Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το xperia neo V με Android (Gingerbread) 2.3 και θέλω να κάνω ένα γενικό backup μεσω του pc companion που κατέβασα. Δεν βρίσκω την επιλογή backup/restore (έχει μόνο supportzone, contacts setup, media go, sync zone, διαχειρηση αρχείων). Υπάρχει η δυνατότητα backup?

Δημοσ.

ανάμεσα στην επιλογή sync zone και διαχειρηση αρχείων υπάρχει η επιλογή αντιγραφο ασφαλειας και επαναφορά

κάνε επαναγκατάσταση του pc companion στον Η/Υ.

Δημοσ.

έκανα επαναγκατάσταση του pc companion αλλά παλι δεν έχει την επιλογη backup. και εσυ το neo V έχεις? ίσως αναλογα με το τηλέφωνο να δίνει άλλες επιλογές το πρόγραμμα

Δημοσ.

έκανα επαναγκατάσταση του pc companion αλλά παλι δεν έχει την επιλογη backup. και εσυ το neo V έχεις? ίσως αναλογα με το τηλέφωνο να δίνει άλλες επιλογές το πρόγραμμα

το sole έχω.

δεν νομίζω να παίζει ρόλο η συσκευή, γιατί μου το βγάζει σαν αρχική επιλογή πρίν συνδέσω το τηλ, με usb.

Δημοσ.

βασικά ηθελα να πάρω ενα backup του συστήματος (τωρα που είναι καινούριο το κινητό) έτσι ώστε αν αργοτερα πειράξω τις ρυθμίσεις, εγκαταστήσω εφαρμογές και δημιουργηθούν τιποτα προβλήματα να μπορώ να κάνω restore. Η όλη λογική αυτή είναι λογική PC βεβαια, δεν ξέρω αν στο android ισχύει κάτι άλλο!

Δημοσ.

Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις ανά πάσα στιγμή επαναφορά του κινητού μέσα από τη σουίτα της Sony, το κινητό γίνεται σαν καινούριο αλλά χάνεις τα πάντα. Ουσιαστικά κάνεις format.

Η custom επαναφορά συστήματος με τις εφαρμογές, τις ρυθμίσεις, τα αρχεία σου κλπ λέγεται nandroid backup και γίνεται μεν, αλλά υπό προϋποθέσεις. Επίσης έχει να κάνει και με το μοντέλο του κινητού. Για παράδειγμα στο Galaxy S μου πρέπει να φλασάρεις custom kernel, και μέσα από το recovery menu του κέρνελ αυτού να επιλέξεις να κάνει backup όλο το σύστημα. Υποθέτω ότι θα γίνεται και στο δικό σου αλλά δεν ξέρω πώς. Άλλη λύση είναι να κρατήσεις backup των αρχείων, των εφαρμογών και των ρυθμίσεων τους έτσι ώστε να τις επαναφέρεις αν αλλάξεις ρομ. Για κάτι τέτοιο πρέπει να κανείς το τηλέφωνο root, και να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπως το My Backup Root ή το Titanium Backup. Τέλος αν θέλεις επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο, ο πιο απλός τρόπος είναι με το MyPhoneExplorer (client για το κινητό από το μάρκετ μαζί με το σχετικό πρόγραμμα για το PC)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...