Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Nexus + Don't Panic 369,00 @ Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και το αγορασα , επειδη σε κατι προηγουμενα post συζητουσαμε για το Nexus "Β" αν σημαινει black που δεν υπαρχει, το κουτι γραφει titanium silver...Οποτε το b κατι αλλο σημαινει... :rolleyes:

To οτι μπορει να ειναι η κομεννη εκφραση του Black δεν παιζει ε; :rolleyes:

Δημοσ.

τι συζητάμε ακόμα εφόσον στο πλαίσιο το έχουν διορθώσει και υπάρχει και σε καμια 10αρια καταστήματα ακόμα σε αυτή την τιμή...

Δημοσ.

δυστυχώς εμφανιστήκανε τα πρώτα προβλήματα με τα Nexus του πλαίσιο ελπίζω να είναι τυχαίο το γεγονός...

αυτό είναι post από χρηστη σε forum γνωστό όσο αφορά συσκευές κινητών:

Καλημερα σε ολους.Χθες πηρα απο πλαισιο το galaxy nexus.Εχω ενα θεματακι και δεν ξερω τι να κανω.Οταν πηγα να το αναψω απλα δεν ανοιγε...Επρεπε να βγαλω την μπαταρια, να περιμενω λιγο και μετα φιλοτιμηθηκε να αναψει για να κανω το σεταρισμα.Και πριν λιγο ενω μιλουσα κλεινει η συσκευη και δεν ανοιγε ξανα...Παλι αφαιρεση μπαταριας ,την ξαναβαζω τιποτα..2η φορα εξω η μπαταρια και μετα αναψε..Λετε να υπαρχει καποιο θεμα με την συσκευη;Ειναι αναβαθισμενο στην 4.0.4...

Δεν είμαι πολύ σίγουρος, αλλά γενικά δεν ακούγεται και σαν normal συμπεριφορά. Ειδικά μετά από αναβάθμιση σε 4.0.4

Δημοσ.

δυστυχώς εμφανιστήκανε τα πρώτα προβλήματα με τα Nexus του πλαίσιο ελπίζω να είναι τυχαίο το γεγονός...

αυτό είναι post από χρηστη σε forum γνωστό όσο αφορά συσκευές κινητών:

Καλημερα σε ολους.Χθες πηρα απο πλαισιο το galaxy nexus.Εχω ενα θεματακι και δεν ξερω τι να κανω.Οταν πηγα να το αναψω απλα δεν ανοιγε...Επρεπε να βγαλω την μπαταρια, να περιμενω λιγο και μετα φιλοτιμηθηκε να αναψει για να κανω το σεταρισμα.Και πριν λιγο ενω μιλουσα κλεινει η συσκευη και δεν ανοιγε ξανα...Παλι αφαιρεση μπαταριας ,την ξαναβαζω τιποτα..2η φορα εξω η μπαταρια και μετα αναψε..Λετε να υπαρχει καποιο θεμα με την συσκευη;Ειναι αναβαθισμενο στην 4.0.4...

Δεν είμαι πολύ σίγουρος, αλλά γενικά δεν ακούγεται και σαν normal συμπεριφορά. Ειδικά μετά από αναβάθμιση σε 4.0.4

Μη γενικεύουμε...Μπορεί φταίνε χίλια δυο πράγματα.

Δημοσ.

Το δικό μου,αγορασμενο πριν 4 μερες απο πλαισιο,βρίσκεται σε διαδικασία στρωσίματος και μπορω να πω οτι πεταει στην 4.0.4.... :rolleyes:

Δημοσ.

δηλαδή πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση η

samsung να τσέκαρε για "καλά" και "κακά" κομμάτια και να έστειλε στο Ελλαδιστάν τα "κακά" ????

Εννοείται είναι τυχαίο γεγονός.

Το κινητό του παιδιού είναι DoA* και να πάει να το κάνει τράμπα με ένα άλλο καινούργιο.

*Αν ο τύπος έχει φορτίσει το κινητό...

Δημοσ.

δηλαδή πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση η

samsung να τσέκαρε για "καλά" και "κακά" κομμάτια και να έστειλε στο Ελλαδιστάν τα "κακά" ????

Εννοείται είναι τυχαίο γεγονός.

Το κινητό του παιδιού είναι DoA* και να πάει να το κάνει τράμπα με ένα άλλο καινούργιο.

*Αν ο τύπος έχει φορτίσει το κινητό...

μακάρι να του το αλλάξουνε γιατί είναι κρίμα... στις εποχές μας δεν είμαστε για να πετάμε 370 euro έτσι

Δημοσ.

Και το δικο μου αγορασμενο απο Πλαισιο κ αναβαθμισμενο στην 4,0,4 κ ολα μια χαρα.

Και πολλοι θα ειναι αυτοι που δεν μπαινουν καν στη διαδικασια να σχολιασουν αυτα

που λεει ο Lousifer.

Δημοσ.

4.1.1 εμένα εδώ και 3 μέρες και όλα super.... :-D

επισημη η με root?

ρε "βλακακο" αν έχεις διάβαση καλά όλα αυτά που έχω γράψει είναι ότι απλά φοβάμαι να αγοράσω ένα κινητό που ενώ όλοι το πουλάνε σε πολύ υψηλότερη τιμή το Πλαίσιο το πουλάει σε παρα πολύ καλή τιμή και επειδή την έχω πατήσει με τέτοιου είδους αγορές λέω ότι απλά φοβάμαι να κάνω αυτήν την αγορά δεν είπα σε κανένα να πάρει υπόψιν αυτά που λέω απλά είναι ένα φόρουμ που ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμητου και τις ανησυχίες του...

neopard,πανε να παρεις λιγο αερα

Δημοσ.

ρε "βλακακο" αν έχεις διάβαση καλά όλα αυτά που έχω γράψει είναι ότι απλά φοβάμαι να αγοράσω ένα κινητό που ενώ όλοι το πουλάνε σε πολύ υψηλότερη τιμή το Πλαίσιο το πουλάει σε παρα πολύ καλή τιμή και επειδή την έχω πατήσει με τέτοιου είδους αγορές λέω ότι απλά φοβάμαι να κάνω αυτήν την αγορά δεν είπα σε κανένα να πάρει υπόψιν αυτά που λέω απλά είναι ένα φόρουμ που ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμητου και τις ανησυχίες του...

Δεν πουλάει μόνο το plaisio σε αυτήν την τιμή. Και το multirama και public πλέον. Το να λέμε πρόβλημα με κινητό από το plaisio χωρίς να ξέρουμε τι και πως απλά δημιουργούμε εντυπώσεις. Μέχρι τώρα ό,τι κινητό έχω πάρει από to plaisio είναι επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας. Τώρα πιθανόν όπως σε όλες τις συσκευές μπορεί να σου κάτσει η στραβή. Άλλο αυτό και άλλο να γενικεύουμε. Τώρα για τους χαρακτηρισμούς σου, παρόλο που δεν αφορούν εμένα τους θεωρώ μικροπρέπειες.

Δημοσ.

Γνωστού μου αγορασμένο πριν έξι μέρες από πλαίσιο, έκλεισε και δεν ξανάνοιξε. Θεός χωρεστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...