Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια το driver μου δε βρισκει τα cd αλλα τα dvd τα βρισκει κανονικα. Αυτο συνεβη οταν εγραφα παιχνιδια του PS1 σε CD(δε μπορει να παιξει DVD, γι' αυτο). Σας παρακαλω, με ευκολα βηματα γιατι απο hardware δε ξερω.Danke.

Δηλαδη οταν βαζω CD, τριζει λιγο και δε το φορτωνει.

Δημοσ.

Παιδια το driver μου δε βρισκει τα cd αλλα τα dvd τα βρισκει κανονικα. Αυτο συνεβη οταν εγραφα παιχνιδια του PS1 σε CD(δε μπορει να παιξει DVD, γι' αυτο). Σας παρακαλω, με ευκολα βηματα γιατι απο hardware δε ξερω.Danke.

Δηλαδη οταν βαζω CD, τριζει λιγο και δε το φορτωνει.

άλλο driver δοκίμασες ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

άλλο driver δοκίμασες ;

εχω και ενα αλλο που ειχε χαλασει. Δεν εχω καποιο αλλο που να δουλευει.

Δημοσ.

Μην νομίζεις ότι το πρόβλημά σου δεν είναι κοινό. πχ από ένα forum μόνο http://www.tomshardware.co.uk/forum/235700-14-help-combo-burner-read

Σε κάθε Multi CD/DVD συσκευή υπάρχουν 2 lasers. Ένα για CD κι ένα για DVD. Ki αυτό του CD χαλάει πιο εύκολα (παραδόξως). Προφανώς με την μεγάλη χρήση που του έκανες για το PS σου χάλασε ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδη, το PS μου τρολλαρε εμενα και τον υπολογιστη μου? Κοοοοοοοοοοοοουλ. Και ποσο κανει ενας μεσος driver?

Επισκέπτης
Δημοσ.

16-18 ευρώ.Πες μας όμως την μητρική σου για να δούμε τι υποδοχές έχει.

Δεν ξερω το ονομα της μητρικης, μηπως μπορω να το βρω αμα ψαξω τιποτα στον υπολογιστη χωρις να ανοιξω το πυργο? Επισης, οι γονεις μου σκεφτονται να τον στειλουμε σε καποιον ειδικο με τους υπολογιστες. Τι προτεινεις?

Δημοσ.

Κάτι δύσκολο δεν είναι αλλά δεν έχεις ιδέα ε?Αν το αλλάξεις μόνος σου θα αναγκαστείς να τον ανοίξεις.Η απόφαση είναι δικιά σου.Αν αποφασίσεις να το αλλάξεις μόνος σου θα σε βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί.Κατέβασε αυτό και δώσε εικόνα από την καρτέλα mainboard

Επισκέπτης
Δημοσ.

To link για το download ειναι νεκρο. Ευχαριστω θερμα παρ' ολα αυτα.

Δημοσ.

Σε μενα μια χαρά ανοίγει.Το πρόγραμμα λέγεται cpu-z.Για googlαρετο.

To link για το download ειναι νεκρο. Ευχαριστω θερμα παρ' ολα αυτα.

Απλός αργεί λίγο σε μένα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάτι δύσκολο δεν είναι αλλά δεν έχεις ιδέα ε?Αν το αλλάξεις μόνος σου θα αναγκαστείς να τον ανοίξεις.Η απόφαση είναι δικιά σου.Αν αποφασίσεις να το αλλάξεις μόνος σου θα σε βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί.Κατέβασε αυτό και δώσε εικόνα από την καρτέλα mainboard

Α, μη δωσεις σημασια για αυτο που εγραψα πιο κατω. Βλακεια μου, το λινκ δουλευει. Το προγραμμα εχει screenshot για να δωσω εικονα; Θα το δοκιμασω ή αυριο ή αργοτερα.
Δημοσ.

Θα πας στο πρόγραμμα εκεί που λέει mainboard θα πατήσεις το κουμπί print screen.Μετά θα πας στην ζωγραφική και θα πατήσεις paste.μετά save την εικόνα και την ανεβάζεις εδώ.

Δημοσ.

Ανοιξε το πλαινο του υπολογιστη σου,εντοπισε τα καλωδια που πηγαινουν στο dvd recorder και δες εαν ενα απο τα 2 ειναι ετσι Sata cable η ετσι ide cable

Είπε ότι δεν θέλει να ξεβιδώσει το pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...