KeepWalking7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδιά συγνώμη για τα πολλά thread που έχω ανοίξει αλλά τελικά θέλω να αγοράσω gaming pc με 400€ Ποσό που διαθέτουμε : 400 € Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: League of Legends Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κως Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπάρχει πρόβλημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα στηθεί από τον ίδιο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν επιθυμώ λειτουργικό σύστημα
KeepWalking7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μια άλλη σύνθεση με καλύτερο επεξεργαστή; ή είναι καλός αυτός;;
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Με τοσο χαμηλο budget μου θες και καλυτερο επεξεργαστή τρομαρα σου!
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δεν φημίζομαι για την ευγένεια μου ... ειδικα απεναντι σε χαζες ερωτήσεις!! Σορρυ!
KeepWalking7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Και το δείχνεις για άλλη μία φορά δεν έχω ασχοληθεί με το φτιάξιμο υπολογιστών 15 χρονών παιδάκι είμαι λίγο σεβασμός δεν βλάπτει...
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Και το δείχνεις για άλλη μία φορά δεν έχω ασχοληθεί με το φτιάξιμο υπολογιστών 15 χρονών παιδάκι είμαι λίγο σεβασμός δεν βλάπτει... Και εγώ είμαι ένας 30χρονος γεροπαραξενος παππούς αλλα δεν με σέβεται και κανενας!! :P
GnsP Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Σας έχει πάρει τα μυαλά αυτή η Riot. Ξεζουμίζετε συγγενείς και φτιάχνετε υπολόγιστές μόνο και μόνο για το lol. Το πιο hot ζήτημα ενός 15χρονου είναι το πως θα παίξει lol.
KeepWalking7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εμμ τι να κάνουμε ρε φίλε...να περνάει λίγο η ώρα μας...αλλά δεν είναι και λογικό στις μέρες μας να έχεις ένα pc 7 χρόνων...δεν το φτιάχνω μόνο για το lol αλλά εκεί ρίχνω την μεγαλύτερη βαρύτητα...δεν πιστεύω να μου κολλάει ακόμα και το Google Chrome για να το γράψω και αυτό. Και εγώ είμαι ένας 30χρονος γεροπαραξενος παππούς αλλα δεν με σέβεται και κανενας!! :P Δεν βλέπω να σε ειρωνεύεται κανένας...
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Btw μιας και εισαι 15χρονών εγώ λεω να παρατήσεις το lol και τις μαλακιες και να πας σε καμια παραλια να βρεις κανενα κοριτσακι με μινιον μπικινακι να παιξεις.... Μην περνατε την ζωη σας μπροστα σε μια οθόνη σε αυ΄τη την ηλικία ... Ειδικα το καλοκαιρακι!
KeepWalking7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν ήρθα στο forum να σου πω τα προσωπικά μου μία σύνθεση ζήτησα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα