kwstis1987 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια, Βρηκα αυτο το Netbook Link απο το eshop.gr και ολα καλα απλα ειδα ότι το λογισμικο του ειναι Linpus Lite MeeGo που δεν γνωριζω καν τι ειναι... Αν το αγοράσω μπορώ κανονικα να του κανω ενα φορματ και να του περασω windows κανονικα? Ή μηπως θα υπαρχει καποιο πρόβλημα? Αν γνωριζει καποιος θα το εκτιμούσα να με βοηθήσει. Σας ευχαριστω.
corrupted Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Aν πας εδω http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/drivers και επιλεξεις netbook -> aspire one -> AOD270 θα δινεις οτι υπαρχουν drivers για windows 7 κανονικα Οποτε του περνας windows, χαλαρα.
kwstis1987 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Aν πας εδω http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/drivers και επιλεξεις netbook -> aspire one -> AOD270 θα δινεις οτι υπαρχουν drivers για windows 7 κανονικα Οποτε του περνας windows, χαλαρα. Αυτο σκεφτομουν και εγω. Αν το παρεις με βαση την λογικη θα γίνετε δεν μπορει... Θα προχωρησω προς την αγορα λοιπον, ελπιζω αν βρεθει καποιος με αντιθετη αποψη να μας την πει πριν το αγορασω...
sistah Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Οπως ειπε και ο corrupted, μπορεις να βαλεις windows 7. Πλεον σε πολλα netbook βαζουν εναλλακτικα λογισμικα χωρις να σημαινει οτι δεν μπορεις να βαλεις windows. Το Linpus Lite MeeGo ειναι μια διανομη βασισμενη στο linux και φανταζομαι το διαλεξανε γιατι ειναι ενα ελαφρυ λογισμικο για τα χαρακτηριστικα του συγκεκριμενου netbook.
BEL_3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Οπως ειπε και ο corrupted, μπορεις να βαλεις windows 7. Πλεον σε πολλα netbook βαζουν εναλλακτικα λογισμικα χωρις να σημαινει οτι δεν μπορεις να βαλεις windows. Το Linpus Lite MeeGo ειναι μια διανομη βασισμενη στο linux και φανταζομαι το διαλεξανε γιατι ειναι ενα ελαφρυ λογισμικο για τα χαρακτηριστικα του συγκεκριμενου netbook. Βασικα το διαλεξανε γιατι ειναι δωρεαν
alimentas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 αν θες την γνωμη μου δωσε αλλα 50Ε και παρε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902614 μιλαμε για ΤΟ εργαλειο.το χω μια εβδομαδα απ το e-shop κ εγω κ εχω μηνει αφωνος.σε 5 λεπτα του περνας και τα 7αρια κ εισαι κομπλε
mouxaxa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 +1 στον Alimentas. Κάτοχος κι εγώ και συμφωνώ απόλυτα.
kwstis1987 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας... Το αγόρασα ήδη και τώρα θα αρχίσω να του βάλω τα windows... Καλή μου επιτυχία λοιπόν!! Alimentas αν ήταν για δική μου χρήση σίγουρα θα το έπαιρνα.. Αυτό που πήρα είναι για την κοπέλα μου που δεν θέλει και τίποτα το τούμπανο!! Να κάνει την δουλειά του όπως λέει!!
kwstis1987 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δεν τα κατάφερα να τα περάσω. Έχω πρόβλημα. Άνοιξα νέο θέμα εδω Πρόβλημα εγκατάστασης windows σε netbook Acer με Linpus Lite MeeGo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα