glamprou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Το xbmc ηταν ο μονος λογος να αγορασεις apple TV 2 οταν υπηρχε .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lousifer2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Mιας και πρώτη φορα το ακούω ότι υπάρχει έκδοσις για pc ειπα να το δοκιμάσω και φυσικά έβαλα να δω το game of thrones αλλα δεν βλέπω ούτε τους υπότιτλους να υποστηρίζει σαν SRT ούτε να βρίσκει από net μονο του είναι κάποια ρύθμιση? και δυστυχώς δεν βλέπω και κανένα add ons μέσα όσο αφορά subs Edit: άκυρο είναι στα programs add-ons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ιδίως θα μου είναι χρήσιμο στο google nexus S που έχει τη τελευταία αναβάθμιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Φανταστείτε να βγει και το Ouya τι έχει να γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ωραια πραματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiolos.01 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Οτι πρέπει τώρα που βγαίνουν ενα σωρο kit σαν το raspberry pi που τρέχουν android και παίζουν 1080p με acceleration. HTPC με ελάχιστη κατανάλωση και μέγιστη παραμετροποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The-Doctor Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια τα φωτα σας!! Πιο database για τηλεοπτικες σειρες ειναι καλυτερο για το XBMC? Εχω το tvdb αλλα τους κυκλους doctor who μου τους βγαζει με ονομα μιας σειρας καρτουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Προσωπικά έχω το tvdb. Ως τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Για όποια σειρά δε "βλέπει" σωστά απευθείας, δοκίμασε να την αναζητήσεις πρώτα στο thetvdb.com και άλλαξε την ονομασία του φακέλου που έχεις τα αρχεία ανάλογα. Εν προκειμένω, για το doctor who: http://thetvdb.com/?string=doctor+who&searchseriesid=&tab=listseries&function=Search Αν αναφέρεσαι στην παλιά σειρά (προ 2005), ονόμασε το φάκελο Doctor Who. Αν πρόκειται για τα νέα επεισόδια (από 2005), τον ονομάζεις Doctor Who (2005). Από τη στιγμή που στα έχει καταχωρήσει λάθος τώρα, με δεξί κλικ στον τίτλο της σειράς, επιλέγεις "tv series info" (αν θυμάμαι καλά). Από το μενού που θα σου εμφανίσει, πατάς "Reload" και επιλέγεις ποια είναι η σειρά. Ελπίζω να σε βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει πως μπορώ να βλέπω σειρές με το tvdb στο xbmc. Απ' ότι είδα στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο το addon. Μετά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει πως μπορώ να βλέπω σειρές με το tvdb στο xbmc. Απ' ότι είδα στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο το addon. Μετά;;; Δεν βλέπεις σειρές μέσω του tvdb, απλώς το XMBC μέσω του tvdb σου δίνει στοιχεία για τις σειρές που ήδη έχεις στον σκληρό σου δίσκο. Το tvdb είναι μία διαδικτυακή βάση δεδομένων για σειρές, όπως το imdb είναι για ταινίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα