thanasis07 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Καλησπερα σας,ειμαι "νεος" ας πουμε σχετικα με οτι εχει με τα PC..και θα ηθελα να ρωτησω το εξης..πως κατα την γνωμη σας ειναι ευκολο για καποιον "νεο" να αρχισει να ενημερωνετε σχετικα με το hardware?εννοω SITE κλπ,απο τα οποια μα8αινεις οτι πιο καινουργιο βγαινει και οτι παλιο υπαρχει..ε υχατιστω
Αλκης K. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 καλωσηρθες..ξεκινα απο εδω διαβαζωντας ενα σωρο παλια θεματα για hardware και οτιδοιποτε αλλο υπαρχει...ρωτα κιολας για οτι εχεις απορια (οχι εμενα..δεν ξερω..χεχε)και σιγα σιγα θα μπεις στο κλιμα
ninos30 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αν εχεις όρεξη και μεράκι να μάθεις (και γνωρίζεις από Αγγλικά) θα σου παραθέσω μερικά από τα πιο διαδεδομένα και ενημερωμένα sites να τα επισκέπτεσαι. - Anandtech - Guru3d - TechpowerUp - Overclock.net - XbitLabs - Hexus Υπάρχουν κι άλλα όπως το kitguru, legitreviews, tomshardware, overclockersclub, και πιο εξειδικευμένα όπως του JohnnyGuru (για PSU) ή το thessdreview (για SSD) κλπ αλλά νομίζω τα παραπάνω είναι καλά για αρχή. Θεωρούνται αντικειμενικά και είναι τα πρώτα sites που πιάνουν στα χέρια τους καινούριο HW. Στα ελληνικά έχεις βρει ήδη το Insomnia, το οποίο είναι το πιο λαοφιλές. Υπάρχουν ακόμα το HWBOX, TheLab, pctechnolgy και ίσως και κάποιο άλλο που μου διαφεύγει. Επίσης το Wikipedia είναι πάντα ένα άριστο μέρος να λύνεις την πλειοψηφία των αποριών σου. Για όλα τα υπόλοιπα, απλά ρώτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα