MrMaster Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε : 700 ευρώ περίπου που θα εξοφληθούν με δόσεις Χρήση υπολογιστή : games όπως Dota II, Lineage II, LoL, κυρίως online games δηλαδή αλλά και στο κοντινό μέλλον χρήση για επεξεργασία ήχου Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι νομίζω μια 24αρα είναι ότι πρέπει Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Υπάρχουν όλα αυτά. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Μαρούσι Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Λόγω της εξόφλησης με δόσεις αναγκαστικά από ένα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Υπάρχει δυνατότητα να το στήσω ο ίδιος. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι Τέλος να προσθέσω την δυνατότητα του συστήματος που θα μου προτείνετε για μελλοντική αναβάθμιση. Υπολογίζω τους επόμενους μήνες π.χ. να μαζέψω χρήματα για αγορά μιας κάρτας ήχου για επεξεργασία.
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Στις δόσεις να υπολογίζουμε με τους τοκους να φτάσει τα 700?
MrMaster Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Στις δόσεις να υπολογίζουμε με τους τοκους να φτάσει τα 700? Από έναν υπολογισμό που έκανα στο πλαίσιο με τις δόσεις πάει επιπλέον 30 ευρώ. Για τέτοιο ποσό δεν τίθεται ζήτημα φυσικά όπως και συνολικά αν κάποιο κομμάτι αξίζει με το παραπάνω στις επιδόσεις και το κόστος είναι ελαφρά αυξημένο δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να καταλάβεις υπολογίζω να πάρω ένα PC και μια LED TV μάλλον 42αρα και κάθε μήνα να δίνω περίπου 100 ευρώ.
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Καμια 30αρα θα ανεβει λόγο των δόσεων και εδώ... Μισο να σου κανω και απο πλάισιο αλλα δεν ξερεις δεν θα ειναι τοσο καλη...
MrMaster Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Βρήκα αυτό το άρθρο http://blog.tune-up.com/tips-and-tricks/how-to-build-an-awesome-gaming-pc-for-666/ αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν καταστήματα που μπορούν να φέρουν όποιο κομμάτι ζητήσεις. Συνήθως δουλεύουν συγκεκριμένους τύπους που έχουν σε stock... Είμαι καινούργιος στην περιοχή και δεν γνωρίζω τα "μικρά" μαγαζιά με Η/Υ γιαυτό και ζητάω την βοήθεια σας αν γνωρίζετε κάτι. Στις μεγάλες αλυσίδες έχω κοιτάξει και δεν με ικανοποίησαν αυτά που διαθέτουν για να φτιάξεις δικό σου PC και εννοείται τα "έτοιμα" που έχουν είναι επιεικώς "φόλες" .
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τα μειον του πλαισιου -Χειροτερη καρτα γραφικών (το βασικότερο) -Μικροτερο τροφοδοτικο Βρήκα αυτό το άρθρο http://blog.tune-up.com/tips-and-tricks/how-to-build-an-awesome-gaming-pc-for-666/ αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν καταστήματα που μπορούν να φέρουν όποιο κομμάτι ζητήσεις. Συνήθως δουλεύουν συγκεκριμένους τύπους που έχουν σε stock... Είμαι καινούργιος στην περιοχή και δεν γνωρίζω τα "μικρά" μαγαζιά με Η/Υ γιαυτό και ζητάω την βοήθεια σας αν γνωρίζετε κάτι. Στις μεγάλες αλυσίδες έχω κοιτάξει και δεν με ικανοποίησαν αυτά που διαθέτουν για να φτιάξεις δικό σου PC και εννοείται τα "έτοιμα" που έχουν είναι επιεικώς "φόλες" . To αρθρο αυτο είναι ενας μπουσουλας αλλα έχει μπολικες τρυπες και καλο ειναι να μην το ακολουθησεις ... Απο εκει και πέρα δύσκολα θα βρεις καταστημα να σου φέρει οποιο κομματι ζητησεις... για μεγαλυτερη ποικιλία δεν καταστήματα όπως το visionstudio.gr
MrMaster Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Βλέπω ότι προτιμας τους AMD έχουν κάτι παραπάνω γιαυτα που θέλω η άπλα πιο φθηνοί ; πάντα είχα intel οπότε δεν γνωρίζω τι εστί AMD. Σημειωτεον ότι δεν είμαι fun boy καμίας απ τις 2.
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 O amd μπαινει καθαρά και μονο για να βγεί αξιολογο gaming μηχανημα με 4πυρηνο επεξεργαστη... σε intel θα πηγαίναμε αναγκαστικά ή σε δυπύρηνο ή θα κόβαμε απο την καρτα γραφικών ... μη προτεινομενα και τα δύο... ειδικά το δεύτερο λόγο του ότι μιλάμε για gaming και ήδη η 7750 είναι η μικρότερη αξιολογη λυση για gaming!
MrMaster Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Πολύ ωραία κ ένά τελευταίο αν μπορώ να διαθέσω περίπου 50 ευρω παραπάνω θα πάω για καλύτερή κάρτα γραφικών; κι αν ναι ποια; αξίζει να βάλω κάτι παραπάνω η βάζοντας καλύτερή κάρτα θα πρέπει να βάλω κ κάτι ακόμα; ρωτάω γιατί είπες ότι η κάρτα π προτεινεις είναί στα όρια.
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Με ένα 50αρικό ακόμη πας σε αυτή και είσαι πολυ πολύ καλυτερα.. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22971&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=2
MrMaster Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αν γνωριζεις τις απαιτησεις της DOTA II θα μπορώ να παίζω σε full γραφικά χωρίς προβλήματά; Όπως κ να χει ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αν γνωριζεις τις απαιτησεις της DOTA II θα μπορώ να παίζω σε full γραφικά χωρίς προβλήματά; Όπως κ να χει ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Ouuuuuu και με το παραπάνω.... Το συστηματακι που σου έφτιαξα είναι και για πολυ πιο βαριά παιχνιδια απο το DOTA2!
MrMaster Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 κάτι σε πιο κοντινό δεν υπάρχεί; από σαλονικα με το κουριερ θέλει 30 ευρω.
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Παρτους ένα τηλ. και συννενοήσου για την μεταφορά .. μπορει και να στα στείλουν free!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα