Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Nexus + Don't Panic 369,00 @ Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το onex εχει φοβερη οθονη και ειδικα οταν τα χα συγκρινει σε εξωτερικο φως κι εγω θα τη προτιμουσα

ακομα και το razr ειναι πιο φωτεινο απο το nexus

Η φωτεινοτητα της οθονης του Nexus ειναι limited. Με custom rom και kernel γινεται πολυ φωτεινη.
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάπιος που θέλει Ραδιόφωνο δεν μπορεί να πάρει ακουστικά με ενσωματωμένω Ραδιόφωνο η δεν κάνουν ? Ερώτηση κάνω γιατί ενδιαφέρομαι για το κινητό

Δημοσ.

ενα μεγαλο thanx στον qsis καθώς ειμαι απο σημερα κατοχος του nexus μετα την λεπτομερεστατη ενημερωση που εκανε....

Δημοσ.

Ηδη εχω αρχισει να το κανω.... Δεν μου εδωσαν ομως τους χαρτες απ το plaisιο και αντε να τρεχω παλι απο κει...

Δημοσ.

επειδη ειχα το ιδιο θεμα παλιοτερα με ενα lg, οι χαρτες λογικα δινονται με το imei της συσκευης

(το "βλεπει" η εφαρμογη απο το μαρκετ , αρα "ξερει" οτι τους δικαιουσαι για να στο πω απλα και βλαχικα)

οποτε δοκιμασε πρωτα αν στο μαρκετ κατεβαζεις τσαμπα την εφαρμογη και τους χαρτες , γιατι οι υπαλληλοι θα σε κοιτουν σα βοδια και δε θα καταλαβαινουν τι ακριβως θες :P

Δημοσ.

επειδη ειχα το ιδιο θεμα παλιοτερα με ενα lg, οι χαρτες λογικα δινονται με το imei της συσκευης

(το "βλεπει" η εφαρμογη απο το μαρκετ , αρα "ξερει" οτι τους δικαιουσαι για να στο πω απλα και βλαχικα)

οποτε δοκιμασε πρωτα αν στο μαρκετ κατεβαζεις τσαμπα την εφαρμογη και τους χαρτες , γιατι οι υπαλληλοι θα σε κοιτουν σα βοδια και δε θα καταλαβαινουν τι ακριβως θες :P

Όχι..είναι ένα ξεχωριστό πακετάκι με οδηγίες και serial number που το δηλώνεις στην εγκατάσταση. Κι εμένα πήγαν να μη μου το δώσουν κ το ζήτησα. Στην απόδειξη γράφει ότι το πήρες;

Δημοσ.

Όχι..είναι ένα ξεχωριστό πακετάκι με οδηγίες και serial number που το δηλώνεις στην εγκατάσταση. Κι εμένα πήγαν να μη μου το δώσουν κ το ζήτησα. Στην απόδειξη γράφει ότι το πήρες;

Eυτυχώς όχι δεν γράφει...Οπότε θα πάω σ εκείνον τον ξουράφι πωλητή που με εξυπηρέτησε να το ζητήσω...Το θέμα είναι έκανε την πάπια ή το ξεχασε κι αυτός όπως κι εγώ?

Δημοσ.

Περιμενετε και μεσα στις εκπτωσεις θα παει 299 και το galaxy nexus στα media markt

Έχεις κάποια πληροφορία και το λες αυτό ή θα χάσει κάποιος τσάμπα την προσφορά επειδή διάβασε το ποστ σου ;

Δημοσ.

Eυτυχώς όχι δεν γράφει...Οπότε θα πάω σ εκείνον τον ξουράφι πωλητή που με εξυπηρέτησε να το ζητήσω...Το θέμα είναι έκανε την πάπια ή το ξεχασε κι αυτός όπως κι εγώ?

Στη δική μου περίπτωση μου φαίνεται έκανε την πάπια...

Δημοσ.

Έχεις κάποια πληροφορία και το λες αυτό ή θα χάσει κάποιος τσάμπα την προσφορά επειδή διάβασε το ποστ σου ;

Δύσκολα. Σε δύο Mediamarkt που έχω κοιτάξει δεν έχουν καθόλου το Galaxy Nexus σαν συσκευή.

Δημοσ.

Οποιος το θελει παιδια ας παει να το παρει απο πλαισιο η οπου αλλου θελει , δε δεσμευομαι οτι τα mediamarkt θα το βαλουν οποσδηποτε 299 ευρω. Απλα ειπα το δικο μου πιστευω και οτι εγω προσωπικα θα περιμενω να το βαλουν για να το παρω . Κι οσο το οτι δεν υπαρχει το Galaxy Nexus σε κανενα mediamarkt οπως ειπε καποιος φιλος λιγο πιο πανω , εδω κανει λαθος. Προχθες που πηγα στο mediamarkt του περιστεριου υπαρχει κανονικα πολλα κομματια αλλα οχι ακομη σε προσφορα. Εγω παντως θα περιμενω να κατεβει στα 299 , οποιος θελει να το παρει ομως ας παει να το παρει , δε δεσμευω κανεναν για τη τιμη και το οτι θα περιμενω εγω ειναι δικη μου κριση και αποψη.

Δημοσ.

Μιας και το αγορασα , επειδη σε κατι προηγουμενα post συζητουσαμε για το Nexus "Β" αν σημαινει black που δεν υπαρχει, το κουτι γραφει titanium silver...Οποτε το b κατι αλλο σημαινει... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...