opstic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Temple of Elemental Evil Poli diskolo sto paiksimo
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 hitman stin teleutea pista, kourasi alla oreo
giorkosleshi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 hitman 2 pandiskolo einai san lavirinthos pou den teleionei
sarisn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Kingpin:Life Of Crime(!!xwris cheats den to teleiwnes!!) Φίλε έχεις παίξει καθόλου το Kingpin online? Καλά άσε εγώ το έχω ξεκινήσει από τότε που βγήκε (1999) μέχρι σήμερα με την ίδια πόρωση πάντα. Καμία σχέση με το solo. Αν θες στείλε μου μηνυματάκι να τα πούμε. MSN: [email protected] ICQ: 25766000
sarisn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 to KINGPIN me ihe diskolepsei emena. Φίλε έχεις παίξει καθόλου το Kingpin online? Καλά άσε εγώ το έχω ξεκινήσει από τότε που βγήκε (1999) μέχρι σήμερα με την ίδια πόρωση πάντα. Καμία σχέση με το solo. Αν θες στείλε μου μηνυματάκι να τα πούμε. MSN: [email protected] ICQ: 25766000
sarisn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 ...na prosthesw sta duskola kai to Commando..Xwris spasimo adunaton na proxwrousa :twisted: Αν εννοείς το Commandos 1 ρε παιδιά ήμαρτον είναι το πιο εύκολο της σειράς, το τελείωσα για την πλάκα μου. Το 2 ήταν λίγο πιο δύσκολο το έφτασα μέχρι τη μέση και μετά το βαρέθηκα αλλά το 3 δεν παίζεται με τίποτα είναι πολύ παλούκι λόγω των πολλών διαφορετικών καμερών που χρειάζεται να κοιτάς συνέχεια και δεν ξέρεις από που θα σού'ρθουν οι γερμαναράδες!.
sarisn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Twra to pio dyskolo game... San Dyskolotero game tha elega Grand Pix (By Accolade - 8088) 99 Gyrous - hard epipedo... Δεν πάμε καλά μου φαίνεται. Αν θεωρούσες δύσκολο το Grand Prix της Accolade τότε είσαι για κλάματα . Χωρίς να θέλω να το παινευτώ, γιατί δεν μου αρέσει να το κάνω κιόλας, αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που να έχει κάνει καλύτερους χρόνους από μένα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα σε PC και πραγματικά το είχα αγαπήσει. Αλλά όχι και δύσκολο!!
Gloam Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 ok black Dahlia paidia trelo kolima eliwna etsi apla 54 meres kai otan to teliwsa apla to epiasa apo thn arxh.
Hacker God Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Den xero an to exei pei kanenas allos alla exete akousta tin seira Tex Murphy.Pandora's Directive,Overseer,Under a Killing Moon kai Mean Streets.Eidika gia ta 2 prota pou anafero mou pire ena olokliro kalokairi to ena apo auta.
irreversible Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 to pio diskolo e?.......... loipon to the ripper palio adventure otan akoma paizane pragmatikoi ithopoioi oote autoi pou to dimiourgisan de tha mporousan na proxorisoun xoris tis liseis
TrackM@steR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 To pio diskolo pou exo paiksei ego paidia htan to 11th Hour. Den koitaksa gia kanena cheat alla eftisa aima gia na bgalo kapious apo tous grifous tou!! :roll:
fotaerio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 to pio dyskolo game? To RIPPER!to adventure game twn 6 CD me prwtagwnisth ton Christophen Walken! Milame gia th Fantasia!!!
pmpoufis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Θα διαφωνήσω με την πλειοψηφία για το Ripper. Θυμάμαι (αν και πάνε πολλά χρόνια) ότι το τελείωσα ολομόναχος. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν το τέλος όπου δεν ήξερα ακόμα μετά από όλο το παιχνίδι ποιός ήταν ο δολοφόνος. Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει όλοι! Κατά τα άλλα οι γρίφοι ήταν ψιλοnormal. Τώρα, πιο δύσκολο παιχνίδι? Το Bounty Hunter στο PS2. (Αν ήταν δικό μου το PS2 θα το είχα σπάσει).
FireFoxGr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Commandos 1 : Behind the Enemy Lines οπωσδήποτε..
nlambros22 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 RE PAIDIA trelathikame teleios ???? to poio diskolo itane to pacman to authentiko 8) 8) 8) !!!! poses pistes borouse na perasei o kathenas???? liges
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.