Panahs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 ilos said: _Cool_ αν ο φίλος σου ο juan έχει γνώσεις και κ....α σε programming (delphi,java) ας έρθει να δουλέψει μαζί μου ! ?????? Τι εννοείς κ....α? Αυτός τα adventures τα παίζει στα δάχτυλα!
Stormwatch Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δεν υπαρχει παιχνιδι Ghouls 'n Goblins. To πρωτο λεγοταν Ghosts 'n Goblins και το δευτερο Ghouls 'n Ghosts...
ilos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Για να μην μου βάλουν πιπέρι (ban) η κ...α είναι η .αβλ. ! ΓΚΕΓΚΕ !!!
Γηρυόνης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 > To πρωτο λεγοταν Ghosts 'n Goblins Ναι όντως, αυτό εννοώ, ghosts n goblins. Έχω να το παίξω χρόνια και ξέχασα το όνομα.
Nemo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Stormwatch said: Δεν υπαρχει παιχνιδι Ghouls 'n Goblins. To πρωτο λεγοταν Ghosts 'n Goblins και το δευτερο Ghouls 'n Ghosts... ipirxe kai to Super Ghouls 'N Ghosts gia snes ... http://www.vgmuseum.com/images/snes01/01/ghouls.html
BlizardBill Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Eιχα δωσει καποτε πολλα κερματα και δεν ειχα τερματισει το 1942... Ειμουν κοντα, αλλα για κακη μου τυχη το ειχαν παρει τοτε απο το καταστημα. Το Τελειωσα στην Amiga αργοτερα αλλα νομιζω δεν ηταν ακριβος ιδιο. Θυμαμαι ειχα κασετοφωνο και εγραφα ακριβος απο που θα ερθουν τα αεροπλανακια για να μην αφαιρουμε!!! Τωρα που μου τα θυμησατε,θα βρω ενα καλο joystic σαν το PACMAN που ειχα στην AMIGA, και θα δωσω την τελικη μαχη ,με απειρα coins παντος, στο Mame.
morgoth Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής είναι το warcraft iii στο difficult επίπεδο(δεν προλαβάινεις να αντιδράσεις!!) και απο action games το αξεπέραστο και θεϊκό HALFLIFE!
andritsos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2003 warcraft iii sto difficult empire earth sto difficult
juan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Isws na fanei asteio alla ta mona paixnidia pou me exoun dyskolepsei paaaaaaaaaaara poly (mhnes), einai to Batman kai to Zelda sto GameBoy! Twra kati perierga modes se kapoia paixnidia (px Icewind Dale) pou ta goblins sou rixnoun hits me 300000000000 hps ( ) den exw dokimasei na paixw.
Xvipes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 akoma eina dyskolo paixnidi einai to crash gia to ps xaxaxaxaxaxaxa plaka kanw.omos gia emena ena game pou me dyskolepse kai den mporesa pote na to bgalw kai to eixa kai se mame itan to wonder boy to 1.den kserw an ekei pou eixa ftasei itan o telikos(ena palikari pou sou ekane kati erwtisis kai an apantages lathos.....the end)alla an ekei pou eixa ftasei itan o telikos tote mpravo mou!!! btw polu wraio paixnidi!
ilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Φίλε Xvipes αν εννοείς (την ερώτηση για chicken-pizza) στο πρώτο κάστρο καλά θα κάνεις να μην ασχολείσαι με το αντικείμενο! (Πλάκα κάνω) πάντως εγώ το είχα τελειώσει στα 14-15 μου με ένα 20αρικό ή 50άρικο (δεν θυμάμαι τι έπαιρνε). Δεν ήταν και τόσο δύσκολο (αν είχες κάτσει δίπλα σε κάτι άτομα που πιο πολύ ασχολούνταν με το game παρά με τις υπόλοιπες κοινωνικές υποχρεώσεις τους ΜΑΘΑΙΝΕΣ). Αυτοί χαλάγαν τις περιουσίες τους για να το φτάσουν μέχρι εκεί και εσύ έπαιρνες έτοιμη την γνώση δίπλα τους μέσα σε μισή με μία ώρα που το τερμάτιζαν LOL. Πάντως αυτό το game είχε την πιο καλή απόδοση time/money στα coin ops της εποχής! Αν θέλεις πραγματική δυσκολία παίξε και λίγο Riven ή Schizm και τα λέμε ....
Xvipes Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 mou tin spane ta adventures prwtou prwswpou.poio polu goustarw ta RPGs kai btw ena pou me dyskolepse oxi oti itan tromera dyskolo itan to diskworld(den thimamai pws grafetai akrivos)tespa pantos to na termatises to wonder boy 1 me ena 50riko einai ligo dyskolo an einai ontos alitheis eisai wraios tespa dyskolo itan kai to zelda gia to super nitendo
el_toro Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 XXXXCHESSXXXX (balte oti thelete mprosta h pisw px chessmaster) Ta adventure prwtou proswpou ta bariemai afantasta (opws kai to na diavazw review tou TSOURINAKI). To wonder boy 1 apaixto alla ontws teleiwnei me 1 penintaroeikosariko an ksereis ta kolpa. Pantws ta pio dyskola nomizw oti einai ta adventure...lete gi auto na ta apofeugw????
Fidelio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 ¨Επεσε στα χέρια μου ένα CD με πολλά παιχνίδια, παλιά, ..... Ε λοιπόν το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ είναι το : Choplifter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.