katina Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα σας, μία κλασική ερώτηση. Έχω ένα laptop, το έχω στήσει πολύ καλά και θέλω κάθε Κυριακή να παίρνω ένα backup από όλο το σύστημα σε εξωτερικό σκληρό (πχ. Κάθε Κυριακή), ώστε αν κρασάρει ή πάρω άλλο laptop να το κάνω full restore. Έχετε κάτι υπόψη σας; Κάποιο πρόγραμμα ή κάποιο utility των Windows 7? Επίσης καλό θα ήταν να παίρνει μόνο τις αλλαγές. Ευχαριστώ πολύ.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Το backup utility που έχουν τα Seven από μόνα τους μέσα.
katina Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Πως το ενεργοποιούμε; Αποθηκεύει τα πάντα (αρχεία, προγράμματα κλπ);
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Πίνακας ελέγχου -> Σύστημα και ασφάλεια -> Backup and Restore (έχω τα windows μου στα Αγγλικά, δεν ξέρω πως ακριβώς τα λέει). Διαλέγει και προγράμματα και αρχεία αν το θέλεις
Palp Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν χρειάζεται να το ενεργοποιήσεις, είναι προεγκαστημένο στα windows 7. Αποθηκεύει τα πάντα και έχει επιλογή για πλήρες restore ή αρχείων μόνο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις τον παρακάτω σύνδεσμο: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Back-up-your-files
katina Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Άρα είναι καλό έτσι; Φαντάζομαι την πρώτη φορά αργεί αρκετά, τη 2η όμως παίρνει μόνο τις αλλαγές; Περίπου πόση ώρα θέλει για backup;
john_avlakiotis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Περίπου πόση ώρα θέλει για backup; 7.123 λεπτά, είναι στάνταρ χρόνος... Μα τι ρωτάς; Ανάλογα τι κάνεις backup..
katina Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 7.123 λεπτά, είναι στάνταρ χρόνος... Μα τι ρωτάς; Ανάλογα τι κάνεις backup.. Εννοείται αναλόγως τι κάνεις backup!!! Θα περίμενα μια απάντηση του στυλ 500 gb - 3 ώρες και όχι ειρωνεία...
john_avlakiotis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Εννοείται αναλόγως τι κάνεις backup!!! Θα περίμενα μια απάντηση του στυλ 500 gb - 3 ώρες και όχι ειρωνεία... Ε πως να στο πούμε αυτό; Καταρχάς που κάνεις Backup? Σε εσωτερικό sata? Σε εξωτερικό Usb2/3? Και αν σου πούμε 2.5 ώρες τι θα αλλάξει; Τς τς τς ανυπόμονη νεολαία...
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Έχει να κάνει με το που κάνεις backup, από τι δίσκο κάνεις backup και τι ακριβώς κάνεις backup. Εγώ που κάνω μόνο αρχεία από 1tb δίσκο με ~400gb γεμάτα σε 1,5tb usb 2 δίσκο μου έκανε στην αρχή κοντά στις 8 ώρες
Palp Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Επίσης να σημειώσω ότι για να κάνεις backup σε προορισμό εντός του δικτύου σου (πχ NAS) πρέπει να έχει από Pro και πάνω. Τα Win7 Premium κάνουν μόνο σε USB, DVD και Sata (?).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα