Nick_Iommi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 http://bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=35130 αξιζει η αγορα του συγκεκριμενου Ultrabook? i5,4gb μνημη,128 gb ssd, 1920x1080 ips full hd display 13,3'' Θα αργησει πολυ να ερθει η ελληνικη εκδοση ,να περιμενω?η να παω στην αγγλικη?
c0prse_grinder Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 http://bestdeals.gr/...roduct_id=35130 αξιζει η αγορα του συγκεκριμενου Ultrabook? i5,4gb μνημη,128 gb ssd, 1920x1080 ips full hd display 13,3'' Θα αργησει πολυ να ερθει η ελληνικη εκδοση ,να περιμενω?η να παω στην αγγλικη? νομιζω δεν παιρνει παραραπανω απο 4gb ραμ :-/, κατα τ'αλλα φαινεται πολυ καλο
Nick_Iommi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 το κυριο χαρακτηριστικο των ultrabooks ειναι η φορητοτητα,διαρκεια μπαταριας και το design.Δεν νομιζψ οτι θα παιξει καποιος παιχνιδια για να χρειαστει εξτρα ραμ
jtheogr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Είναι η καινούργια σειρά ultrabook της Asus αλλά θα αργήσει να έρθει εδώ (οκτ-νοε) εχω διαβάσει σε ξένα φορα οτι υπάρχουν παράπονα για την οθόνη και υπερθέρμανσης. Το zenbook που κυκλοφορεί εδώ είναι πολύ καλό και αξιόπιστο (το έχω δουλέψει) αλλά δεν έχει ips panel και είναι 1600*900 αλλα για 13.3 δεν νομίζω οτι χρειάζεται να ανέβεις και άλλο σε ανάλυση.
Nick_Iommi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Είναι η καινούργια σειρά ultrabook της Asus αλλά θα αργήσει να έρθει εδώ (οκτ-νοε) εχω διαβάσει σε ξένα φορα οτι υπάρχουν παράπονα για την οθόνη και υπερθέρμανσης. Το zenbook που κυκλοφορεί εδώ είναι πολύ καλό και αξιόπιστο (το έχω δουλέψει) αλλά δεν έχει ips panel και είναι 1600*900 αλλα για 13.3 δεν νομίζω οτι χρειάζεται να ανέβεις και άλλο σε ανάλυση. αληθεια υπαρχουν θεματα υπερθερμανσης??Mε την οθονη τι παιζει??Αν μπορεις στειλε λινκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα