qsis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καλά άμα σου αρέσει το άλλο περισσότερο καλύτερα να πάρεις αυτο προτιμάς , δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια στο "μου αρέσει" Ευτυχώς εμένα το gnex μου αρέσει πολύ και εμφανισιακά (κυρίως επειδή δεν έχει κουμπιά και λόγω της ελαφρώς κυρτής οθόνης ) , οπότε δε με προβλημάτισε ποτέ αυτός ο παράγοντας
achilles_g_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 ΑΠΟ ΧΤΕΣ σας τα ΓΡΑΦΩ στο main-Nexus 369-Galaxy S 2 399. Αντε οι μαγκες που πουλανε τα GS 2 στα 320 καιρος να τα ΡΙΞΟΥΝ !!!! Νομίζω αν είχες το sii κι εσύ 320 θα το πουλούσες Δεν το γράφω προσωπικά αφού όλοι το ίδιο θα κάναμε.
qsis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 απο μπαταρια με την 4.1.1 τωρα πως παει?? μεχρι 2 μερες μου εχει κρατησει , συνηθως παιζω στη 1 μερα και κατι ψιλα, αλλα αν παιζω πχ το αδειαζω και σε 5 ωρες και εκτιμω οτι με υπερελαχιστη χρηση αντε να φτανει τις 3 μερες σημερα παντως που το χρησιμοποιησα αρκετα (με οθονη 2ω 50λ ανοικτη και wifi συνεχως ανοικτο) ειναι στο 35% μετα απο 16 ωρες , οποτε παει το πολυ για 24ωρο , ομως θα το φορτισω γενικα μες στη μερα δυσκολα μενεις απο μπαταρια με αναλογη χρηση και συνεχες 3g θα ειχα φτασει στο ιδιο ποσοστο στο 12ωρο επισης εχε στο νου σου οτι η μπαταρια θελει καποιες μερες να αποδωσει τα μεγιστα, στην αρχη (καλα το σκαλιζεις και συνεχεια κιολας) αδειαζει πολυ γρηγορα σε σημειο που ανησυχεις μετα τη πρωτη βδομαδα ομως που στρωνει το θεμα εισαι οκ (χωρις βεβαια να ισχυριζομαι οτι εχεις καποια κορυφαια αυτονομια, ειναι απλα ανεκτη)
lousifer2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δεν κάνει βίντεο κλήσεις? Και βέβαια κάνει όσο κάνει το gs2 και σε καμια περιπτωση ενας λογικος ανθρωπος αυτη τη στιγμη δεν επιλεγει το gs2 σε σχεση με το nexus κοίτα προσωπικά εγώ με το nexus του πλαισίου θα διάλεγα το SG2 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και πως κάνει video κλίση το nexus το έχει ένα φιλαράκι αλλα αν δεν έχει μέσα το talk του google η το Skype video κλίση καθαρή όπως την ξέρουμε όλοι με 3G δεν έχει
ppaio Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 360 ευρα ειναι το επιδομα ανεργιας που παιρνω απο ΟΑΕΔ και καθε ανεργος.Αρα μαλλον αυτο το κινητο δεν ειναι για μενα.Αναρωτιεμαι ομως για ποιον ειναι ;
kyriosotinanai Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 360 ευρα ειναι το επιδομα ανεργιας που παιρνω απο ΟΑΕΔ και καθε ανεργος.Αρα μαλλον αυτο το κινητο δεν ειναι για μενα.Αναρωτιεμαι ομως για ποιον ειναι ; Συγγνώμη αλλά τι ενδιαφέρει τους αναγνώστες του συγκεκριμένου topic η προσωπική σου οικονομική κατάσταση;
teodor_ch Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 το πήρε κανείς απο πλαίσιο να μας πεί αν του ήρθε η 4.1.1 κατευθείαν?? 360 ευρα ειναι το επιδομα ανεργιας που παιρνω απο ΟΑΕΔ και καθε ανεργος.Αρα μαλλον αυτο το κινητο δεν ειναι για μενα.Αναρωτιεμαι ομως για ποιον ειναι ; Εκτός απο τους άνεργους, είναι και αυτοί που έχουν δουλειές!
