sarantatessera Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Έχω ένα μόντεμ linksys WAG200G και σήμερα μου κάνει κάποια περίεργα κόλπα. Εκεί που είναι εντάξει και πάω να μπω σε μια σελίδα, χάνει το σήμα του. Ύστερα το βρίσκει σχετικά γρήγορα, ίσως με βάλει στη σελίδα και το ξαναχάνει άμεσα. Αυτό γίνεται συνέχεια. Είτε βρίσκομαι στον υπολογιστή σερφάροντας είτε όχι. To έκλεισα και το ξανάνοιξα, δεν έγινε τίποτα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με κάτι διακοπές ρεύματος που έγιναν εχθές. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω μια λύση;
sarantatessera Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τώρα, μετά από αρκετές ώρες και χωρίς να κάνω τίποτα, λύθηκε από μόνο του το πρόβλημα...
sarantatessera Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τωρα, μετα απο αρκετες ωρες, παλι μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα. Τι μπορει να φταιει ρε παιδια;
isay Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Συνδεεσαι ασύρματα ή ενσύρματα; Το router δροσίζεται ή βράζει; Όταν χάνεις την πρόσβαση στο Internet χάνεται και ο συγχρονισμός στο δίκτυο; Ποια λαμπάκια ανάβουν; Τέλος το πρόβλημα στο κάνει μόνο με ένα browser; Δοκίμασες άλλο browser;
sarantatessera Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ασύρματα. Το router δεν έχει πρόβλημα θερμοκρασίας. Το πιάνω με τα χέρια και δεν καταλαβαίνω να είναι ζεστό, μόνο ελάχιστα, σε λογικά πλαίσια. Ανάβουν μόνο τα λαμπάκια του ρεύματος και του wireless, τα άλλα δύο σβήνουν. Το πρόβλημα είναι παντού γιατί χάνεται η σύνδεση από το internet, δεν έχει να κάνει με browser. (Επαναλαμβάνω ότι αυτά τα μέσα-έξω από το δίκτυο τα συνεχίζει ακόμα και όταν ο υπολογιστής δεν χρησιμοποιείται καθόλου, ακόμα και όταν είναι κλειστός).
isay Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ... Ανάβουν μόνο τα λαμπάκια του ρεύματος και του wireless, τα άλλα δύο σβήνουν. ... Βρήκαμε μια άκρη του νήματος. Σε ολα τα επομενα αυτά τα δυο λαμπάκια θα κοιτάς που είναι ο συγχρονισμός και το internet. Μπορείς να γράψεις τα στοιχεία της γραμμής; Attenuation, snr , κλπ Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε τρεις λόγους: Πρόβλημα στη γραμμή του ΟΤΕ Το Modem κάνει μόνο του disconnect Πρόβλημα στην καλωδίωση του σπιτιού (έχεις φιλτράκια στις τηλεφωνικές συσκευές; ). Όταν σου τηλεφωνούν, πέφτει το δίκτυο; Έχεις συναγερμό στο σπίτι; Αποσύνδεσε οτιδήποτε αλλη συσκευή και βάλε το router στην κεντρική τηλεφωνική πρίζα του σπιτιού. Κεντρική είναι αυτή που μπαίνει πρώτη μέσα στο σπίτι. Έχεις προβλήματα συγχρονισμού; Αν ναι, προσπάθησε να δανειστείς κάποιο άλλο modem-router και κάνε το ίδιο. Αν και πάλι εχεις προβλήματα συγχρονισμού, παίρνεις τον ΟΤΕ (ή τον παροχό σου) και δηλώνεις βλάβη. Αν δεν μπορεις να βρεις αλλο Modem δοκίμασε να πάρεις τον ΟΤΕ (ή τον παροχό σου) να κοιτάξουν τη γραμμή σου. Αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα θα το δουν αμέσως./
sarantatessera Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Κατ' αρχάς, ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέτεις να με βοηθήσεις. Αυτήν τη στιγμή δεν βρίσκομαι σπίτι και δεν μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις. Το μόνο που έχω μάθει είναι ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα στην περιοχή μου. Ίσως περιμένω μια-δυο μέρες μήπως και επανέλθει μόνο του.
ninos30 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ο isay στα είπε πολύ ωραία. Απλά εγώ να προσθέσω πως αν όλα πάνε καλά στο Internet σου και ξαφνικά εμφανιστεί πρόβλημα, να παίρνεις πάντα πρώτα ένα τηλ τον ISP σου. Αυτοί θα σε ενημερώσουν αμέσως αν υπάρχει γενικότερο πρόβλημα και ακόμα αν όχι, ως ένα σημείο μπορούν να ελέγξουν και από εκεί που κάθονται την γραμμή σου. Μετά τεστάρεις τα υπόλοιπα.
sarantatessera Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Έχεις δίκιο ninos30. Τώρα πάλι λειτουργεί κανονικά, ενώ μέχρι τις 2 το μεσημέρι δεν το έκανε. Για να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα