Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,εχω το εξης προβλημα,οταν κατεβαζω με τορρεντ καποιο αρχειο και το download μου ειναι γυρω στα 200kb/s η ταχυτητα της γραμμης πεφτει αισθητα,δηλαδη αν μπω ταυτοχρονα στο youtube δυσκολευομαι να δω βιντεο,παλιοτερα δεν ειχα τετοιο προβλημα δηλαδη ανετα εδεινε το max η γραμμη,παραδειγμα μπορει να κατεβαζα με 600kbs και βαλε,και να εβλεπα παραλληλα σε ποιοτητα hd στο youtube...να πω επισης οτι εχω σχετικα καλη γραμμη πιανει γυρω στα 2,2mbs απο καλους σερβερ οποτε δεν ειναι θεμα γραμμης...καποια ρυθμιση??καποιο προβλημα στην καρτα δυκτιου?(αν και παλιοτερα πριν απο το φορματ το τελευταιο που εκανα δεν ειχα τετοιο θεμα.

Αν εχει καποια ιδεα καποιος ας με διαφωτισει τι μπορει να συμβαινει...δεν ειναι λογικο με 80 ή 130 kbs π.χ να σερνεται το ιντερνετ!

Δημοσ.

Δηλαδη εννοεις τα αρχειακια τορρεντ που κατεβαζω για να μου δωσουν λινκσ?? πεσμου κατι παραπανω...

Δημοσ.

Ναι που αντί να σου κατεβάσει το αρχείο, ανοίγει κατευθείαν το torrent. Πάντως κοίτα πρώτα κάτω δεξιά άμα σου δείχνει ενα πράσινο τικ και πάτα πάνω του και κανε μια ''Εκτέλεση Δοκιμών''

Δημοσ.

evo, νομίζω ότι δεν διάβασες το 1ο post.

Δεν είναι μόσο στα torrents το πρόβλημα. Ο theoma4 λέει ότι γενικά δεν έχει ταχύτητα, ακόμα και στο yt.

Και τα magnet που κολάνε; :confused:

Δημοσ.

Το διάβασα το post, και εγώτο ίδιο πρόβλημα είχα, ταχύτητα 153kb/s max και ούτε google δεν έμπαινε...Αλλάτα θέμα είναι ότι έκανα δυο πράγματα μαζί κατέβασα το ίδιο σε αρχείο (και όχισε magnet από το ίδιο site) και έκανα και "Εκτέλεση Δοκίμων" είδα ότιπάει 750kb/s max και δεν κάθισα να δω τελικά τι έφταιγε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...