Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω την 4870 1gb και θέλω να ελπίζω ότι θα δω διαφορά σε 1680*1024 που παίζω....

αλλά να πω την αμαρτία μου , με χαλάει ότι πάλι δεν θα βλέπω Psysics που στα περισσότερα παιχνίδια κάνουνε αρκετοί δουλειά και φυσικά το γνωστό αγκάθι με τους ανώριμους ATI Drivers κλασικά....

η κάρτα προβλέπεται για το Guild Wars 2.

Δημοσ.

Με λιγα ευρω παραπανω πας στην overclocked 7770 edition απο Gigabyte + MSI που ειναι πιο δυνατες απο τις κανονικες.

http://www.skroutz.gr/s/441629/Gigabyte-Radeon-HD-7770-OC-1GB.html

http://www.skroutz.gr/s/435801/MSI-R7770-2PMD1GD5-OC.html

Στην αναλυση που παιζεις μπορεις να τα βαλεις όλα στο φουλ χωρις προβλημα. Η καρτα ζορίζεται μονο σε μεγαλες αναλυσεις 1900, full HD κλπ, οπως λενε τα ξενα reviews, λόγω της 128 bit μνημης.

Δημοσ.

Εγώ πάλι μεταξύ των 2 θα έπαιρνα.... την 6850. Νομίζω ότι είναι σταθερά καλύτερη (αν εξαιρέσεις 2-3 games και από την 7770) - Bench. Για την GTX550Ti δεν το συζητώ -> Bench

Επίσης υπάρχει μια εντύπωση πως όλα τα games υποστηρίζουν Physx. Aυτό είναι πολύ λάθος, κι αν δεις πόσα λίγα είναι για να έχει σημασία στο να πάρεις μια NVidia μπορεί να να εντυπωσιαστείς -> List (Θα αναγνωρίσεις μόνο ίσως τα Metro, Batman και MafiaII...).

Από την άλλη το GW2 υποστηρίζει Havok Physics, το οποίο υποστηρίζεται από την πλειάδα των games και εφαρμόζεται στους επεξεργαστές! Και για να καταλάβετε ότι εκεί σε υψηλό επίπεδο οι γίγαντες συνεργάζονται, η havok ανήκει στην Intel αλλά έδωσε κανονικά τα δικαιώματα να τρέχει και στην AMD.

Και όχι μόνο αυτό. Σε πρώτη φάση οι AMD VGAs επιταχύνουν την διαδικασία του Physics παίρνοντας μέρος του load της CPU (ανεξάρτητα αν έχεις Intel/AMD) ενώ αντίστοιχα η NVidia όχι. Σε 2η φάση το Havok θα υποστηριχθεί πλήρως από τις AMD VGAs.

Μήπως άλλαξες γνώμη για την επιλογή της μάρκας της κάρτας σου λόγω Physics (και GW2)? B)

Δημοσ.

Εγώ πάλι μεταξύ των 2 θα έπαιρνα.... την 6850. Νομίζω ότι είναι σταθερά καλύτερη (αν εξαιρέσεις 2-3 games και από την 7770) - Bench. Για την GTX550Ti δεν το συζητώ -> Bench

Επίσης υπάρχει μια εντύπωση πως όλα τα games υποστηρίζουν Physx. Aυτό είναι πολύ λάθος, κι αν δεις πόσα λίγα είναι για να έχει σημασία στο να πάρεις μια NVidia μπορεί να να εντυπωσιαστείς -> List (Θα αναγνωρίσεις μόνο ίσως τα Metro, Batman και MafiaII...).

Από την άλλη το GW2 υποστηρίζει Havok Physics, το οποίο υποστηρίζεται από την πλειάδα των games και εφαρμόζεται στους επεξεργαστές! Και για να καταλάβετε ότι εκεί σε υψηλό επίπεδο οι γίγαντες συνεργάζονται, η havok ανήκει στην Intel αλλά έδωσε κανονικά τα δικαιώματα να τρέχει και στην AMD.

Και όχι μόνο αυτό. Σε πρώτη φάση οι AMD VGAs επιταχύνουν την διαδικασία του Physics παίρνοντας μέρος του load της CPU (ανεξάρτητα αν έχεις Intel/AMD) ενώ αντίστοιχα η NVidia όχι. Σε 2η φάση το Havok θα υποστηριχθεί πλήρως από τις AMD VGAs.

Μήπως άλλαξες γνώμη για την επιλογή της μάρκας της κάρτας σου λόγω Physics (και GW2)? B)

εεεε.... ετσι οπως μου τα λες , και αν όντως ειναι ετσι τα πραματα φυσικα και αλλαξα διότι μια ζωη ATI επαιρνα απλα λογου Physics ειπα για Nvidia.

Δημοσ.

Και εγώ μαζι σου φιλε nino αλλα πλέον για να βρεις διαθέσιμη καινουργια 6850 πρεπει να είσαι κολόφαρδος!! Μιας και πλέον είναι eol.

Δημοσ.

Αλήθεια ε? Έχω καιρό (~3 μήνες) να παραγγείλω για κάποιον 6850 και το έχω χάσει το θέμα. Προφανώς τότε και 7770 :-D

Δημοσ.

εκανα συγκρισεις απο εδω http://www.anandtech.com/

την 4870 που εχω ειδη με 550Ti , 6850 , 7770 και μπορω να πω οτι δεν κερδιζω αρκετα fps για να δωσω αυτη την στιγμη 120-150ευρο.

μηπως να περιμενω καμια νεα σειρα καρτες γραφικων καλυτερα ?

Δημοσ.

Αν δεν σ' ενδιαφέρει το DX 10-11, ναι ίσως να είναι περιττό ακόμα. Ίσως όταν πέσει η 7850 κοντά στα 150

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...