Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Nexus + Don't Panic 369,00 @ Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nexus > S2 εύκολα,ειδικά σε αυτή την τιμή...

Για 30 ευρω διαφορά, θα διαλεγα τελικα s2...

Το nexus ενω εχει καλυτερη οθονη και αυτονομια, δεν παιρνει sd, δεν εχει ραδιοφωνο και δεν κανει βιντεοκλησεις. Και ελαφρως χειροτερη καμερα... Αν τωρα πεσει στα 299, τοτε μιλαμε για 100 ευρω διαφορα οποτε ειναι δελεαστικο...

Δημοσ.

Και το Getitnow τωρα στα 369. http://www.getitnow.gr/prod/tilefonia/smartphones/samsung-galaxy-nexus-mayro/prod2160005pp/ Σιγα σιγα θα δειτε ολοι θα το βαλουν. Περιμενω μεγαλυτερη αντεπιθεση στο Galaxy Nexus απο MediaMarkt. Για 299 το κοβω ..

Το getitnow είτε 369..είτε 169 το ίδιο και το αυτό.

Δημοσ.

ΑΠΟ ΧΤΕΣ σας τα ΓΡΑΦΩ στο main-Nexus 369-Galaxy S 2 399. Αντε οι μαγκες που πουλανε τα GS 2 στα 320 καιρος να τα ΡΙΞΟΥΝ !!!!

Δημοσ.

ΑΠΟ ΧΤΕΣ σας τα ΓΡΑΦΩ στο main-Nexus 369-Galaxy S 2 399. Αντε οι μαγκες που πουλανε τα GS 2 στα 320 καιρος να τα ΡΙΞΟΥΝ !!!!

Έτσι...Ελα να βλεπω τα πρωτα 250αρια να φευγουν..... :-D

Δημοσ.

Έτσι...Ελα να βλεπω τα πρωτα 250αρια να φευγουν..... :-D

250 ;; ΠΟΛΛΑ ειναι !! ΣΤΑ 200 θα τους τα ΠΑΡΟΥΜΕ !! ΡΙΧΤΕ τις ΤΙΜΕΣ ρε μην πιανεστε κοροιδα!!!

Δημοσ.

Για 30 ευρω διαφορά' date=' θα διαλεγα τελικα s2...

Το nexus ενω εχει καλυτερη οθονη και αυτονομια, δεν παιρνει sd, δεν εχει ραδιοφωνο και δεν κανει βιντεοκλησεις. Και ελαφρως χειροτερη καμερα... Αν τωρα πεσει στα 299, τοτε μιλαμε για 100 ευρω διαφορα οποτε ειναι δελεαστικο...[/quote']

Δεν κάνει βίντεο κλήσεις? Και βέβαια κάνει όσο κάνει το gs2

και σε καμια περιπτωση ενας λογικος ανθρωπος αυτη τη στιγμη δεν επιλεγει το gs2 σε σχεση με το nexus

Δημοσ.

Δεν κάνει βίντεο κλήσεις? Και βέβαια κάνει όσο κάνει το gs2

και σε καμια περιπτωση ενας λογικος ανθρωπος αυτη τη στιγμη δεν επιλεγει το gs2 σε σχεση με το nexus

τοτε διαβασα λαθος θεμα μετα απο google search...Αφου εχει και secondary camera που μολις ειδα,γραψε λαθος για την βιντεοκληση.... Για εξηγησε μου παραπανω ομως τα περι λογικου ανθρωπου και της μη επιλογης του s2...

Δημοσ.

αναλυση οθονης (που εχει δραματικη διαφορα) και υποστηριξη ειναι αρκετοι λογοι πιστευω

το θεμα του ραδιοφωνου ειναι οντως θεμα (και δε θα κατσω να γινω apple fanboy να λεω οτι ειναι οκ και με το ιντερνετ και ας καταφευγω τελικα σε αυτη τη λυση και χαλαω τσαμπα data ), το θεμα της sd οχι τοσο μιας και τα 16 GB ειναι υπεραρκετα για τους περισσοτερους και τελος η καμερα του κινητου ειναι αξιοπρεπεστατη (τραβαει βιντεο σε 1080p @ 24 fps και 720p @ 30 fps)

δεν εχει αλλωστε και καποια φοβερη το gs2 στη τελικη και ουτε παιρνει καποιος αυτα τα τηλεφωνα για κορυφαιες φωτο

για 5 MP παντως βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες σε σχεση με αλλες συσκευες που εχω συγκρινει

ομως επανερχομαι στο θεμα της υποστηριξης και τονιζω το αιωνιο προβλημα που εχουν οι συσκευες android πλην nexus , με το jelly bean το ηδη πολυ καλο κινητο μεταμορφωθηκε ( περα απο το smoothness κερδισε πολυ σε ταχυτητα , εφαρμογες και μενου ανοιγοκλεινουν πολυ πιο ακαριαια πλεον) , οποτε για οποιον δε θελει να ασχολειται και να περιμενει ποτε θα καπνισει στη samsung και στη καθε samsung να αναβαθμισει, αλλα αντιθετως να εχει οσο το δυνατον καλυτερη υποστηριξη ειναι μονοδρομος

(φυσικα και απο xda μερια γινεται χαμος)

σε δευτερευοντα θεματα οπως καρτες γραφικων κτλ δε μπαινω, γιατι εχω παιξει ενα καρο παιχνιδια στο κινητο στο στρατο (nova 3 και πολλα αλλα 3d ) και το κινητο δεν ειχε πουθενα θεμα με εξαιρεση παιχνιδια που ειναι φτιαγμενα να εκμεταλλευονται τον tegra3 (πχ dead trigger), οπου και παλι μπορεις να κατεβασεις καποια φιλτρα (να φυγουν καποια νερα και γυαλαδες) και να παιζει χωρις κανενα απολυτως κομπιασμα, αλλα και παλι η συγκριση με πολυ πιο ακριβη 4πυρηνη συσκευη ειναι ακυρη αυτη τη στιγμη

Δημοσ.

Με κατατοπισες πληρως....Το μονο που με χαλαει και πηγαινω προς s2 ειναι οτι το nexus δεν μου αρεσει εμφανισιακα....

jelly bean official εχει το nexus ή custom rom?

Δημοσ.

Πιο επίσημη δε γίνεται , βέβαια θα πρέπει να του περάσεις μάλλον ρομ της Google μια φορά (και μετά παίρνεις κανονικά OTA ) γιατί υπάρχουν και nexus με ρομ της Samsung (ή διάφορων παροχων) των οποίων τα update αργούν

Και μου φαίνεται ότι το πλαίσιο φέρνει τέτοια

(Δεν είμαι βέβαιος για αυτό , μακάρι να φέρνει και yakju )

Εγώ του είχα περάσει ρομ της Google όταν το είχα πάρει και με το που βγήκε η jb τη πήρα άμεσα

Screenshot_2012-07-16-22-53-23-1.png

Δημοσ.

Πανω που ηθελα το s2 μου τα ανετρεψες ολα στο μυαλο μου....Με αυτα που μου λες ενω καταλαβαινω την ανωτεροτητα του nexus ,μαλλον δεν ειμαι λογικος αφου ακομα το s2 θελω λογω εμφανισης και μονο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...