Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ενας "φιλος" μου στο fb,εφτιαξε και 2ο προφιλ και ξαφνικα μου ερχεται μια ειδοποιηση οτι εκανε δεκτο το αιτημα φιλιας μου.Εγω δεν ηξερα οτι εκανε και αλλο προφιλ και ουδεποτε του εστειλα αιτημα φιλιας.Ο ιδιος δεν μου εχει απαντησει πως το εκανε αν και του εχω στειλει μνμ.Μηπως ξερει κανεις πως εγινε αυτο;
isay Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ενας "φιλος" μου στο fb,εφτιαξε και 2ο προφιλ και ξαφνικα μου ερχεται μια ειδοποιηση οτι εκανε δεκτο το αιτημα φιλιας μου.Εγω δεν ηξερα οτι εκανε και αλλο προφιλ και ουδεποτε του εστειλα αιτημα φιλιας.Ο ιδιος δεν μου εχει απαντησει πως το εκανε αν και του εχω στειλει μνμ.Μηπως ξερει κανεις πως εγινε αυτο; Αν είσαι σίγουρος οτι δεν είναι fake το μήνυμα τότε έχει τον κωδικό σου.
ApSiMan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 2 λεπτά να άφησες ανοιχτό το facebook σε κοινό υπολογιστή με τον "φίλο" σου αρκεί να έστειλε την αίτηση...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Παιδια δεν παιζει τιποτα απ' αυτα,πως μπορει να ξερει τον κωδικο μου καποιος που δεν τον εχω δει ποτε και απο την γενικη συμπεριφορα του δεν δειχνει να εχει hacking δυνατοτητες και επισης δεν εχω ανοιξει fb σε κοινο υπολογιστη εκτος απο την δουλεια μου που και εκει αν μπω,μπαινω private αλλα και παλι δεν ειναι απο εκει σιγουρα!!!
gatoulis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Η αλλαγή κωδικού που βρίσκεται ?γιατι στις ρυθμίσεις λογαριασμού δεν τις βρίσκω.
isay Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Η αλλαγή κωδικού που βρίσκεται ?γιατι στις ρυθμίσεις λογαριασμού δεν τις βρίσκω. Αυτό τι σχέση έχει με το ερώτημα του verdigod;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τελικα αλλαξα τους κωδικους και στο fb και στο mail που σχετιζεται με τον συγκεκριμενο λογαριασμο,να δουμε τι θα γινει!!!
gatoulis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Για να μην ανοίγω topic και επειδή αφορούσε το fb το ήδη υπάρχον είπα να το ρωτήσω.
isay Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Για να μην ανοίγω topic και επειδή αφορούσε το fb το ήδη υπάρχον είπα να το ρωτήσω. Ναι αλλά το ερώτημα σου δεν είχε καμία σχέση με το ερώτημα του ts. Τεσπα. Κάνεις login Κάτω Βελάκι (πάνω δεξιά) - κλικ Ρυθμίσεις λογαριασμού - κλικ Κωδικός πρόσβασης στα δεξιά του Επεξεργασία - κλικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα