arxaggelos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εδώ οι μπαταρίες Λένε τίποτε στα 2,5 ευρώ ή να πάω ΙΚΕΑ;
dewn735 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Σαν τιμή μου φαίνεται τζάμπα (τόσο περίπου έχει η τετράδα). Τώρα, το πότε κατασκευάστηκαν, σε τι συνθήκες ήταν αποθηκευμένες και κατά πόσο τέλος πάντων θα κρατήσουν, μόνο με τη χρήση θα το δεις
link21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μακριά παιδιά δεν είναι αλκαλικές! Έχω πάρει αρκετές!Σε ποντίκι δεν πάνε ούτε μήνα!Για τηλεκοντρόλ καλούτσικες είναι. Τοπ επιλογή: http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.MAX3023
HERTHAN Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τοπ επιλογή: http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.MAX3023 Τις ειχα παρει δεν δουλεψαν με καμια συσκευη και τις επεστρεψα πισω.
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 επιβεβαιώνω οτι δεν ειναι αλκαλικες, μαπα τελειως!
xouzel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τις ειχα παρει δεν δουλεψαν με καμια συσκευη και τις επεστρεψα πισω. Δεν καταλαβα, τι εννοεις "δεν δουλεψαν" ;;Ηταν doa ;;
link21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τις ειχα παρει δεν δουλεψαν με καμια συσκευη και τις επεστρεψα πισω. Έχω πάρει πάνω από 10 συσκευασίες δεν είχα ποτέ πρόβλημα!! Είναι άριστο προϊών!
HERTHAN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν καταλαβα, τι εννοεις "δεν δουλεψαν" ;;Ηταν doa ;; Δεν δουλεψαν πουθενα οπου κι αν τις χρησιμοποιησα(τηλεκοντρολ,ποντικι,πληκτρολογιο,σε μια φωτογραφικη που εχει ο brother) και σε 2 μερες τις επεστρεψα και πηρα αλλες. Έχω πάρει πάνω από 10 συσκευασίες δεν είχα ποτέ πρόβλημα!! Είναι άριστο προϊών! Αριστο δεν ειναι με τιποτα.Τι να πουνε και οι eneloop μετα? Μπορει να ετυχε σε μενα και να ημουν ατυχος και δεν δουλεψαν πουθενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα