aris.04 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Operating System: MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GH Kentsfield 65nm Technology RAM: 4,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 334MHz (5-5-5-15) Motherboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 946GMX-S2 (Socket 775) Graphics: SyncMaster (1680x1050@60Hz) AMD Radeon HD 6800 Series (Sapphire/PCPartner) Hard Driver: 466GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00YGA0 ATA Device (SATA) Είχα βάλει να κατεβαίνει ένα τορρεντ και μου πέταξε μπλε οθόνη. Η θερμοκρασίες στον σκληρό ήταν εντάξει(40C-45C). Εγώ πιστεύω είναι ο σκληρός γιατί πέρσι τέτοια εποχή που δεν είχα βάλει ανεμιστηράκια οι δυο σκληροί που είχα έπιαναν 60C και ο ένας είχε καεί. Το hd sentinel πριν από την μπλε οθόνη μου έδειχνε performance 100%- health 99% τώρα το health έπεσε στο 53%. Και παρατήρησα ότι όσο ποιο ζεστό είναι το pc τόσο ποιο πολύ αργεί. πχ. το πρωί που το ανοίγω ανοίγει μέσα σε 1 λεπτό. άμα το έχεις ανοιχτό για καμία ώρα και κάνεις ένα restart θα κάνει περισσότερη ώρα (5 λεπτά). Αυτό αυξάνετε για όσο περισσότερη ώρα το έχω ανοιχτό. Τι λέτε εσείς?
rounsmith Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τρέξε και το διαγνωστικό της WD και αν σου βγάζει σφάλμα απο εκεί , πίσω για rma ή καινούριο δυστυχώς
aris.04 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Που μπορώ να βρω αυτό το διαγνωστικό της WD?
aris.04 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 HDSentinel Το hd sentinel πριν από την μπλε οθόνη μου έδειχνε performance 100%- health 99% τώρα το health έπεσε στο 53%.
aris.04 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Το έχω βάλει και ψάχνει τώρα. Μήπως έπρεπε με safe mode? edit: Καμιά φορά που το ανοίγω μου βγάζει missing operating system και με ένα restart ξεκολάει .
rounsmith Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Όχι σε κανονικό Mode Κάντου και ένα full scan όχι μόνο το short. Αυτό μάλλον παίζει η πρόβλημα με το καλώδιο η με ρυθμίσεις του Bios.
aris.04 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Το έχω και τρέχει 5 ώρες και έχει φτάσει κοντά στο 20% όπου και είναι κολλημένο εκεί για αρκετή ώρα. Το πρόγραμμα λέει ότι απομένουν 13 ώρες και συνεχίζει να ανεβαίνει. Είναι φυσιολογικό που κάνει τόσο πολύ?
rounsmith Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Όχι , μάλλον ο δίσκος σου απεβιώνει σιγά σιγά προς άλλη κατοικία , backup τα αρχεία και ελπίζω να υπάρχει άλλος δίσκος Τι τροφοδοτικό έχεις αυτό μπορεί να την έκανε την ζημιά?
aris.04 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Τροφοδοτικό: Link Δεν με πειράζει για τα αρχεία δεν είχα τίποτα σημαντικό σε αυτόν. Μάλλον είχε χαλάσει από πέρσι που έπιανε πολύ μεγάλες θερμοκρασίες και από τότε άρχισαν τα προβλήματα. Χάλασε ο ένας από τους δύο και αργούσε να φορτώσει πράγματα. Άμα είναι σίγουρα πρόβλημα με τον σκληρό μπορείς να μου προτείνεις κανένα φθηνό και καλό? Κάτι σαν αυτό? Link edit: Τώρα το hd sentinel από 53% health έπεσε στα 52%. Και άλλο πρόβλημα. Εκεί που το είχα ανοιχτό χωρίς να κάνει τίποτα μου έκλεισε το explorer.exe και μου έβγαλε δυο φορές ένα error που έλεγε: memory could not be read και είχε κάτι περίεργα νούμερα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνει. Τη πρώτη φορά το είχε κάνει μόλις είχα τελειώσει την ανασυγκρότηση δίσκου και δεν είχα δώσει σημασία.
rounsmith Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Link Μόνο σε caviar black να κοιτάς , ναι μεν ακριβούτσικοι αλλά με 5 χρόνια εγγύηση και με καλύτερες επιδόσεις , ειδικά αν βάλεις πάνω τους λειτουργικό σύστημα. To memory could not be read , μπορεί να είναι και πρόβλημα των μνημών , αλλά και του δίσκου. Εγώ πάντως θα σου έλεγα επειδή σου έχει κάψει δύο δίσκους να κοιτάξεις το τροφοδοτικό , ποιοτικό μεν αλλά αν είναι μέσα στην εγγύηση πήγαινε να στο αλλάξουνε. Είναι περίεργο να σου καίγονται έτσι οι δίσκοι στα καλά καθούμενα.
aris.04 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Επειδή η motherboard είδα ότι υποστηρίζει μέχρι sata 2 θα υπάρξει πρόβλημα άμα του βάλω sata 3?
washcloud Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ...απλά ο SATA 3 θα "τρέχει" ως SATA 2. Κι από πρακτικής απόψεως, περίπου το ίδιο πράγμα θα είναι (από ταχύτητες, αν αντί για SATA 3 έβαζες SATA 2). Μ΄άλλα λόγια, "όχι, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα".
aris.04 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ok σε ευχαριστώ. Απλός μήπως είχαν διαφορετικά βύσματα και δεν έμπαινε καθόλου ο σκληρός. Αφού θα δουλεύει δεν με ενδιαφέρει άμα θα είναι έστω και λίγο πιο αργός. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα