c0prse_grinder Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Yakju ειναι οτι "ειναι της Google" και παιρνει αμεσα τα updates, και να μην ειναι, μπορεις ευκολα να το κανεις Yakju φλασαροντας Yakju firmware..oποτε μικρο το κακο. Η συσκευή είναι πολύ καλή, μιλάμε για κάποια καθυστέρηση στα update, όχι και μεγάλο ζήτημα όσο το αν ήταν παραεισαγωγής και να μην είχες service σε περίπτωση βλάβης... Πράττεις κατά βούληση. δεν εχεις κανενα προβλημα με το αν ειναι παραεισαγωγης (αρκει να ειναι Ευρωπαικο) οσον αφορα το σερβις. μην παραπληροφορούμε τον κοσμο. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από c0prse_grinder 1
qsis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Yakju ειναι οτι "ειναι της Google" και παιρνει αμεσα τα updates, και να μην ειναι, μπορεις ευκολα να το κανεις Yakju φλασαροντας Yakju firmware..oποτε μικρο το κακο. δεν εχεις κανενα προβλημα με το αν ειναι παραεισαγωγης (αρκει να ειναι Ευρωπαικο) οσον αφορα το σερβις. μην παραπληροφορούμε τον κοσμο. κι εγω ετσι ξερω, αλλωστε και τα "παραεισαγωγης" οπως ειναι (ή μαλλον ηταν) το δικο μου ειναι yakjuwx οπως και αυτα του πλαισιου το yakjuwx ειναι για τη δυτικη ευρωπη γενικοτερα yakju ειχα διαβασει καπου οτι δινει η cosmote εμας μας ενδιαφερει να ειναι yajku (που ειναι για ολο το κοσμο GSM HSPA+) για να ειναι google branded και να παιρνει αμεσα αναβαθμισεις takju ειναι επισης google branded (αλλα συγκεκριμενα για αμερικη , επισης GSM HSPA+ ) και η βασικη διαφορα με τα yakju ειναι το google wallet που στη χωρα μας δε μας ενδιαφερει αν κρινω απο το τελευταιο update (γιατι πιο πριν δεν ειχα ), πρωτα αναβαθμιση παιρνουν τα takju στην αμερικη και μετα απο 1-2 μερες παιρνουν και τα yakju ολα τα υπολοιπα θελουν τουλαχιστον 1.5-2 μηνες (αν κρινω απο την αναβαθμιση απο 4.0.2 σε 4.0.4 , τα yakjuwx δηλαδη πηραν τη 4.0.4 γυρω στις 2 βδομαδες πριν κυκλοφορησει η jelly bean , ενω οι αλλες 2 εκδοσεις την ειχαν απο 29 Μαρτιου) εννοειται οτι και τα αλλα θα παρουν την αναβαθμιση , απλα οποιος ειναι ανυπομονος οπως εγω περναει μια yakju πανευκολα και τελειωνει το παραμυθι Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από qsis
T-spoilerGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Οκ το έπιασα, σας ευχαριστώ! Αν το πάρω από το πλαίσιο και περάσω μόνος μου yakju χάνω την εγγύηση; Αυτό που δίνουν στο πλαίσιο είναι locked έτσι; (ή κάνω λάθος?? )
c0prse_grinder Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Οκ το έπιασα, σας ευχαριστώ! Αν το πάρω από το πλαίσιο και περάσω μόνος μου yakju χάνω την εγγύηση; Αυτό που δίνουν στο πλαίσιο είναι locked έτσι; (ή κάνω λάθος?? ) φιλε μου για ο,τι απορια εχεις σχετικα με την παραμετροποιηση της συσκευης, διαβασε εδω
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ελαφρος ασχετο με την 4.1.1 δεν εχω greek dictionary. Παιζει κανενα fix?
djuan1988 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δεν υπάρχει Greek dictionary στο native android. Και το πληκτρολόγιο να σκεφτείς το πρόσθεσαν στην jb, τώρα δηλαδή. Υπάρχει και σχετικό αίτημα εδώ code.google.com/p/android/issues/detail?id=28386 Αν δε σου είναι κόπος μπορείς να γράψεις και εσύ. Λύση φυσικά στο πρόβλημα σου είναι η χρήση ενός τρίτου πληκτρολογίου όπως τα swype, smart keyboard, swift key X και multiling. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Thanks για την απάντηση. Θα κάνω γράψω και εγώ στο ticket και θα μείνω με το multiling:)
fanisneo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δεν υπάρχει Greek dictionary στο native android. Και το πληκτρολόγιο να σκεφτείς το πρόσθεσαν στην jb, τώρα δηλαδή. Υπάρχει και σχετικό αίτημα εδώ code.google.com/p/android/issues/detail?id=28386 Αν δε σου είναι κόπος μπορείς να γράψεις και εσύ. Λύση φυσικά στο πρόβλημα σου είναι η χρήση ενός τρίτου πληκτρολογίου όπως τα swype, smart keyboard, swift key X και multiling. Εγραψα κ εγω για ελληνικο keyboard. Με εσωσες με τη λυση που εδωσες.
kostaskontis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 sorry για το offtopic ,15μερες μετα εχουμε βρει καμια καλυτερη τιμη απο του πλαισιου?
Prospector8 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Εχετε να προτεινεται καμια καλη θηκη για αυτο το κινητο? Ας ειναι απο οποιοδηποτε μαγαζι.
bakass Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Εχετε να προτεινεται καμια καλη θηκη για αυτο το κινητο? Ας ειναι απο οποιοδηποτε μαγαζι. Ψαξε για θηκες τις casemate.... Αν ομως παραγγειλεις απο ebay υπαρχουν δεκαδες ανωνυμες σε ολα τα χρωματα και υλικα ,με 2 ευρω η μια...
hurin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Στα Public, ίδια τιμή χωρίς το dont panic όμως... http://www.public.gr/prod/computers-and-software/samsung-promo/samsung-galaxy-nexus-mayro/prod2840007pp/?utm_source=Public+-+Production+List&utm_campaign=4d5e107054-latest_06_08_20128_6_2012&utm_medium=email
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα