Μόνο ένα κενό
rounsmith Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε να παίξεις με fail-safe defaults settings. Άλλαξε και καλώδιο. Αν δεν παίξει βουρ στο πλαίσιο και άλλαγμα. Καταραμένοι τουβλο-χ
aris.04 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Έκανα αυτό που μου είπες αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Μήπως φταίνε τα bios γιατί πολύ αργεί στην αρχή? Τον σκληρό τον συνδέω με ένα πορτοκαλί καλώδιο που λέει Sata πάνω. Αυτό είναι το σωστό? Εικόνα από το boot:http://img833.imageshack.us/img833/7224/01082012158.jpg
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 σε ποιο sata port?
aris.04 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Τον έβαλα και στις 4 θύρες και συνέχεια το ίδιο πράγμα απλός αλλάζει η θέση του κενού. Δεν πρέπει να λέει SATA αντί για IDE?
rounsmith Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά μάλλον ο σκληρός για πέταμα. Περίμενε τον washcloud. Βασικά στις παλιές μητρικές η δεν θα τον έβλεπε καθόλου γιατί δεν θα είχες ενεργοποιημένο το sata η θα στο έβγαζε στο sata port. Σπάνια έχω δει να το λέει ide. Βγάλε το dvd-rom απο πάνω και ψάξε στο bios να ενεργοποιήσεις τo σατα controller. (Πρέπει να ηρεμήσω με τα τουβλο-χ αλλά τα παιδιά δεν παύουν να μας εκπλήσουν )
aris.04 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δεν κατάλαβα και πολλά από αυτά που μου είπες ^_^ Έβαλα τον παλιό σκληρό(τον χαλασμένο) και όλα μια χαρά bootare χωρίς προβλήματα. Μήπως επειδή είναι sata 3 θέλει άλλο καλώδιο η κάποια ρύθμιση? Κάτι άλλο άσχετο: Μπορώ να βάλω 64bit win 7? (Άμα δουλέψει ο σκληρός ) Τα υποστηρίζει το σύστημά μου? Γιατί είδα στα bios που έλεγε 64bit mode και ήταν στο disable.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 μπα δεν νομίζω, από την στιγμή που στο ίδιο port παίζει κανονικά ο παλιός σκληρός τότε μάλλον ο νέος είναι ψόφιος... πήγαινε τον σε κάνα φίλο να τον testάρεις σε άλλο σύστημα κι αν δεν τον βλέπει ούτε εκεί χρησιμοποίησε την εγγύηση... btw o σκληρός ήταν τελείως σφραγισμένος στο φακελάκι του?
aris.04 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Ναι ήταν και μέσα στο φάκελο από την μεταφορική. Πιστεύω θα έφαγε καμιά τούμπα και τα έπαιξε. Θα τον πάω σε κανέναν φίλο μου να τον δοκιμάσω εκεί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 για τη συγκευασία του δίσκου λέω, το ηλεκτροστατικό φακελάκι ήταν σφραγισμένο τελείως? δεν εννοούσα το φάκελο της μεταφορικής που έχει μέσα φουσκάλες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 δοκίμασε και κάνα bios update πάντως...
aris.04 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Είχα προσπαθήσει παλιότερα αλλά δεν βρήκα άλλο update από το 2007. Στο σιτε της μητρικής δεν κοιτάμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα