Street-Fighter Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Καλημερα τη παρασκευη μου ηρθε το παραπανω μοντελο . http://www.skroutz.gr/s/2069755/Acer-Aspire-V3-571G-52454G32Mass-i5-2450-4GB-320GB.html?from=autocomplete Ο λογος που ανοιγω το τοπικ ειναι για αποριες που μπορει να εχω εγω ή εσεις ως αγοραστες του. Λοιπον απο τα λιγα που θα γραψω ειναι οτι το λαπτοπι ειναι οτι καλυτερο στα χρηματα του αν εξερεσουμε την εγγυηση βεβαια η τιμη/αποδοση ειναι σε αριστα επιπεδα. Καθολου καθιστερισεις κλπ στα αρνιτικα του η οθονη του σιγουρα δεν ειναι οτι το καλυτερο υπαρχει ιδικα αν εχετε καποιο καλο panel θα δειτε αρκετη διαφορα. Κατα τα αλλα δεν εχω προσεξει κατι αλλο που να με χαλαει ισως το χρωμα θα το προτιμουσα ποιο carbonο κατασταση... Τωρα η απορια που εχω ειναι αν καλυπτει 2 ετη εγγυηση ή 1 ετος διοτι στο σιτε που το αγορασα και αποτι ρωτησα για λιανικη μου ειπαν πως ειναι 2 χρονια εγγυηση. Επισης πρεπει να στειλω κατι στην acer για να ισχυει ή οταν χτυπα ξυλο εχουμε το προβλημα τοτε το στελνω με την αποδειξη;
corrupted Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Με 'γεια. 2 χρονια εγγυηση εχει και δεν χρειαζεται να στειλεις κατι στην Acer.
Street-Fighter Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Σε ευχαριστω πολυ! Ωραια. Και κατι ακομα στην εγγυηση το στελνω απευθειας σε acer ή στο καταστημα; οτι απορια εχει καποιος για το λαπτοπ ρωταει.
corrupted Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Παιρνεις τηλεφωνο στην Acer (801-500-2000 απο σταθερο ΟΤΕ ή 211-3001007 απο κινητο και μη ΟΤΕ) και σε καθοδηγουν αυτοι. Η Alman Hellas εχει την υποστηριξη, οποτε μαλλον σε εκεινους το πας. Πρεπει να υπαρχουν και αλλοι εξουσιοδοτημενοι, αλλα μου διαφευγουν τωρα. Αν παρεις τηλεφωνο, θα σου πουν. Αλλα μην το γρουσουζευεις, δεν θα παθει τιποτα.
Street-Fighter Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 ναι ελπιζω να με βγαλει 3 χρονια απο μενα δεν θα παθει τιποτα ειμαι ψυρρας με τα πραγματα μου. Κατι αλλο ο επεξεργαστης του ειναι 2πυρινος ή 4πυρινος; ηξερα οτι οι i5 ειναι 2πυρινοι ομως στο task manager μου δειχνει 4 cpu...
corrupted Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εχει 2 cores και 4 threads. Στους φορητους, μονο οι i7 ειναι 4πυρηνοι. Ασχετο: Μπορεις να μου γραψεις το μοντελο του DVD-ROM που φοραει, απο το device manager?
Street-Fighter Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τωρα οχι οταν παω σπιτι ναι διοτι δεν τον εχω μαζι μου. αυτο με τα threads τι σημαινει; περιπου δηλαδη;
corrupted Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 To multithreading ειναι ενα μοντελο που επιτρεπει την ταχυτερη εκτελεση μιας εφαρμογης. Μπορουν πολλα threads να εκτελουν την ιδια εφαρμογη δηλαδη, κανοντας ετσι την εκτελεση της ταχυτερη. Η εφαρμογη ομως πρεπει να εχει γραφτει για multithreading περιβαλλοντα.
Street-Fighter Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 μαλιστα εψαξα και στο www και ειναι λενε κατι σαν 4πυρινος δηλαδη χωριζονται στο μισο ο καθε πυρινας καπως ετσι. Κομπλε δηλαδη.
Street-Fighter Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Αν και λιγο αργα εως πολυ... λογο το οτι δεν εχω νετ σπιτι (( MATSHITA DVD-RAM UJ8B0AW Παρακαλω επειδη κατι τρεχει με το πληκτρολογιο του λαπτοπ οποιος το εχει ας μου στειλει ενα πμ να τον ρωτησω κατι...
haris013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 να ρωτισω το σασι του λαπτοπ ειναι αλουμινενιο η πλαστικο?
corrupted Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Αν και λιγο αργα εως πολυ... λογο το οτι δεν εχω νετ σπιτι (( MATSHITA DVD-RAM UJ8B0AW Παρακαλω επειδη κατι τρεχει με το πληκτρολογιο του λαπτοπ οποιος το εχει ας μου στειλει ενα πμ να τον ρωτησω κατι... Ok, ευχαριστω για την πληροφορια. Γιατι δεν ρωτας εδω αυτο που θες?
Street-Fighter Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Πλαστικο πρεπει να ειναι αλλα το μονο αρνιτικο του ισως. Εχω ενα προβλημα μωρε με το Keyboard οταν παταω συνδιασμο κουμπιων πχ πανω,αριστερα και z δεν το κανει τσεκαρα και με μια εφαρμογη και οντως δεν τα παταει ολα.πχ πανω,αριστερα και x δουλευει ενω πχ πανω,αριστερα και z οχι. Ισως θα πρεπει να το παω πισω αν και διαβασα σε καποια site με αλλα λαπτοπ οτι ετσι βγαινουν καποια μοντελα.... Δεν ξερω...Δεν ειναι και μεγαλο προβλημα καθως δεν παιζω ετσι τα παιχνιδια αλλα.... Δοκιμασα και bios update τιποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα