Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Nexus + Don't Panic 369,00 @ Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο google store εχει $349 + φοροι που βγαινει περιπου $390 ~ 320€ Η τι,μη πλαισιο ειναι καλα

Δημοσ.

βαλε ομωσ τελωνεια κλπ κλπ σε περιπτωση που ερχεται ελλαδα..η τιμη συγκεκριμενα ειναι σουπερ για το κινητο αυτο γιατι πολυ απλα πας κ το παιρνεις στα μπαμ απο το εν λογω μαγαζι κ τελος χωρις αναμονες κλπ κλπ

Δημοσ.

Ευρώπη πχ Αγγλία στέλνουν στα 299$ που λέτε η ανεβαίνει?

Δεν υφισταται $299. $349+sh & handling + taxes ~$390

Δημοσ.

πάντως όλο αυτό του πλαίσιο μου κάνει λίγο μούφα. πρώτων και κύριον έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο κινητό βγαίνει μονο titanium silver και όχι black και εκτος αυτό το πλαίσιο το δίνη και 50 ευρώ πιο κάτω από το EBW.gr όπου είναι γνωστό σε όλους ότι πουλάει κινητά εισαγωγής από άλλες χώρες όπως βουλγαρία πολωνια ρουμανια.

και άντε να έχουν βγάλει μια φθηνή έκδοση για βουλγαρία όπου έχει τις αποθήκες και κεντρικά το πλαίσιο εγγύηση για το τηλέφωνο που έχεις από την samsung η από το πλαίσιο?

γιατί είναι γνωστό ότι τα κινητά εισαγωγής δεν έχουν εγγύηση σε άλλη χωρα εκτος από την χωρα προέλευσης τους

τελικά τι παίζει με αυτό και ποιος ξέρει αν αξίζει?

Δημοσ.

πάντως όλο αυτό του πλαίσιο μου κάνει λίγο μούφα. πρώτων πρώτον και κύριον έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο κινητό βγαίνει μονο titanium silver και όχι black και εκτος αυτό το πλαίσιο το δίνη και 50 ευρώ πιο κάτω από το EBW.gr όπου είναι γνωστό σε όλους ότι πουλάει κινητά εισαγωγής από άλλες χώρες όπως βουλγαρία πολωνια ρουμανια.

και άντε να έχουν βγάλει μια φθηνή έκδοση για βουλγαρία όπου έχει τις αποθήκες και κεντρικά το πλαίσιο εγγύηση για το τηλέφωνο που έχεις από την samsung η από το πλαίσιο?

γιατί είναι γνωστό ότι τα κινητά εισαγωγής δεν έχουν εγγύηση σε άλλη χωρα εκτος από την χωρα προέλευσης τους

τελικά τι παίζει με αυτό και ποιος ξέρει αν αξίζει?

Βγαίνει σε white και black http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_nexus-4219.php

Δημοσ.

Βγαίνει σε white και black http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_nexus-4219.php

δεν βγαινει σε ΜΑΥΡΟ ΛΕΜΕ!!!

Titanium silver & White!Το Β που λεει στο πλαισιο θα μας το πει καποιος που θα παει απο κει να δουμε τι του ειπαν σχετικα με αυτο.

πολυ πιθανο να εννοουν οτι μονο το Βlack(που ειναι Τitanium silver)ειναι σε τιμη προσφορας;)

Δημοσ.

ok αυτό δεκτό είναι άσχετοι του πλαίσιο και όλα τα χρώματα τα βλέπουν black αλλα το ότι το έχουν και πιο φθηνό από το EBW τους άρχοντες τις παραεισαγωγης τι λέτε μήπως από τα νταλαβέρια τους με την βουλγαρία τα αφεντικά του πλαισίου φέρανε βουλγαρικη συσκευή? εγγύηση?

Δημοσ.

2 έτη εγγύηση αντιπροσωπίας δεν λεει στο plaisio??Τι με ενδιαφερει εμενα αν το φερνουν και απ την Καπερναουμ...Γενικά απο παλια που ημουν κατοχος του omnia, ειχα ψαξει οτι το κινητο εβγαινε σε διαφορα εργοστασια,με διαφορα στην ποιοτητα υλικων..Το δικο μου ηταν φταιγμενο στοι χειροτερο εργοστασιο βαση imei και οταν το συγκρινα με αλλο , δεν καταλαβα καμια διαφορα...Οποτε οταν σου δινουν εγγυηση και τοσο καλη τιμη, μη τα ψιριζουμε κι εμεις..Δεν ειναι αμαξι,οπου η ασφαλεια μετραει.... :rolleyes:

Δημοσ.

Ενδιαφέρον το topic καθώς πολλά απ αυτά δεν τα γνώριζα γιατί για ό,τι έχω αγοράσει μέχρι τώρα τόσα χρόνια από μεγάλα καταστήματα δεν είχα ποτε προβλημα στο after sale service...

Για το nexus τωρα, που αναγράφει 2 χρόνια εγγύηση από αντιπροσωπεία πιστεύω ότι είσαι οκ...Τώρα αν πεσεις σε προβληματικό nexus είναι θέμα τύχης όπως με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Απλά αν είναι παραεισαγωγή απ ότι κατάλαβα οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες.

Δημοσ.

πραγματικά πολύ καλή τιμή αλλα δεν ξέρω το φοβάμαι γιατί είναι παρα πολύ καλή η τιμή αν και ποτε δεν είχα πρόβλημα με το σέρβις του πλαισίου όσο αφορά μνήμες και hdd

ίσος αν το βγάλουν κιάλα καταστήματα να το ξανά σκεφτώ

μίλησα με πλαίσιο και με samsung και μου είπανε ότι 2 χρονια είναι στο κατάστημα και μονο και όχι στην samsung διότι αναλαμβάνουν αυτοί την εγγύηση ενώ στην samsung μου είπαν ότι φυσικά από οποιοδήποτε κατάστημα αν το πάρετε και έχει μέσα εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας σας καλύπτει το σέρβις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...