Προς το περιεχόμενο

Πιο δύσκολο παιχνίδι που έχετε παίξει

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kingpin:Life Of Crime(!!xwris cheats den to teleiwnes!!)

Φίλε έχεις παίξει καθόλου το Kingpin online? Καλά άσε εγώ το έχω ξεκινήσει από τότε που βγήκε (1999) μέχρι σήμερα με την ίδια πόρωση πάντα. Καμία σχέση με το solo. Αν θες στείλε μου μηνυματάκι να τα πούμε.

MSN: [email protected]

Δημοσ.
to KINGPIN me ihe diskolepsei emena.

Φίλε έχεις παίξει καθόλου το Kingpin online? Καλά άσε εγώ το έχω ξεκινήσει από τότε που βγήκε (1999) μέχρι σήμερα με την ίδια πόρωση πάντα. Καμία σχέση με το solo. Αν θες στείλε μου μηνυματάκι να τα πούμε.

MSN: [email protected]

Δημοσ.
...na prosthesw sta duskola kai to Commando..Xwris spasimo adunaton na proxwrousa :twisted:

Αν εννοείς το Commandos 1 ρε παιδιά ήμαρτον είναι το πιο εύκολο της σειράς, το τελείωσα για την πλάκα μου. Το 2 ήταν λίγο πιο δύσκολο το έφτασα μέχρι τη μέση και μετά το βαρέθηκα αλλά το 3 δεν παίζεται με τίποτα είναι πολύ παλούκι λόγω των πολλών διαφορετικών καμερών που χρειάζεται να κοιτάς συνέχεια και δεν ξέρεις από που θα σού'ρθουν οι γερμαναράδες!.

Δημοσ.
Twra to pio dyskolo game...

San Dyskolotero game tha elega Grand Pix (By Accolade - 8088)

99 Gyrous - hard epipedo...

Δεν πάμε καλά μου φαίνεται. Αν θεωρούσες δύσκολο το Grand Prix της Accolade τότε είσαι για κλάματα :lol: . Χωρίς να θέλω να το παινευτώ, γιατί δεν μου αρέσει να το κάνω κιόλας, αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που να έχει κάνει καλύτερους χρόνους από μένα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα σε PC και πραγματικά το είχα αγαπήσει. Αλλά όχι και δύσκολο!!

Δημοσ.

Den xero an to exei pei kanenas allos alla exete akousta tin seira Tex Murphy.Pandora's Directive,Overseer,Under a Killing Moon kai Mean Streets.Eidika gia ta 2 prota pou anafero mou pire ena olokliro kalokairi to ena apo auta.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα διαφωνήσω με την πλειοψηφία για το Ripper. Θυμάμαι (αν και πάνε πολλά χρόνια) ότι το τελείωσα ολομόναχος. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν το τέλος όπου δεν ήξερα ακόμα μετά από όλο το παιχνίδι ποιός ήταν ο δολοφόνος. Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει όλοι! Κατά τα άλλα οι γρίφοι ήταν ψιλοnormal.

Τώρα, πιο δύσκολο παιχνίδι? Το Bounty Hunter στο PS2. (Αν ήταν δικό μου το PS2 θα το είχα σπάσει).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...