savasga Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 καλημερα σε ολους σας.να ευχαριστησω εκ των προτερων οσους κανουν τον κοπο να ασχοληθουν και με το δικο μου προβλημα. ας παω τωρα στην ουσια. καθε φορα που ανοιγω το pc και στην συνεχεια τον περιηγητη ειτε τον mozila ειτε τον explorer, εμφανιζονται ειδικα στον mozila που μ'ενδιαφερει, νεες καρτελες με την ειδοποιηση για εγκατασταση των προσθετων που την προηγουμενη φορά τα ειχα εγκαταστησει. στα επισυναπτομενα αρχεια φαινεται για ποια προσθετα μιλαω ( αυτα εχω βαλει μονο) και τι μηνυμα παιρνω. καταλαβαινετε ποσο σπαστικο εινα καθε φορα που ανοιγεις το pc και το ιντερνετ να χρειαζεται να κανεις 2φορες επανεκκινηση τον moazila για να εγκατασταθουν αυτα τα 2 προσθετα. μηπως καποιος γνωριζει πως να λυσω το προβλημα; και παρακαλω τους διαχειριστες ας μην ριξουν το θεμα μεσα στον χαμο των απαντησεων για τον mozila
micos000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Πίνακας ελέγχου->Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και αφαίρεσε το mypoco toolbar και το donottrack του avg. Αν δεν βγαίνουν δοκίμασε με το δωρεάν revo uninstaller. Αν θέλεις να τα εγκαταστήσεις σώνει και καλά (εγώ πάντως συχαίνομαι τα toolbars) κατέβασε και τρέξε το mypoco με δεξί κλικ->εκτέλεση σαν διαχειριστής ή δοκίμασε να τρέξεις τον ff σαν διαχειριστής.
savasga Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Πίνακας ελέγχου->Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και αφαίρεσε το mypoco toolbar και το donottrack του avg. Αν δεν βγαίνουν δοκίμασε με το δωρεάν revo uninstaller. Αν θέλεις να τα εγκαταστήσεις σώνει και καλά (εγώ πάντως συχαίνομαι τα toolbars) κατέβασε και τρέξε το mypoco με δεξί κλικ->εκτέλεση σαν διαχειριστής ή δοκίμασε να τρέξεις τον ff σαν διαχειριστής. σ'ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω σημερα το απογευμα και θα ενημερωσω
savasga Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 κατ'αρχην κανενα απο τα δυο δεν βρισκονταν στα εγκατεστημενα προγραμματα στον πινακα ελεγχου......το donottrack του avg το βρηκα απο το αρχειο του προγραμματος και το εσβησα και το προβλημα τελειωσε.......το mypoco toolbar δεν το βρηκα πουθενα ουτε στους φακελους 'αρχεια εφαρμογων και programdata' εκεινο που με παραξενευει ειναι οτι μεσο mozila παω στην σελιδα της poco και πατωντας download το κατεβαζει κατευθειαν σαν προσθετο κι οχι σαν αρχειο που θα το κανω εγκατασταση εγω οπως γινεται για τον explorer δυστυχως ουτε και με το προγραμμα που ειπες βρηκα το αρχειο της poco καμια αλλη ιδεα για την poco;
micos000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Στα πρόσθετα του ff δεν εμφανίζεται κάτι; Το mypoco το κατέβασα από chrome σαν exe από εδώ (http://mypoco.ourtoolbar.com/exe). Φαντάζομαι θα γίνεται και από ie το ίδιο.
savasga Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Στα πρόσθετα του ff δεν εμφανίζεται κάτι; Το mypoco το κατέβασα από chrome σαν exe από εδώ (http://mypoco.ourtoolbar.com/exe). Φαντάζομαι θα γίνεται και από ie το ίδιο. στα προσθετα του ff υπηρχε αλλα ηταν απενεργοποιημενη. την ενεργοποιουσα ....εμφανιζοταν κανονικα μα οταν εκλεινα το pc και το ξαναανοιγα παλι το ιδιο προβλημα.στον ffδεν κατεβαινει σαν exe σε αντιθεση με τον ie που εγκαθιστατε κανονικα
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Ναι, στον ff κατεβαίνει σε μορφή xpi. Απλά είπα μήπως αν το κατέβαζες σαν exe και το έκανες setup ίσως μετά μπορούσες να το απεγκαταστήσεις. Δες πως διαχειρίζεσαι αυτόματα ή χειροκίνητα τα toolbars (http://kb.mozillazine.org/Uninstalling_toolbars). Έκανα ένα setup το mypoco και είδα ότι μπαίνει στον παρακάτω φάκελο >%appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\[b]ΠΡΟΦΙΛ_ΧΡΗΣΤΗ.default[/b]\extensions\{d44c9227-30bd-47d4-8137-95d32189d02a} Το προφίλ χρήστη έχει ένα τυχαίο όνομα και με το .default από πίσω. Αν έχεις έναν τέτοιο φάκελο μέσα σβήστον ή αν δεν σε πειράζει σβήσε ότι έχει εκεί και θα διαγραφούν όλα τα πρόθετα που έχεις. Τα βάζεις μετά από την αρχή. Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις άλλο προφίλ στον ff. Πάρε ένα backup από τα αγαπημένα σου αν τα χρειάζεσαι (Σελιδοδείκτες->Εισαγωγή και αντίγραφο->Αντίγραφο ασφαλείας) και βάλτα στο νέο προφίλ (Σελιδοδείκτες->Εισαγωγή και αντίγραφο->Επαναφορά->Επιλογή αρχείου). Μπορείς να το κάνεις και με το MozBackup (δωρεάν) με το οποίο μπορείς να πάρει και τους αποθηκευμένους κωδικούς, αλλά μην πάρεις μαζί και τα πρόσθετα. Δες πως μπορείς να διαχειριστής τα προφίλ (http://kb.mozillazine.org/Creating_a_new_Firefox_profile_on_Windows). Στο νέο προφίλ δεν θα υπάρχει τίποτα απολύτως, οπότε θα βάλεις εσύ ότι θέλεις από την αρχή. Αν είσαι εντάξει διέγραψε το παλιό προφίλ.
savasga Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 βρηκα τελικα το φακελλο με το poco τον εσβησα και ολα οκ.......οταν ομως ξαναεκανα εγκατασταση το poco ξανα παλι τα ιδια.........το διεγραψα ξανα και πηρα την αποφαση να μην το εχω .....οπως και να εχει φιλε micos000 σ'ευχαριστω πολυ.......ισως καποια αλλη στιγμη δω γιατι στο laptop παλι με w7 δεν εχω τετοιο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα