Haris Dest Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, έχω το xperia x10 mini θέλω να μπω στο facebook zero(0.facebook.com)όμως όταν πατάω 0.facebook.com μου λέει δεν είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο δίκτυο τι μπορώ να κάνω;;;
The-Doctor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Οτι ειναι σε αντροιντ δεν το υποστηριζει αυτο χωρις 3g
Haris Dest Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Οτι ειναι σε αντροιντ δεν το υποστηριζει αυτο χωρις 3g το κινητό μου από ότι ξέρω έχει 3G πως το ενεργοποιώ;;;
The-Doctor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 το κινητό μου από ότι ξέρω έχει 3G πως το ενεργοποιώ;;; Μην το κανεις θα σου φαει καρτα
Haris Dest Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μην το κανεις θα σου φαει καρτα σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου
nikoskon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Το 0.Facebook είναι μια υπηρεσία του παρόχου σου ώστε χωρίς χρέωση από το δίκτυό του να έχεις πρόσβαση στο FB. Επομένως το συγκεκριμένο site εχει νόημα μόνο όταν έχεις mobile data enabled. Από WiFi δεν έχει νόημα. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα