Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ειμαι νεα στο φορουμ...μου συνεβη κατι με το μσν! πηγα να γραψω μηνυμα σε εναν φιλο μου και μολις πηγα να το στειλω αυτος αποσυνδεθηκε μολις το εστειλα.θα ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος μου εχει κανει block στο μσν και του στειλω αμεσο μηνυμα θα το παρει?(επισης να προσθεσω οτι δεν μου κοκκινιζει το μηνυμα που στελνω και δεν μου βγαζει καμια προειδοποιηση οτι δεν σταλθηκε οπως κανει σε μερικους)του εχω στειλει μηνυμα ενω ειναι εκτος συνδεσης και εχω την υποψια οτι με εχει κανει block θα τα παρει τα μηνυματα?ειναι επειγον!αν μπορειτε απαντηστε μου...ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά πάνε και χρόνια που έχω να χρεισημοποιησώ το msn

Αν σε έχει κάνει κάποιος block αυτός τα βλέπει να μηνύματα όσα και να του στέλνεις και βλέπει όποτε είσαι μέσα

Αυτός όμως δεν μπορεί να σου στείλει επειδή σε έχει κάνει block

Τώρα δεν ξέρω αν σε έχει διαγράψει τελείως θα πάρει τα μηνύματα σου cool.png

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά πάνε και χρόνια που έχω να χρεισημοποιησώ το msn

Αν σε έχει κάνει κάποιος block αυτός τα βλέπει να μηνύματα όσα και να του στέλνεις και βλέπει όποτε είσαι μέσα

Αυτός όμως δεν μπορεί να σου στείλει επειδή σε έχει κάνει block

Τώρα δεν ξέρω αν σε έχει διαγράψει τελείως θα πάρει τα μηνύματα σου cool.png

ααα ευχαριστω πολυ....δηλαδη ειναι σιγουρο οτι θα παρει τα μηνυματα μου και ας με εχει κανει block?γιατι αρχιζω και ανησυχω ειναι σημαντικο ατομο για εμενα και του εχω στειλει μηνυματα και δεν ξερω αν θα σταλθουν(πιαστηκε το χερι μου να στελνω)πρεπει να ξερω 100% αν ειναι σιγουρο..παντως ευχαριστω και παλι για την απαντηση! :-D

Δημοσ.

ααα ευχαριστω πολυ....δηλαδη ειναι σιγουρο οτι θα παρει τα μηνυματα μου και ας με εχει κανει block?γιατι αρχιζω και ανησυχω ειναι σημαντικο ατομο για εμενα και του εχω στειλει μηνυματα και δεν ξερω αν θα σταλθουν(πιαστηκε το χερι μου να στελνω)πρεπει να ξερω 100% αν ειναι σιγουρο..παντως ευχαριστω και παλι για την απαντηση! :-D

Σου είπα δεν είμαι και 100% σίγουρος πάνε χρόνια :P

Δημοσ.

νομίζω υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να δείς αν όντως σε έχει στη λίστα επαφών του...rolleyes.gifτουλάχιστον παλιά το είχα χρησιμοποιήσει κ εγώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...