Προς το περιεχόμενο

RAIDSONIC ICY BOX @ E-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμη ειναι πολυ καλη, απο ποιοτητα δεν ξερω (παρηγγειλα κ εγω για δοκιμη), εχω δουλεψει με κατι φτηνα (πριν κανα χρονο ~30 ευρω εκαστο) της crypto και παιζαν μια χαρα.

Δεν θα εχεις προβλημα στο plug n play.

Το μονο μειονεκτημα που εντοπισα κ δεν ξερω αν παιζει σε ολα τα παρομοια μηχανακια, ειναι οτι δεσμευουν bandwidth στην dsl συνδεση, με αποτελεσμα οταν τα ειχα ανοιχτα να πεφτει πολυ η ταχυτητα κατεβασματος σε Η/Υ συνδεδεμενο στον router (οχι πανω σε αυτα). Δεν εψαξα να βρω τι γινεται αλλα οποτε χρειαζομουν ολο το bandwidth για διαφορα κατεβασματα, απλα εβγαζα απο την πριζα τον εναν crypto power lan adaptor και ερχοταν η ταχυτητα στα ισια της.

Οποιος ξερει περισσοτερα ας μας διαφωτισει.

(Σημ. βαλε στον τιτλο κατι σαν powerline ή power lan, για να ξεχωριζει, γιατι raidsonic icy box υπαρχουν πολλα ασχετα με αυτο το προιον)

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.800063&sid=1

μου φαίνεται ενδιαφέρον αν πάρω υπ' όψην μόνο την τιμή και μάλλον θα μου χρειαστεί σε λίγο καιρό.

το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ή κάποιο παρόμοιο;

Καλή η τιμή τους για powerline.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχουν σούκο υποδοχή πρίζας οπότε σου αχρηστεύουν την πρίζα στην οποία θα τα βάλεις στην περίπτωση που θέλεις να βάλεις στην ίδια πρίζα και άλλη συσκευή.

Υπόψη ότι δεν πρέπει να βάλεις τα Powerline σε πολύπριζο αλλά απευθείας στην πρίζα του σπιτιού διότι αλλιώς χάνουν σε απόδοση και έχουν παρεμβολές απο τις συσκευές.

Εγώ έχω τρία απο αυτά και τα χρησιμοποιώ αρκετό καιρό στο σπίτι έχοντας απενεργοποιήσει το wifi.

TP-LINK TL-PA251

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και παίζουν άψογα. To μόνο μειονέκτημα το μικρό μήκος καλωδίου δικτύου που περιλαμβάνεται στη συσκευασία όπως συμβαίνει και σε όλα. Θα πρέπει ίσως και να αγοράσεις μεγαλύτερο καλώδιο, ειδικά αν προορίζεται π.χ για laptop που το θέλεις κάπως μακριά απο πρίζα.

Το ένα powerline πάει στον ρούτερ και τo άλλo όπου αλλού χρειάζεσαι μέσα στο σπίτι, οπότε πρέπει να δείς πόσα χρειάζεσαι μιας και το ένα ουσιαστικά πάει χαμένο.

Πάντως η τιμή τους είναι καλή για 2 απλά powerline αν δεν χρειάζεσαι όπως προείπα και με πρίζα. :)

Δημοσ.

Χτύπησα κι εγώ ένα για δοκιμή (σ'αυτήν την τιμή λογικά δε μπορεί να πάνε χαμένα)...

Δημοσ.

Καλή η τιμή τους για powerline.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχουν σούκο υποδοχή πρίζας οπότε σου αχρηστεύουν την πρίζα στην οποία θα τα βάλεις στην περίπτωση που θέλεις να βάλεις στην ίδια πρίζα και άλλη συσκευή.

Υπόψη ότι δεν πρέπει να βάλεις τα Powerline σε πολύπριζο αλλά απευθείας στην πρίζα του σπιτιού διότι αλλιώς χάνουν σε απόδοση και έχουν παρεμβολές απο τις συσκευές.

Εγώ έχω τρία απο αυτά και τα χρησιμοποιώ αρκετό καιρό στο σπίτι έχοντας απενεργοποιήσει το wifi.

TP-LINK TL-PA251

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και παίζουν άψογα. To μόνο μειονέκτημα το μικρό μήκος καλωδίου δικτύου που περιλαμβάνεται στη συσκευασία όπως συμβαίνει και σε όλα. Θα πρέπει ίσως και να αγοράσεις μεγαλύτερο καλώδιο, ειδικά αν προορίζεται π.χ για laptop που το θέλεις κάπως μακριά απο πρίζα.

Το ένα powerline πάει στον ρούτερ και τo άλλo όπου αλλού χρειάζεσαι μέσα στο σπίτι, οπότε πρέπει να δείς πόσα χρειάζεσαι μιας και το ένα ουσιαστικά πάει χαμένο.

Πάντως η τιμή τους είναι καλή για 2 απλά powerline αν δεν χρειάζεσαι όπως προείπα και με πρίζα. :)

Στα TP Link που παίρνουν και απο πάνω άλλη πρίζα, μπορώ εκει να ΄βαλω πολύμπριζο? Η' θα έχει πολλες παρεμβολές ?

Δημοσ.

Τα παρήγγειλα κι εγώ για να κάνω επέκταση του ασύρματου μου.. Τα έχω δοκιμάσει της tplink πανω σε πολύπριζα κτλ και δεν έχουν πρόβλημα.. Γενικά είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση και χρήση..

Δημοσ.

ουσιαστικα αυτα για ποιο λογο τα χρησιμοποιεις ?την ιδια δουλεια δεν κανει το wifi?

Δημοσ.

ουσιαστικα αυτα για ποιο λογο τα χρησιμοποιεις ?την ιδια δουλεια δεν κανει το wifi?

κυριως για τις περιπτωσεις που δεν καλυπτει το wifi και για λιγες περιπτωσεις που δεν θελει κανεις μεσω wifi.

ξερει κανείς αν μπορεί να συνεργαστεί με αυτη την κάμερα camera?

εχουν συμβατο πρωτοκολλο, κανονικα 100%.

Δημοσ.

όχι, αντί για τον αέρα που χρησιμοποιεί το wifi για την μεταφορά δεδομένων, εσύ χρησιμοποιείς τα καλώδια του ρέυματος.

οι συσκευές είναι σαν να είναι συνδεδεμένες με καλώδιο.

Δημοσ.

εχουν συμβατο πρωτοκολλο, κανονικα 100%.

με σωνεις! χρειαζεται να πάρω ειδικό modem για να παρακολουθώ την κάμερα απο απόσταση ή κανει οποιοδήποτε? sorry ειμαι λίγο ασχετος..

Δημοσ.

Στα TP Link που παίρνουν και απο πάνω άλλη πρίζα, μπορώ εκει να ΄βαλω πολύμπριζο? Η' θα έχει πολλες παρεμβολές ?

Όπως έγραψα και στο προηγούμενο πόστ, ποτέ το powerline πάνω σε πολύπριζο διότι έχει παρεμβολές απο τις υπόλοιπες συσκευές που βρίσκονται συνδεδεμένες στο πολύπριζο με αποτέλεσμα να χάνει σε ταχύτητα ή να μην λειτουργεί σωστά.

Η σωστή διάταξη, προκειμένου να μην υπάρχουν παρεμβολές στο powerline είναι να βάλεις το powerline απευθείας στην πρίζα του σπιτιού και στην πρίζα που διαθέτει το ίδιο μία συσκευή ή σε περίπτωση που χρειάζεσαι περισσότερες βάζοντας πολύπριζο. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα παρεμβολών έτσι, αυτή είναι η σωστή διάταξη. :)

Ότι μπορείς να γλυτώσεις σε ακτινοβολία τη σήμερον, δεν είναι κακό...

Ειδικά αν έχεις στο σπίτι μωρά ή μικρά παιδιά.

Δημοσ.

με σωνεις! χρειαζεται να πάρω ειδικό modem για να παρακολουθώ την κάμερα απο απόσταση ή κανει οποιοδήποτε? sorry ειμαι λίγο ασχετος..

Δεν την εχω δουλεψει για να ξερω λεπτομερειες, αλλα σιγουρα δεν χρειαζεσαι ειδικο μοντεμ.

Η καμερα ειναι δικτυακη κ θα συνοδευεται απο λογισμικο παρακολουθησης.

Αν δεν θελεις τυπου homeplug δηλ. πριζας για δικτυο μεσω της καλωδιωσης ρευματος που εχεις, υπαρχουν πολλα αλλα μοντελα διαθεσιμα απλα δικτυακα με μεγαλες διαφορες μεταξυ τους (πχ ευρος φωτεινοτητας δηλ να γραφουν ικανοποιητικα κ σε σκοτεινες συνθηκες, λογισμικο καταγραφης σε αλλο δικτυωμενο υπολογιστη συνεχομενα ή οταν ανιχνευεται κινηση κλπ κλπ) κ σε αυτην την τιμη, θα επρεπε να τα αξιολογησεις κ να τα ψαξεις περισσοτερο.

(θυμαμαι που τα multirama τοτε τον Φλεβαρη με την μεγαλη ιστορια των προσφορων, "χαριζαν" τετοιες homeplug καμερες ή 10 ή 30 ευρω (διοτι δεν εχουν μεγαλη ζητηση κ τους ειχαν ξεμεινει καιρο). Για δες κ στις αγγελιες, σε καποιους θα ειναι αχρηστες κ θα τις δινουν πολυ φτηνα).

Δημοσ.

ετσι την ειχα παρει και εγω :) με 10 ευρω και θελω να δω πως θα την κανω να δουλεψει οσο πιο οικονομικα.οποτε με το icy box και ενα απλο μοντεμ θα ειμαι οκ?παρελαβε κανεις icy box?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...