sots13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Το πρόβλημα που έχω είναι ότι η οθόνη του pc μου είναι standby όταν ανοίγω το pc. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Χθές μου κάηκε το τροφοδοτικό. Το άλλαξα με ένα παλαιότερο που είχα (η μόνη τους διαφορά είναι τα Watt που είναι 230 τωρα σε αντίθεση με το παλιό που ήταν 450 και ότι στο καλώδιο της motherboard έχει 20 αντι για 24 pins). Πιστεύω ότι φταίει η χαμηλή ισχύς του τροφοδοτικού αλλά όταν ανοίγω το pc τα πάντα λειτουργούν κανονικά (ανεμιστηράκια, κάρτα γραφικων κλπ).Η οθόνη δεν νομίζω ότι έχει θέμα γιατί λειτουργεί επίσης (αν και πάντα σε standby) Τι νομίζετε ότι μπορεί να είναι;
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Πες μας αναλυτικά απο τι αποτελειται όλο το σύστημα και ποιο ακριβώς τροφοδοτικό έχεις αγοράσει! Αμα δεν τα ξερουμε αυτα πως περιμένεις να βγάλουμε συμπερασμα για το αν φτάνει το τροφοδοτικο η όχι ή αν το καψιμο του προηγούμενου πηρε και κατι αλλο μαζι του... Να παμε στην Πυθία να ρωτήσουμε??
sots13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Σορρυ που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά είχα θέμα και με το λαπτοπ μου! Λοιπόν τα χαρακτηριστικά του pc μου (στο περίπου γτ δεν τα θυμάμαι κ καλά!) CPU : AMD Athlon II 2.2 Ghz (νομίζω) RAM : 1 Gb Σκληρός Δίσκος : WD 500 Gb Κάρτα Γραφικών : Nvidia Geforce 7000 (Σόρρυ που δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος) Αγόρασα το παρακάτω τροφοδοτικό (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663425) το έβαλα αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει!
stm00192 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Χειροτερο τροφοδοτικο δεν θα μπορούσες να παρεις.. αλλα κανονικά ακομη και αυτό θα έπρεπε να μπορει να σηκώσει το συστημα σου.. Πιθανολογώ ότι όταν καηκε το παλιο τροφοδοτικο πηρε και κατι αλλο μαζί του... με τις πιθανότητες να λενε για μητρική ή καρτα γραφικών... Μπορεις να δοκιμάσεις bios reset και επισης ένα ένα τα στικάκια μνημης για να αποκλεισουμε καμενες μνήμες ή φρικαρισμένο bios αν και δεν νομιζω ότι φταίει κατι τετοιο!!
sots13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Λοιπόν, δοκίμασα να δω μήπως είναι κάποια μνήμη που έχει θέμα αλλά τίποτα. Εν το μεταξύ σε άλλο υπολογιστή άνοιξε κανονικά η οθόνη. Είμαι ανάμεσα σε κάρτα γραφικών και μητρική. Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω την κάρτα γραφικών στο άλλο pc γιατί είναι εποχής φλινστοουν. Η μιτρική μου είναι αυτή και η κάρτα γραφικών αυτή. Δεν έχω θέμα να αγοράσω άλλη μιτρική αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα βρώ και να μου κάνει...
μαφαλντα Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δικό μου πρόβλημα. Ανοίγω τον υπολογιστή αλλά εικόνα δεν έχω.Βγάζω το καλώδιο και το ξαναβάζω και η εικόνα μια χαρά.Κλείνω τον υπολογιστή και όταν τον άνοιξα πάλι τα ίδια.Ξανά με το καλώδιο και επανήλθε η εικόνα.Αφήνω τον υπολογιστή ανοικτό και όταν επέστρεψα -γύρω στα 10 λεπτά -η εικόνα είχε χαθεί.Το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι με τρολάρει.Τι μπορεί να φταίει;
μαφαλντα Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δεν είχε να κάνει με το καλώδιο.Η εικόνα ανοίγει μετά από 10 λεπτά-το standby αναβοσβήνει μέχρι να ανοίξει η εικόνα.Η οθόνη είναι samsung. Είμαι για άλλη οθόνη;
mvaggel Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Τα έχουν παίξει οι πυκνωτες στο κύκλωμα τροφοδοσίας. Είναι γνωστο πρόβλημα με (ορισμένες?) samsung οθονες. Τα 10 λεπτά θα αυξάνονται μέχρι που δεν θα ανάβει καθόλου. Αν πιάνουν τα χέρια σου αλλάζουν εύκολα οι πυκνωτές. Αλλιώς πας για άλλη οθόνη. Παρεπιπτόντως, ποιο μοντέλο είναι?
μαφαλντα Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω τι είναι και που είναι οι πυκνωτές.Μπορώ να την επισκευάσω σε κάποιον ειδικό;Συμφέρει ή να αγοράσω άλλη οθόνη. Samsung syncmaster 940 NW είναι η οθόνη
mvaggel Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Σαν αγορα και αναλόγως τα χαρακτηριστικά τους το πολύ να πάνε 2ε εκαστος, 2-3 να θελουν αλλαγή, χοντρικά 10ε κόστος δε θα φτάσει... Τώρα τα εργατικά, τί να σου πω, δε ξέρω... σε ποιες περιοχές κινήσε γενικά, μπας και καταφέρουμε να σε βοηθήσουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα