Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Nexus + Don't Panic 369,00 @ Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωστού μου αγορασμένο πριν έξι μέρες από πλαίσιο, έκλεισε και δεν ξανάνοιξε. Θεός χωρεστο.

Πες του γνωστου σου 3 αγγλικα γραμματα, αλλα να τρέξει αύριο.....

D.O.A

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω το πηρα απο Πλαισιο πριν 4 μερες και η μονη αναβαθμιση που μου εβγαλε ηταν η 4.0.4

Σε jb ποτε θα μου ερθει?

Δημοσ.

Προφανώς δεν έχεις yakju firmware οπότε μάλλον θα αργήσει η αναβάθμιση. Αν είσαι λίγο τολμηρός μπορείς να το μετατρέψεις σε yakju και να την πάρεις άμεσα.

Δημοσ.

Προφανώς δεν έχεις yakju firmware οπότε μάλλον θα αργήσει η αναβάθμιση. Αν είσαι λίγο τολμηρός μπορείς να το μετατρέψεις σε yakju και να την πάρεις άμεσα.

δωσε πληροφοριες στο λαο!!

Δημοσ.
Παιδες θεωρειται καλυτερο απο GALAXY S2 ή κατι υποδιαιστερο?

Η γνώμη μου είναι ότι είναι καλύτερο απο το s2

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι είναι καλύτερο απο το s2

Sent from my iPhone using Insomnia

Και η δικη μου γνωμη αυτη ειναι καθως ημουν αναμεσα σε αυτα τα δυο και διαλεξα το nexus.Καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη(κατα πολυ και τα δυο),και καλυτερη αυτονομια απο μονα τους φτανουν για να διαλεξεις nexus. Στα υπολοιπα πανω κατα τα ιδια οποτε διαλεγεις και με βαση ποιο σου αρεσει περισσοτερο.

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι κι εγώ να το πάρω από το πλαίσιο. Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε (και πως) να αναγνωρίζουμε αν το κινητό είναι takju ή yakju πριν το αγοράσουμε-ανοίξουμε; Είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσω κάτι τέτοιο στο πλαίσιο θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο γι' αυτό όποιος μπορεί τα φώτα του παρακαλώ!

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. τελικά το yakju είναι που παίρνει ήδη το update του 4.1;

Δημοσ.

Τι να σου πω, αυτο μονο απο το κουτι και το serial θα μπορουσες να το δεις, αν φαινεται δεν ξερω. Εγω οταν το πηρα δεν ηξερα αυτα τα yakju-xw κτλ κτλ και μου ετυχε yakjuxw που δεν παιρνει ακομα official 4.1...Και επειδη προς το παρον ειμαι υπερικανοποιημενος απο την 4.0.4,θα περιμενω official την 4.1 καθως δεν βιαζομαι....

Δημοσ.

Πωω μπέρδεμα μ'αυτά τα yakju - takju!! :P

Λίγο πιο πάνω ο mpokwsths είπε ότι πρέπει να έχεις yakju για να πάρεις 4.1!

Άλλο το yakju και άλλο το yakjuxw που έχεις εσύ;; It's not make sense, I'm comfused! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Η συσκευή είναι πολύ καλή, μιλάμε για κάποια καθυστέρηση στα update, όχι και μεγάλο ζήτημα όσο το αν ήταν παραεισαγωγής και να μην είχες service σε περίπτωση βλάβης... Πράττεις κατά βούληση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...