sargio01 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Το dvd με το οποίο προσπαθούσα μέχρι τώρα(που είναι όντως με πολλές εκδόσεις), δούλευε απροβλημάτιστα στο laptop(τρείς φορές το χρησιμοποίησα). Μόνο στο desktop μου κάνει "νερά"! Παρ' όλα αυτά, κατέβασα μια αγγλική έκδοση απο το link που μου έδωσες και τίποτα! Συνέβει το ίδιο. Το επόμενο βήμα, είναι ότι θα δοκιμάσω τα win 8 και θα ενημερώσω. off topic: Η πλάκα είναι πως έλεγα ότι δεν θα 'βαζα τα 8άρια, αν δεν σταματούσε πρώτα η υποστήριξή των 7 Ο υπολογιστής, είναι της αδελφής μου και επειδή είχε βαρύνει υπερβολικά, της πρότεινα-και δέχτηκε να κάνω επανεγκατάσταση των windows ώστε να φρεσκαριστεί και το σύστημα επ' ευκαιρία... που να φανταστώ πως θα το κατέστρεφα το μηχάνημα(!!). Ευτυχώς που υπάρχει το linux και έσωσα τη παρτίδα κάνοντάς τον και πάλι πλήρως λειτουργικό για τις δουλειές που τον θέλει Αν πιάσει τελικά η ιστορία με τα 8, θα 'χει γούστο γιατί θα έχει ό,τι νεότερο κυκλοφορεί όσον αφορά τα windows
sargio01 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Φίλε corrupted, η ιδέα σου για δοκιμή με τα win 8 έπιασε!!!! Εγκαταστάθηκαν κανονικά και μάλιστα έχοντάς τα μερικές μέρες, τα συνήθισα και θα μείνουν στον υπολογιστή(εγκρίθηκαν και απο την αδελφή μου-που ξετρελάθηκε!!!!)! Αυτό σημαίνει πως το θέμα με τα 7 σταματάω να το ψάχνω αφού με κούρασε άλλωστε! Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου... off topic: Μέχρι στιγμής τα 8 μου φαίνονται μια χαρά για home χρήση, ενώ για επαγγελματική μάλλον δύσχρηστα. Αυτό όσον αφορά την οργάνωση και την ταξινόμηση των χαρακτηριστικών του(προγράμματα, φάκελοι κλπ). Απλά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για εξοικίωση... Ευχαριστώ γενικά όλους όσους προσπαθήσατε να με βοηθήσετε...
corrupted Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Προφανως το γεγονος οτι τα 8 εχουν ενσωματωμενους οδηγους για το hardware σου, βοηθησε. Anyway, αφου δουλευει το μηχανημα με windows οπως ηθελες απο την αρχη, τοτε εισαι μια χαρα. Καλοδουλευτο... 1
sargio01 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Eννοείται ότι αποσυμπίεσα το αρχείο αφού το κατέβασα Το ότι δοκίμασα και το ich9, είναι επειδή δεν έπιασε το 10, μπας και κάνει δουλειά το 9! Καλού κακού... Έκανα ότι ακριβώς μου είπες στο τελευταίο σου μήνυμα. Για πληρέστερη εικόνα, βιντεοσκόπησα(συγγνώμη για τη χάλια ανάλυση! Το κινητό φταίει ) τη διαδικασία, ώστε να μπορείς να ελέγξεις ακριβώς το τι έκανα... Η αποσυμπίεση http://youtu.be/XsgjkhknNJ0 Η μη αναγνώριση απο το σύστημα http://youtu.be/nw6etJ_eJ44 Τελικά για το ότι το σύστημα δεν έβλεπε τους αποσυμπιεσμένους οδηγούς για το chipset, οφείλεται στο ότι την αποσυμπίεση δεν την έκανα με το 7zip!!!!! Επειδή είχα linux δεν ήταν για 'μένα (είναι μόνο για windows), οπότε και έκανα την αποσυμπίεση με ένα πρόγραμμα για linux. Μου 'ρθε λοιπόν η ιδέα και χρησιμοποίησα το 7zip μέσα στα win8 (σκέφτηκα, "ρε λεςςς;;...") και στη συνέχεια δοκίμασα εγκατάσταση των 7. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε κανονικότατα!!!!!! Συμπέρασμα: Αποσυμπίεση των οδηγών των chipsets, μόνο με 7zip!!! (σαν διαφήμιση το 'γραψα! )
tselotrelo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Κατεβασα το προγραμμα .. το βαλα σε usb και μου βγαζει κανα 15 drives για να τεσταρο σε 32αρια και ακομα 15 σε 64αρια.. θα τα δοκιμασω 1-1.. και θα μπαινω εδω αμα μου πειτε τπτ καινουργιο
Luxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δλδ τελικα ξαναεβαλες τα windows 7; Απορια.. Δεν εχουμε πει οτι αυτο το δισκο ( συνηθως ειναι 100mb ) δε το σβηνουμε ποτε; Τι ομως ακριβως κανει; Και γιατι να επηρεαζει την εγκατασταση των windows; Ειναι διαφορετικο για καθε εκδοση windows; Δλδ εαν βαλω αλλη εκδοση, ή αλλο λειτουργικο θα αλλαξουν τα δεδομενα αυτου του δισκου; Ειναι διαφορεικο για καθε υπολογιστη-λαπτοπ, αναλογα με το chipset του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα