Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό ηθελα να ξερω

.Αρα αυτα που διαβαζουμε οτι αν δεν υποστηρίζει η τηλεόραση HD , πρεπει να παρουμε αποκωδικόποιητη SD , σκόπο εχουν να πουλησουν τους SD και μετα να μας αναγκάσουν να παρουμε τους HD οταν όλα τα καναλια θα αρχισουν να εκπέμπουν HD?

Για όσες CRT αντεξουν στο χρόνο, και για όσους δεν αντεχει η τσέπη τους

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θέμα είναι ότι μέχρι να γυρίσουν τα κανάλια αποκλειστικά σε HD (καθόλου SD) θα έχουμε φτάσει το 2020 :P

αν μέχρι τότε δεν έχει πάρει κάποιος HD TV και κρατάει ακόμα την CRT του που έχει κλείσει φέτος (τουλάχιστον) 10 χρόνια, πιστεύω ότι θα έχει διαφορετικές προτεραιότητες από το να βλέπει tv ή ταινίες/σειρές...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Μπορει και να γινει πολυ πιο συντομα η μεταβαση σε HD απο οτι ακουγεται. Το λεω πιο πανω. Στα 10 ευρω που κοστιζει παραπανω ενας HD θα κολλησει?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορει και να γινει πολυ πιο συντομα η μεταβαση σε HD απο οτι ακουγεται. Το λεω πιο πανω. Στα 10 ευρω που κοστιζει παραπανω ενας HD θα κολλησει?

μετάβαση σε HD και παύση εκπομπής σε SD? αμφιβάλω πριν το 2015...

Δημοσ.

Ουτε σε κατώτερη Αναλυση?

Δηλαδη?

μετάβαση σε HD και παύση εκπομπής σε SD? αμφιβάλω πριν το 2015...

Ολοι απλα θεωρουμε. Κανεις μας δεν ξερει με σιγουρια. Αρα καλο ειναι να ειμαστε ενα βημα μπροστα. Παρα να ενα πισω και πληρώνουμε διπλο κοστος εαν....πεσουμε εξω..

Δημοσ.

Ρε παιδιά με μπερδέψατε.

Η ερώτηση είναι αν μπορώ να έχω εικόνα (όποια και να ναι).

οχι το αν και ποτε θα γίνει και πόσο κοστίζει!

Θα έχω? ναι ή όχι?

Δημοσ.

Με την πλειοψηφία HD δεκτων ναι θα μπορεις να δεις HD καναλια μεσω scart σε υποβαθμισμένη ανάλυση. Το λεω και στα 2 ποστ πιο πάνω..,

Δημοσ.

Σε τηλεόραση GRUNDIG 20ετίας (σκυλί!) έχω συνδέσει αποκωδικοποιητή HD.

Δείχνει και τα δύο κανάλια της ΕΡΤ (το απλό ψηφιακό και το HD). Βεβαίως μην ελπίζεις να δεις πραγματική ποιότητα HD αλλά τουλάχιστον δεν βλέπεις μαύρη οθόνη μόνο με ήχο.

Επειδή στην Ελλάδα ζούμε και ότι στοκ έχει η Ευρώπη το ξεφορτώνει στα μέρη μας, σου προτείνω να αγοράσεις έναν αποκωδικοποιητή HD.

Πριν 5 χρόνια όταν ψηφιακά είχε μόνο η ΕΡΤ μας έλεγαν πως το MPEG2 είναι αρκετό.

Μετά με την DIGEA μας είπαν πως είναι απαραίτητο το MPEG4.

Σε λίγα χρόνια που στην πολιτισμένη Ευρώπη θα προχωρήσει η τεχνολογία και τα τηλεοπτικά δίκτυα θα μεταπωλήσουν στο Νότο τoν εξοπλισμό εκπομπής HD που χρησιμοποιούν σήμερα, το βλέπω η μελλοντική DIGEA να μας λέει να αγοράσουμε αποκωδικοποιητές HD (για όσες τηλεοράσεις CRT (αυτές με το μπουρί του καθοδικού σωλήνα στην πλάτη) θα υπάρχουν μέχρι τότε.... και θα είναι πολλές.

Εύχομαι να βοήθησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε STRS 1992 μην μπερδευεις το ψηφιακο σημα με το high definition.διαφημιζουν και πουλανε αποκωδικοποιητες για να πιανεις ψηφιακο σημα SD οταν εχεις tv παλιας τεχνολογιας(ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ εχει sd αναλυση).απο την στιγμη που εκπεμπαν τα καναλια sd ψηφιακο σημα πουλαγαν και sd αποκωδικοποιητες.οταν θα αρχισουν να εκπεμπουν ψηφιακο high definition θα πρεπει να αλλαξεις τηλεοραση για να το βλεπεις.

Y.Γ παιδια για high definition μιλαμε...πως θα το δει σε τηλεοραση αναλυσης SD ?????

Επεξ/σία από Αλκης K.
Δημοσ.

Θέλω απλά να βλέπω .

Άρα χρειάζομαι HD για όσα εκπέμπουν ή θα εκπέμψουν μόνο HD για να τα βλέπω στη φτωχή ανάλυση της CRT μου, αλλιώς τα χάνω τελείως.

Ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση.

Παω για HD , ημαρκα δεν νομιζω ότι εχει και ιδιαιτερη σημασια στη περίπτωσή μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

??? βρε THRESH ( :shock: )αν ενα σημα hd το κανεις 720χ576 η 640χ480(που δειχνουν οι παλιες τηλεορασεις) βλεπεις HD H SD ???? :devil:

Επεξ/σία από Αλκης K.
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

??? βρε THRESH ( :shock: )αν ενα σημα hd το κανεις 720χ576 η 640χ480(που δειχνουν οι παλιες τηλεορασεις) βλεπεις HD H SD ???? :devil:

προφανώς κι όχι, αλλά όπως βλέπεις θέλει να είναι καλυμμένος μελλοντικά σε περίπτωση που γίνει η μετάβαση σε HD (και παύση SD) πριν χαλάσει η SD CRT του...

Επεξ/σία από ThReSh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...