hurin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μα καλά, δεν μπορούσαν να βάλουν ένα τσιπάκι για ραδιόφωνο??? Με το ζόρι να μοιάσουν στην apple, ακόμα και στα ελαττώματά της!
mpokwsths Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Είναι το Titanium Silver κανονικά σφραγισμένο με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Το πήρα χθες. Καλή συσκευή, μεγάλη οθόνη χωρίς η συσκευή να είναι γενικότερα πολύ μεγάλη. Είχε έρθει με 4.0.2 και αμέσως αναβαθμίστηκε σε 4.0.4. Η οθόνη καλή χρυσή αλλάόπως όλες οι AMOLED έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Χαλαρά θα προτιμούσα την SLCD2 του One X αλλά οκ.
teodor_ch Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Είναι το Titanium Silver κανονικά σφραγισμένο με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Το πήρα χθες. Καλή συσκευή, μεγάλη οθόνη χωρίς η συσκευή να είναι γενικότερα πολύ μεγάλη. Είχε έρθει με 4.0.2 και αμέσως αναβαθμίστηκε σε 4.0.4. Η οθόνη καλή χρυσή αλλάόπως όλες οι AMOLED έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Χαλαρά θα προτιμούσα την SLCD2 του One X αλλά οκ. αυτά για το πλαίσιο έτσι? στην 4.0.4 έμεινες? πώς το "ξυπνάμε" να πάει στην 4.1.1 ???
qsis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 κοίτα προσωπικά εγώ με το nexus του πλαισίου θα διάλεγα το SG2 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και πως κάνει video κλίση το nexus το έχει ένα φιλαράκι αλλα αν δεν έχει μέσα το talk του google η το Skype video κλίση καθαρή όπως την ξέρουμε όλοι με 3G δεν έχει Τη βίντεο κλήση αυτή που λες δε την υποστηρίζει το λειτουργικό ' date=' βιντεοκληση κάνει μόνο με χρήση data και 3ων εφαρμογών Για αυτό είπα κάνει βιντεοκληση οσο κάνει και το gs2 Μη νομίζεις ότι υπάρχει κινητό με android που κάνει κλασική βίντεοκληση πώς το "ξυπνάμε" να πάει στην 4.1.1 ??? μαλλον θα πρεπει να το κανεις yakju για να παιρνει αναβαθμισεις απο τη google μιας και τωρα θα παιρνει απο τη samsung πρεπει να περασει firmware της google στη συσκευη αν θες αμεσα jb.. Χαλαρά θα προτιμούσα την SLCD2 του One X αλλά οκ. το onex εχει φοβερη οθονη και ειδικα οταν τα χα συγκρινει σε εξωτερικο φως κι εγω θα τη προτιμουσα ακομα και το razr ειναι πιο φωτεινο απο το nexus
dimitris74 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Τη βίντεο κλήση αυτή που λες δε την υποστηρίζει το λειτουργικό , βιντεοκληση κάνει μόνο με χρήση data και 3ων εφαρμογών Για αυτό είπα κάνει βιντεοκληση οσο κάνει και το gs2 Μη νομίζεις ότι υπάρχει κινητό με android που κάνει κλασική βίντεοκληση κλασσική βιντεοκλήση κάνει το galaxy S2 το εχω δοκιμάσει με φιλο με ενα νοκια που εχω και δουλευει κανονικά
qsis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 κλασσική βιντεοκλήση κάνει το galaxy S2 το εχω δοκιμάσει με φιλο με ενα νοκια που εχω και δουλευει κανονικά εκανε βιντεο κληση μονο με το τηλεφωνο? μπραβο στη samsung αν προσφερει κατι τετοιο..
achilles_g_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 εκανε βιντεο κληση μονο με το τηλεφωνο? μπραβο στη samsung αν προσφερει κατι τετοιο.. Και το galaxy s και to galaxy sii κάνουν κανονική βιντεοκλήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα