Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Nexus + Don't Panic 369,00 @ Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε σε newsletter του Πλαισίου

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Nexus-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-N.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20120715-Summer-Sales

Πολύ καλή τιμή πιστεύω :)

Αν και μου έκανε εντύπωση στο όνομα του προϊόντος το Samsung Galaxy Nexus B. Ελπίζω να μην σημαίνει κάτι (?)

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λογικά πρέπει να αναφέρεται στο χρώμα το οποιο είναι BLACK και το γράφει και λίγο πιο κάτω.

Σωστός! Έτσι πρέπει να είναι!

Βασικά όταν το πρωτοείδα πρώτη σκέψη ήταν μήπως το B ήταν τίποτα καμουφλαρισμένος τρόπος για refurbished προϊόν (ξέρεις όπως λέμε B διαλογής). Τελικά όμως φαίνεται ότι έχω μεγάλη φαντασία χαχαχαχα! B)

Δημοσ.

Σωστός! Έτσι πρέπει να είναι!

Βασικά όταν το πρωτοείδα πρώτη σκέψη ήταν μήπως το B ήταν τίποτα καμουφλαρισμένος τρόπος για refurbished προϊόν (ξέρεις όπως λέμε B διαλογής). Τελικά όμως φαίνεται ότι έχω μεγάλη φαντασία χαχαχαχα! B)

και εγώ μόλις το είδα άρχισα να σκέφτομαι για τίποτα τσεκουρεμένα μοντέλα που βγάζουν κατά καιρούς κάποιες εταιρίες...:P

Δημοσ.

Sorry ρε μαγκες, αλλα στα 249 δεν ήταν πριν κανα διμηνο;;;

εσυ λες το s που ειναι μονοπυρινο αυτο ειναι διπυρινο με 16 γιγα κλπ κλπ

Δημοσ.

299 έχει έξω...

Και πάλι όμως σχετικά value for money...

Που το έχεις βρεί έξω στα 299€?

Μια ματιά που έριξα στο amazon.uk παίζει στις 322 GBP και στο amazon.de στα 410€...

Για δώσε info.

Δημοσ.

Κατευθείαν από google (μέσω google play),δυστυχώς δε στέλνουν Ελλάδα.Σαν τάξη μεγέθους το έδωσα.Συν ότι έξω έχει 299$ και όχι ευρώ.

Πιο vfm το razr στα 279 κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

εσυ λες το s που ειναι μονοπυρινο αυτο ειναι διπυρινο με 16 γιγα κλπ κλπ

ναι σωστός... τωρα ειδα καλύτερα τα specs του... Νομιζω οτι στα 299 που πιθανώς να παιξει να ειναι το απολυτο v4m, οποτε λίγο υπομονη..

Δημοσ.

Κατευθείαν από google (μέσω google play),δυστυχώς δε στέλνουν Ελλάδα.Σαν τάξη μεγέθους το έδωσα.Συν ότι έξω έχει 299$ και όχι ευρώ.

Δεν υπαρχει πλεων το razr στα 279.

Επισης στην γερμανια η τιμη του nexus http://www.guenstiger.de/Preisvergleich/Google/Galaxy_Nexus_Samsung_I9250.html

Η τιμη του πλαισιου ειναι καλη

Δημοσ.

Λιγο Off topic,

Aλλα πως μπορω να το δω μέσα από το Google play και να το προμηθευτώ κατευθείαν από Google? Πως το αναζητώ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...