Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μου ηρθε αυτη η αναβαθμιση αλλα επειδη δεν γινεται να την παρεις πισω αμα τη κανεις και επειδη εχουν ακουστει πολλα οτι δλδ μπορει και να μου το κολλαει....εσεις τι προτεινεται,ισχυουν αυτα η δεν ισχυουν,να τη κανω η να μην τη κανω????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν υπαρχει κανεις που να εχει κανει αυτη την αναβαθμιση να μας πει την γνωμη του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 ο αδερφος μου περασε android ics που ειναι το 4 απο οτι εχω καταλαβει καποιο παραπονο δεν μου εχει πει ως τωρα.λιγη χρηση του κανει βεβαια.αν εχει καποιο θεμα αργα η γρηγορα θα διορθωθουν τα bugs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Τελικα αφου το εψαξα λιγο περισσοτερο στο google και ακουσα γνωμες ατομων που εχουν κανει την αναβαθμιση,κυριως απο εξωτερικο,αποφασια να περασω το ics και μαλλον εκανα καλα γιατι ειναι σαν να απεκτησα καινουργιο κινητο.Το λογοτυπο εχει γινει σκετο sony,το μενου εχει διαφοροποιηθει ελαφρως,τα γραφικα εχουν αλλαξει προς το καλυτερο,ειναι πιο γρηγορο και κυριως η αναλυση της οθονης και η καμερα εχουν μεγαλη διαφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 μια χαρα.καθε αναβαθμιση θεωρητικα γινεται για καλο.εμενα σε ολα οσα εχω κανει Update παντα επαιζε η το ιδιο η καλυτερα.χειροτερα δεν θυμαμαι να εχει γινει ποτε.χειροτερα μπορει να γινει μονο για καποιον που ειναι ψειρας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα