Προς το περιεχόμενο

Πιο δύσκολο παιχνίδι που έχετε παίξει

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Stonekeep (από ένα σημείο και έπεια το έπαιζα με τη λύση ανά χείρας γιατί χανόμουν συνέχεια μέσα στα μπουντρούμια)

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

loipon...

prota apo ola o Tsourinakis einai enas syntaktis tou PC Master edo kai polla xronia [ kai paliotera sto Pixel] me para polles gnoseis se adventures kai RPGs...

dyskola paixnidia...

Ola ta lemmings sta teleutaia epipeda....

kapoia adventures opos to Black Dhalia i to Riven pou einai dyskola se bathmo paranoias... prepei na ksexaseis oikogenia/filous/gkomenes/sxoleia/malakies gia na ta peraseis .. ;p

Δημοσ.

Να πω κι εγώ ότι θυμάμαι τον Τσουρινάκη από τα τέλη 88, όταν ξεκίνησα να αγοράζω Pixel. Ποτέ δε μπορούσα να καταλάβω πως τελείωνε ακόμα και τα πιο δύσκολα text adventure, τα οποία μου φαίνόταν (τότε) βουνά ολόκληρα, χωρίς την ύπαρξη του Internet. Άρα ή φοβερή κλίση προς τους γρίφους έχει, ή είχε άμεση επαφή με τις κατασκευάστριες ομάδες. Τείνω προς το πρώτο χωρίς να είμαι και σίγουρος.

Πιο δύσκολα παιχνίδια... Φυσικά Black Dahlia, Riven, Shadow Of The Beast 2 και -αλοίμονο- Personal Nightmare! Ποτέ δε κατάφερα να το τελειώσω εκείνο το πράγμα παρόλο που το πάλεψα όσο πιο πολύ μπορούσα (μιλάμε για adventure του 91). Ο Τσουρινάκης το τελείωσε. Το πως, είναι περα από την αντίληψή μου...

Δημοσ.

Απο racing: Grand Prix Legends

Απο adenture: Prince of Persia (δεν το τερμάτισα ποτέ, μπορεί να φταίει το οτι ήμουν 9 με 12 όταν το έπαιζα...

Απο strategy: Το CIV 2 σε δύσκολα επίπεδα.

άλλα που να μου έβγαλαν (βγάζουν) το λάδι δεν θυμάμαι...

Δημοσ.

για ένα κω#$παίχνιδο...Από δω και πέρα: walkthrough και άγιος ο Θεός!

ΥΓ. Ποιός είναι ρε παιδιά αυτός ο Τσουρινάκης;;;

Walkthrough = kotas !!!

To poios einai o tsourinakis k gia ton typo pou eipe oti den pianei mia brosta stous filous tou k afton...

Oute to nyxaki tou den pianeis myksiariko...

Twra to pio dyskolo game...

Eksartate ti ennoeite...

P.X ta Commandos nai dyskola Htan alla logo Load - Save ...

San Dyskolotero game tha elega Grand Pix (By Accolade - 8088)

99 Gyrous - hard epipedo...

Δημοσ.

Bubble Bobble

Arkanoid

Schism

Riven

Rick Dangerous

Commandos (το πρώτο)

Exolon

Lemmings οπωσδήποτε... και άλλα!

Το blade of darkness πολλοί το είπατε. Δεν μου φάνηκε ιδιάτερα δύσκολο εμένα...

Δημοσ.
nick[]loipon...

prota apo ola o Tsourinakis einai enas syntaktis tou PC Master edo kai polla xronia [ kai paliotera sto Pixel] me para polles gnoseis se adventures kai RPGs...

dyskola paixnidia...

Ola ta lemmings sta teleutaia epipeda....

kapoia adventures opos to Black Dhalia i to Riven pou einai dyskola se bathmo paranoias... prepei na ksexaseis oikogenia/filous/gkomenes/sxoleia/malakies gia na ta peraseis .. ;p

Ζητώ συγγνώμη για την προσβολή του Τσουρινάκη' date=' έσβησα το συγκεκριμένο σχόλιο από το post μου. Ήταν μεγάλη χοντράδα αυτό που είπα, το παραδέχομαι. Μου είχε ξεφύγει όμως με μια χαρούμενη, ας την πω, αφελή διάθεση... Δεν έπρεπε να προσβάλω έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μου έχει κάνει ουσιαστικά τίποτα, ούτε να επηρεάσω οποιονδήποτε με τη γνώμη μου...

Επίσης δεν ήθελα να συγκρίνω τις ικανότητες του Τσουρινάκη με ικανότητες φίλων μου. Αυτά είναι μικρότητες τις οποίες δε συνηθίζω.

To poios einai o tsourinakis k gia ton typo pou eipe oti den pianei mia brosta stous filous tou k afton...

Oute to nyxaki tou den pianeis myksiariko...

Πιστεύω έχει γίνει... παρεξήγηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...